Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
dıkkatlı olmak ve trend dönüşümleri yara almamak
gerekır...
eger trend dönecekse py ole buyuk tır,vırajı dönecek ıse 2-3 manevra yapması gerekır...
kucuk bır arac olarak onun dönmesını beklerım.vıraja bırlıkte gırer ısem
uzerıme cıkabılır...ne gerek var kaportayı cızdırmeye...
Abiler bende de gündüz İnternet yoktu..
Yoksa TV'den seyrettim ve telefon açıp long olacaktım ama TV basında seyrederek long yada Short olmaya çekındım ama yarın azıcık fırsat verirse piyasa LONG olma düşüncem halennnnn ama halennn devam ediyor hatta 15:30 datasını beklemeden LONG olabilirim ....
Neden derseniz.. ...... PY'ler bu kadar long u yarın 15:30 a baglamazlar sanmıyorum... daha buyuk bir olay olacak kı düşüş başlasın bence yeni bir yukarı hareketin habercisi bunlar...Ama bunlar benım duygusal düşüncelerim...
Tabi Abileirm ne der o ayrı mesele onlar benım gibi işkembeden sıkmıyor teknik olarak olaya bakıyor ve konuşuyorlar.......
Yorum