bir dümen dönüyor ama ne acaba
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir dümen dönüyor ama ne acaba
kalkacak gemının hazırlığıdır.
bakalım manevralar ne zaman bıtecekte yola cıkacağız......
Yorum
-
ilk 8 kurum - 9.6 ya ulaştıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
imkb tefe hedefine varmış ve direnç görmüş geçemezse çöküş sert olacak.
Yorum
-
para çıkşı 8 kurum -19.9ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
sayın efe akşam ki mesajınızda para çıkışı -18 -20 olursa ortalama aşağı keser demiştiniz.vaziyet o yönde galibataka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpara çıkşı 8 kurum -19.9.
Yorum
-
Abiler azar azar KISA'ya geçelim mi ne dersiniz......culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın efe akşam ki mesajınızda para çıkışı -18 -20 olursa ortalama aşağı keser demiştiniz.vaziyet o yönde galiba

Acelemi ediyoruz yoksa, biraz daha bekleyip net şekılde önümüzü gördukten sonramı hareket edelım !!!......
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Yorum
-
mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbiler azar azar KISA'ya geçelim mi ne dersiniz......

Acelemi ediyoruz yoksa, biraz daha bekleyip net şekılde önümüzü gördukten sonramı hareket edelım !!!......

sevgılı mutımar
benım göstergeler artıda ve ben şu an için short olarak pıyasada bulunmam
ama siz her an pc basındasınız ve sevgılı efe kardesın bandları benım
sıstemlerden daha hızlı onun bandlara dıkkat edılerek short gırılebılır...
bu arada hasan abı bugun yoktu
umarım hersey yolundadır.....
Yorum
-
gün sonu versiile grafi üzerinde bakalım beraber..ve yine beraber değerlendirelim..culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın efe akşam ki mesajınızda para çıkışı -18 -20 olursa ortalama aşağı keser demiştiniz.vaziyet o yönde galiba
Sevgili Mutimar pozisyonlarımızı yazıyoruz ama şöyle pozisyon al böyle yap diyemeyiz bu yatırım danışmanlığı kapsamında kalır ve hem bizi hem sevgili simurgun sitesini sıkıntıya düşürür..lütfen biraz daha hassas davranalımmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbiler azar azar KISA'ya geçelim mi ne dersiniz......

Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
DARALAn PİYASADA İŞLEM
Bugün flat..gene bir klasik ile beraberiz her geçen gün orta bandlar arasına sıkışan Vob var..Bu dönemde kendimi tutabilirsem orta band içinde artık işlem yapmayacağım..Ve bırakalım piyasa sıkışsın..sıkıştıkça bandlarımız daralsın..fake hareketler olacaktır ancak dış bandın kırıldığı yerden trene bineceğiz..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Çizdiğim beyaz çizgiler son 3 günün orta bandlarını göstermektedir..daralma var ve daraldıkça kırılmada o derece güçlü olacak..EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün flat..gene bir klasik ile beraberiz her geçen gün orta bandlar arasına sıkışan Vob var..Bu dönemde kendimi tutabilirsem orta band içinde artık işlem yapmayacağım..Ve bırakalım piyasa sıkışsın..sıkıştıkça bandlarımız daralsın..fake hareketler olacaktır ancak dış bandın kırıldığı yerden trene bineceğiz..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergün sonu versiile grafi üzerinde bakalım beraber..ve yine beraber değerlendirelim..
Sevgili Mutimar pozisyonlarımızı yazıyoruz ama şöyle pozisyon al böyle yap diyemeyiz bu yatırım danışmanlığı kapsamında kalır ve hem bizi hem sevgili simurgun sitesini sıkıntıya düşürür..lütfen biraz daha hassas davranalım
Anladım abi..
Dilerim başta site yönetimi olmak üzere tüm izleyici ve kullanıcılardan özür dilerim...
Olaylara senin gözünden baktığımda daha net anlıyorum..
Biraz düşünmeden yazdım sanırım..
Tek Kelime ile Pardon.............Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
imkb yi birde gann açısından görelim dedim.şayet bu hafta içinde 57200 üstüne atamazsa gann a göre büyük bir çöküş geliyor olabilir.
Yorum

Yorum