KURBAN BAYRAMI geliyor.. Kurban Bayrami KUZU senligine davetlisiniz..
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hastasıyım.... nuri alço,tecavüzcü coşkun....bizim skender tecavüz derslerini bunlardan almış herhal....cok kabiliyetli namıssız....alem ,kullem edip sonunda yataga atıyor yav....ha ha haPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercortcu ABİ cortcu
NURİ ALÇO gazozumuza ilaç kattı amk...
Yorum
-
Ulen çerez çerez diye mahlukat pala çıtır çıtır çiğnedi yala bizi. Sen hala çerez diyon. Eksper abi gevşeme yeri desede ordan şortları bozup long yapsak belki trene yetişiriz.PEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdur abi
zaten morelimiz bozuk... bide sen öyle diyipte sokma akşam akşam
ÇEREZ diyor yaw...
daha nolacak.... AYAMI VARACAKSINIZ... yiter yaaa
zabaha ARTI GAP neyi gelümüykü la

Yoksa tren gideriz biz bakarız.I'm gonna make him an offer he can't refuse!
Yazdıklarım asla kat'a zinhar yatırım tavsiyesi değildir.
Yorum
-
yok abi sefer yataa atmadıeksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryataga atıyor yav....ha ha ha
direk ayakta tuvalette gördü işimizi...

yaw PALA senin ananı avradını... şu günde de güldürüyonya la bizi
Yorum
-
en çok koyanda... bu amk...
50 dene grafik, 32 milyon dene indi bak... bunu de
sonra git kendin yapmaPEGA_SUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbabolii...
hangi cehennemdesin yine... ge buraya, çabuk
başta stock usta olmak üzere, aşşa köye şunu bildir.... baksınlar bi AKÇAY, HİSSET falan

resim buna benzemeye başladı
MACD sıfır ın altına düşmeden, son yukarı dalma... tekniğine gidiyor olabiliriz bi ihtimal
(RSİ de öyle 50 tepkisi )
zaten pasta gelsin...
bizimki
cortları kapadıysa... üstüne birde lönk bastıysa
grafiğe tekniğe neyimde luzumat yok
direk lönk devam olabilü artık yarından kelli piyasa
aşşa köyde AYU çok olu, gurtarabildiğimizi gurtarak OKUZLERİN boynuzlarından
yok arkadaş... biz beceremeyeceeez bu boku...
ula benim parayı gönderem birinize, ben yazıyım... siz oynayın la
ANAM AVRADIM olsun darlandım la...
Yorum
-
İTNE MERİL...
gelip 84 ten lönk açacaaadın.... 79 dan niye kapattın 20.000 longu
soktumun evladı
sen 3 ay önce bilmiyomuydun, bu borsanın buraya geleceeni...
TÖBE ESTAFURULLAAAHHHH...

50.000 oldu öylemi şimdi cortdiğerimiz...
iyi oda güzel...
daha yokmuydunuz... konuyu komşuyu neyide çaaraydınız
ŞENLİK var koşun... AYI oynuyo amk...
Yorum
-
birşey yazmışsam....boşa deeldir...grafik komam,dogru dürüst bakmam bilmedigimdenmi....savaş,siyaset ,ekonomik yorum yapmam bilmedigimdenmi....kör olun kör....o körse sende kör ol....eline, diline ,beline....eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar gevşeme falan yok artık.....kusura bakmayın ....kac sefer yazdım,uyardım,hedef verdim,her allahın günü cehennemin dibinden pozumu sizle paylaştım....dayagı yiyene bu saatten sonra acımam artık....
Yorum
-
hocam nazar değmesin MAAŞAALAHINIZ var , boşu boşuna biz ekranda ömür çürütüyoruz , ALLAH a emanet olun .eksper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirşey yazmışsam....boşa deeldir...grafik komam,dogru dürüst bakmam bilmedigimdenmi....savaş,siyaset ,ekonomik yorum yapmam bilmedigimdenmi....kör olun kör....o körse sende kör ol....eline, diline ,beline....Başarı ayrıntıda gizlidir.Akılları pazara çıkarmışlar herkes kendi aklını almış.
Yorum
Yorum