neden bastı puştiler.habarmı geldi yoksam.hehe
KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
85700-800 civarına gelsinde bizde kaçmasını bilemeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşortcunun üc saati var....ne yaptı yaptı.....şu andan itibaren üc saat.....sonrasında etrafımda şortcu olmasın öperim....
Yorum
-
fiyatı bilmem.....aslolan zamandır....süre 3 saat...vay yazmadın,vay uyarmadın,anlamam...egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster85700-800 civarına gelsinde bizde kaçmasını bilem
Yorum
-
google translate çevirisinden anladığım kadarıyle yukarıdaki yorumda Türkiyenin not için eksikleri olduğu söyleniyor
en iyisi aldığın pozisyonda kıpraşmamak galiba; shortlarımı son yukarı sıçramada 86750 den reverse long yaptım baktım gidemiyor 850 satış yolladım ekran dondu ve benim emir gitmemiş o arada 650 e gelmiş tekrar aynı miktarı reverse short yazdım bu sefer teminat yetersiz dedi bakiyeyi kontrol ettim sorun yoktu bir baktım yukarda benim gönderdiğim asılı kalmış onu iptal ettimde aktiften reverse shortu ancak 86400 den açabildim.
İşkenceye bak ya
Yorum
-
iyi habermiş....eksikleri tamamlayana kadar az daha şortcu dogramak ücün zaman olur...ha ha hateoman85307 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://blogs.ft.com/beyond-brics/201...#axzz294YpBbkQ
google translate çevirisinden anladığım kadarıyle yukarıdaki yorumda Türkiyenin not için eksikleri olduğu söyleniyor
Yorum
-
2 seet bile yeter banaeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfiyatı bilmem.....aslolan zamandır....süre 3 saat...vay yazmadın,vay uyarmadın,anlamam...
Yorum
-
-
Cuma da gecen saatlerde dahilmi;)eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaldı iki saat....
Yorum
-
Yorum
-
85600e yazar gider allah kabul etsinegelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı cumalar
86500 den ilave
alsata bakıciiz
Yorum
-
paradigma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster90 000 mi ? hey allahimm , sana geliyorumm..........
varınca mesaj at... yimesi içmesi bol, iyi bi yerse bende gelem
Yorum
Yorum