Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ANOFEL
    Yasaklı
    • 02 Aralık 2009
    • 131

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler sn anofel .işte dost meclisi biri yoğunken diğeri yardıma koşuyor..selamlar

Bende size teşekkür ederim..Foruma emek veren herkese teşekkür ederim..
    Selamlar..

Yorum

• ANOFEL
      Yasaklı
      • 02 Aralık 2009
      • 131

ANOFEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Günlük bantları yazan olmamış, belki kullanan faydalanan arkadaşlar olabilir,

ORTA BANT,;74,251<<<>>73,798

DIŞ BANT...;74,478>>><<<<<73,571

PİVOT......73,833

Bol kazançlar...

Dünki bantları dikkate almak gerekir diye düşünüyorum..
      orta bant : 73615-73135
      dış bant : 73856-72893

Yorum

• ANOFEL
        Yasaklı
        • 02 Aralık 2009
        • 131

daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        5 Günlük ho ya değdirip tekrar yukarı çekecekler muhtemelen....
        ho lardan çok uzaklaşmıştık bi ziyaret ii oldu gerçektenden..
        çıkışı daha sağlam yapmak için bu hareket şarttı...
        herkese hayırlı kazançlar...
        Sayın daroka'nında belirttiği gibi ho ortalamaya değdirip (72,900) tekrar yukarı döndürdüler.. ve pazartesi bantları çalışmaya başladığını düşünüyorum,,

orta bant..73,615<<<>>>73,100
        dış bant...73,856>>><<<<<<72,890,,,

hayırlı kazançlar..

Yorum

• ANOFEL
          Yasaklı
          • 02 Aralık 2009
          • 131

Nisan vadeli endeks30*_(12,15)
          Güne satış yönünde
          başlayan başlayan vadeli , haftalık hareketli

ortalama olan 72,900 seviyesinde bulunan
          desteğine kadar gerileme
          kaydettikten
          sonra, bu noktadan gelen alımlarla şuan
          73,300
          seviyesinde işlem görüyor . Kısa
          vadede 73,450 seviyesi gün içi ilk
          direnç
          olurken ,bu noktanın aşılması halinde 73,700
          / 950 seviyeleri
          tekrar hedeflenebilir
          .Satış baskısının devam etmesi halinde
          73,150
          / 72,900 seviyeleri kv olmak üzere bu düzeltme
          hareketinin
          72,500 e kadar devam etmesi
          beklenebilir .

_*İMKB 100*_
          Tarihi
          zirve olan 58,900 seviyelesinin test edilmesinden
          sonra kısa
          vadeli bir düzeltme yaşayan
          endeks şuan 58,150 seviyesinde işlem
          görüyor
          . 57,700 ilk destek noktası olurken, bu
          seviyenin altına
          sarkma olması halinde,
          geri çekilmenin ilk etapta 57,200 e kadar

devam etmesi beklenebilir . 58,300 / 58,900
          seviyeleri ise dirençler
          olarak izlenmeye
          devam edilmelidir ..
          EKİNCİLER

Yorum

• ANOFEL
            Yasaklı
            • 02 Aralık 2009
            • 131

Erkal hoca dan alıntı

Yorum

• ANOFEL
              Yasaklı
              • 02 Aralık 2009
              • 131

cenkefe den alıntı
              Takip ettiğim senaryo budur artık.

Yorum

• daroka
                ......
                • 24 Nisan 2009
                • 362

Sayın daroka'nında belirttiği gibi ho ortalamaya değdirip (72,900) tekrar yukarı döndürdüler.. ve pazartesi bantları çalışmaya başladığını düşünüyorum,,

orta bant..73,615<<<>>>73,100
                dış bant...73,856>>><<<<<<72,890,,,

hayırlı kazançlar..
                sadece bizde değil dow dada aynısını yaptılar açılışta hemen seri bir şekilde 10927'ye değdirip çektiler 5 günlük ho 10924 tü....
                10 günlük 10879 da oraya kadar geri gelmeler normal karşılanmalı...
                YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• karınca06
                  KASAP
                  • 12 Nisan 2009
                  • 976

takıp ettıgım göstergeler buraların yukarısı oldugunu soyluyor....

göstergeler bunu soylerken ve tren yolun cogunu gelmışken

yukselışe oynanırmı...bence hayır....

düşüşe oynanırmı bence onada hayır....

ama göstergeler bozulmadan 16 nisana kadar 70-72 bın

aralıgında bıryerlere gelır ıse guzel uzun fırsatı olur dıye dusunuyorum...

