eksperim gormedim maalsef
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
töbe haşa kimseye ekmegini vermiyorum sakın yanlış anlamayın yazımı.....lakin bura vob ...yazdıklarımı anlık uygulayabilmeniz icin yaptım bunu...örnek sabah sürede verdim baktım uygulayabilen sınırlı....örnek paradigma....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersıkı takip etmeyene ekmek yok....kusura bakmayın....
Yorum
-
yav yazıyorum haybeye....uygulayan yok...kendin cal kendin oyna...yine cogunuz terstesiniz....ne anladım ben bu işten....paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereksperim bu silme olayi nerden cikti boyle bir uygulamamiz olacaksa daha dikkatli oluruz , hani ihtiyaclar oluyor tuvalete gitmek gibi mesela ;)
Yorum
-
Bu konuda haklısın abi. Kendimden biliyom. Evet senin verdiğin hedef Allah'ın izniyle gerçekleşecek fakateksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternormalde aşşagıda elli tane adam var bugün hepimizin cebinde eşek yüküyle para olması lazım.....hani kac kişi uyguladı....
biz rahat duramıyoruz. Sabah sen yazana kadar şorttaydım hatta 85.500'de bi kademe daha şortlarım diye düşünüyordum. Sonra kara geçip longlayıp hedefe koşacaktım. Ama kazın ayağı öyle değilmiş. Son anda sayende 2200 puanlı zararı sineye çekip reverse long oldum 85000'den. Bunda emeğin çok büyük abi sen bizi şimdilik mazur gör. İnşallah daha iyi olacaz sayende...
Yorum
-
sevgili eksper sizi dikkate alıyorum ama bendeki şartlarıda göz önüne alarak yapıyorum.bazende sizin tersinizede işlemler yapıyorum tabiiki bu işlemler tireyt amaçlı oluyor.hayırlı akşamlar.eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermuratman .....bu adama ben söz verdim yardımcı olacagım diye....kalıbımı basarım longda degildir.....izliyor sadece ....yazsın dogruysa...büyük ihtimalde şorttur....halbuki uyacaktı....ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum

Yorum