Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bilseydim Altında daha fazla long olurdum...
İyi kar bıraktı vallahi.
Ama ya bugun yada yarın pozisyon kapatıırm sanırım...
Murat abinin dediğini yapmak lazım...ABV (Allah Bereket Versin)
bugün kendimce takip ettiğim bantlar
orta bant :74.050-73.575
dış bant : 74.275-73325
saygılar bol kazançlar
Sevgili Efe
Anladığım kadarıyla sn culex'in Bilgisayarla arası iyi
Sizin bantları yayınlayabiliyor
Şu para grafiğinide sn culex yayınlama şansı olabilirmi
Tabiki kendisi de isterse
Sevgili Efe
Anladığım kadarıyla sn culex'in Bilgisayarla arası iyi
Sizin bantları yayınlayabiliyor
Şu para grafiğinide sn culex yayınlama şansı olabilirmi
Tabiki kendisi de isterse
Sn culexe sonsuz teşekkürler ben bile artık onu takip ediyorum..para grafiğinde ise En son 30.03.2010 verisi varmış akşamları bu notebooku götürmüyorum eve ancak bu akşam götürüp grafiği eklemeye çalışırım ..ancak ucunu baya kaçırmışız
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
bunlar buradan aşağı salmıyacaklar long mu yapsak diye düşününce aklıma sayın murat doğanay'ın nikkei ile ilgili yorumu geliyor vazgeçiyorum.daha öncede böyle yaptılar düşüşün bir gün sonra geldiği zamanlar oldu.
Önümüzdeki 2-3 seansı vaktim olmayacak adam gibi takip etmeye kardayımda ,
Azda olsa bu işi abilerim sayesinde ögreniyorum, Nemi ögreniyorum ilk olarak Aç Gözlü olmamayı(eskiden olsa şimdi daha bekliyor olurdum ama % 25 Kar ettim,Yeterrrrrrr..... )
Tüm abilerim sayesinde sabırlı ve sakin olmayıda ögrendim bu arada
Sn culexe sonsuz teşekkürler ben bile artık onu takip ediyorum..para grafiğinde ise En son 30.03.2010 verisi varmış akşamları bu notebooku götürmüyorum eve ancak bu akşam götürüp grafiği eklemeye çalışırım ..ancak ucunu baya kaçırmışız
Verileri bende yazmadım
haftalikta olabilir
nasıl uyarsa
Veriler yoksa ben yazarım
güle güle harcayın sayın mutimar.piyasada fırsatlar bitmez.açgözlü olmamanın yanında piyasayı birinci amaç haline getirmeyip ailenizi ve işinizi ihmal etmemeyi de tavsiye edebilirim.
Önümüzdeki 2-3 seansı vaktim olmayacak adam gibi takip etmeye kardayımda ,
Azda olsa bu işi abilerim sayesinde ögreniyorum, Nemi ögreniyorum ilk olarak Aç Gözlü olmamayı(eskiden olsa şimdi daha bekliyor olurdum ama % 25 Kar ettim,Yeterrrrrrr..... )
Tüm abilerim sayesinde sabırlı ve sakin olmayıda ögrendim bu arada
Artık bir dürüm+cola ısmarlarsın cümlesi ancak bu kadar yakışabilir bu mesaj üzerine.
Yorum