70800 de trenden ınmıştım göstergeler bozulmadan oraya gelırse uzunları

gıyer vade sonuna kadar yatarım...

yok oralara gelmedı buralar veya daha yukarılarda 16 nisana kadar bekledı

bu senaryodada göstergelerın bozulması ve vade sonuna kısa pozısyonda

gırmek gerekır....

bakalım önumuzdekı gunler ne getırecek.....

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

sevgılı daroka kardesim gun içi telefonda görüşsekte senın yazılarını burada

okumak buyuk bır zevk...

gun içi olayları ve endeksın gıdışatını benden kat ve kat ıyı göruyorsun...

bana gidişatı senınde bıldıgın göstergeler soyluyor ama sen aynı anda 3-4

yere bakarak yorumluyorsun ve daha saglam göruyorsun....

71500 den uzun ac demıştın ama cesaret edememıştım ve haklı oldugun

ortaya cıktı umarım ayın 16 sına kadar yukarı olan senaryo gercekleşır

ve kar ın dahada artar...kısaya gececek yerı yıne bırlıkte belırlerız....

Yorum

• karınca06
                      KASAP
                      • 12 Nisan 2009
                      • 976

dost meclısıne katkıda bulunan herkese sonsuz tesekkurlerımı sunarım....

ıyıkı varsınız arkadaslar....

Yorum

• culex
                        Tecrübeli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 908

sayın karınca iyi dilekleriniz için teşekkürler;eğer ki var isek birlik olmamızdandır.

çarşamba günü kendimce takip ettiğim bant aralıkları;
                        orta bant : 74.150-73.350
                        dış bant : 74.525-72.975
                        iyi geceler...
                        .

Yorum

• daroka
                          ......
                          • 24 Nisan 2009
                          • 362

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sevgılı daroka kardesim gun içi telefonda görüşsekte senın yazılarını burada

okumak buyuk bır zevk...

gun içi olayları ve endeksın gıdışatını benden kat ve kat ıyı göruyorsun...

bana gidişatı senınde bıldıgın göstergeler soyluyor ama sen aynı anda 3-4

yere bakarak yorumluyorsun ve daha saglam göruyorsun....

71500 den uzun ac demıştın ama cesaret edememıştım ve haklı oldugun

ortaya cıktı umarım ayın 16 sına kadar yukarı olan senaryo gercekleşır

ve kar ın dahada artar...kısaya gececek yerı yıne bırlıkte belırlerız....
                          Eywallah kardeşim ancak senin pasta yorumların olmasa bu kadar rahat olamazdık benim görüşlerim o anki piyasa durumu sadece, trendde kalmamın nedenleri senden kaynaklanıyor biliyosun...
                          neyse kardeş vobda fırsatlar bitmez bi dahaki dönüşte beraber binicez trene en sonuna kadar inmicez inşallah
                          herkese hayırlı kazançlar...
                          YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• kahin
                            Katılımcı
                            • 26 Eylül 2009
                            • 42

kahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            longlarla o kadaar uzuun bir yolculuğum olduki artık gün içi yaptıkları en ufak geri dönüşleri umursamıyorum.tırsıtamıyorlar bile artık..bu haftayı da haftalığa baktıgımızda bariz bir uzuuun yeşil bir cıbıhla tamamlayacağımız düşünüyorum..alabildiğimiz yere kadar alalım da düzeltme de ani hareketle 3000-4000 pıvan aşşa vermeden bana hayatta long kapattıramayacaklar..bu arada artık yavaş yavaş longların kapandıgı nisan sonu için eski uzunların şorta dönmeye başladıkları görülüyor...ben son damlasına kadar uzun nimetlerinden faydalanacam dolayısıyla kademeli şortlamayı rafa kaldırdım..full long devam şimdilik..SL 70.000..haftaya ptesiden itibaren yatayda uygun yerlerden kapamaya başlayacağım..dönüşü netleştirdiğinde katılırz bizde ayulara..zamanlamasına gelince nisan son 1.5 hafta diye düşünüyorum..bu hafta yeşil önümüzdeki hafta nötr sonraki hafif yükseliş devam vee sonra nisan vade gercekleri ama öyle fazla değil en fazla 7-8 bin civarı bir ufak cap cakılma olur diye düşünüyorum bakalım..şimdilik longlarla devam kardan zarar bırakırım en fazla...bu vadenin tahmini uzlaşması 72 bin olur bence tabi...
                            full longlarla devamm.Öyle bir ayı kitlesi hazırda şortlamak için bekliyorki adamlar salmıyorlar bilekısaya ekmek yok anlaşılan..Bu arada çizgiler işin ötesi berisi ama.Reel piyasalarda gözle görülür düzelme var.İlk ciddi veriler gelmeye başlayana kadar yurtdışında ve bizde yukarı sürmeye devam edecekler anlaşılan..Bu güçle sağlam cakmadan hiçbir longcuyu aşagı indiremezler...burdan yüklü uzun acmaya Cesaret edemeyenlerin de gelmesi lazım daha..ayı senaryolarının rafa kalktıgı bir döneme girmiş olabiliriz.Sanırım bu market cogunun zannettiği gibi ayı piyasasında boga yükselişi değil.Olsa olsa boga piyasasında ayı düzeltmesi olur..nisan son haftaya böyle girersek hiç ayılığa sulanmam valla

Yorum

• daroka
                              ......
                              • 24 Nisan 2009
                              • 362

Şu an için vobta en ufak bir dönüş emaresi yok
                              belki en çok 72500 e kadar gevşer (iyi alım fırsatı olur bence)
                              şu an burada debelenmemizin nedeni 58800 direnci... malum endeks zirvesi hemen kolayca geçilemiyor...
                              58800 geçildiğinde sırasıyla 59500-61300-62500 endeks dirençleri...
                              takribi olarak vobdaki 78500 - 79500 arası bir yerde hedefim olarak önümde duruyor buraya geldiğimde uzun süredir elimde tuttuğum longları bozabilirim sanırım...

Yorum

• daroka
                                ......
                                • 24 Nisan 2009
                                • 362

uzun vadeli projeksiyonda ise çok daha büyük hedefler gözönünde bence herkesin ikinci dip beklediği bir ortamda ben 2011 yazına kadar 100 bin spot endeks olarak hedefimi koyuyorum vobda ise takribi olarak 120-140 arası bir yer....
                                buna nasıl ulaşıldı denirse
                                1-2009 martından beri piyasaya giren aşırı para..
                                2-endeks kağıtlarının dağıtılmaması aksine halen toplanması (bkz. endeks kağıtlarının diğer kısımlarına bakarak bulunabilir.. mal toplancağı zaman diğer kısmı %2-3 civarlarında gezer... mal dağıtıldığında diğer kısmı %25 ve üstü civarlarında gezer vb....)
                                3- düşüşlerin genelde çok hızlı olması (genelde 4 uzun çubuk) ve arkasından büyük yükselişlerin gelmesi...
                                4-babo abinin verdiği 4.3 euro hedefi

şimdi bunların hepsi piyasa rakamları ve gerçekleri...
                                herkes yeni batmalar çıkmalar bekliyor makro veriler dikkate alarak borsa yorumları her zaman büyük zararlar vermiştir yatırımcılara...
                                bu yüzden makro gelişmeleri takip edelim ancak yönümüzü piyasaya göre ayarlayalım..
                                mesela; dubai nin batma haberi geldiğinde vob 57-58 civarıydı bayram sonrasıydı sanırım öenmli bir makro veriydi sonrasında piyasa kendi iç dinamikleriyle yeni zirveler yaptı
                                en son yunanistan olayı komşumuza rağmen yeni zirvelerdeyiz...
                                makro verileri görmezden gelemeyiz ancak yinede bize en doğruyu piyasa verileri söylücektir...
                                herkese iyi geceler
                                ps: uzun olduğu için herkesten özür dilerim...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information