culex Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bir terslik yok efe kardeşEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterestağfurullah ne haddime
burda dostça, kardeşce paylaşıyoruz
ayrıca
O dediğin rakamlarda tedirgin olma rakamları
yanı çok doğru rakamlar
Birde benim şort yapmam da doğru bir karar değil
Bundan karlı çıksamda
dısıplınlı olmakta fayda varKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
13-14 barı öğle yemeği benim için değişen bir durum yok aslında noktalar daha aşağı gelmiş bu zayıflığa işaret bu yüzden bir önceki barın rakamlarında takibe devam ediyoruzEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni bar yeni rakamlar taze taze..12-13 barı
long
74,450 dikkatli olunması gerek..74,225 stop
şort olsa idim 74,700-74,950 rakamlarında tedirgin olurdum
birazdan 14-15..Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Oğlen arası yukari bir hamle daha yapmışlarEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster13-14 barı öğle yemeği benim için değişen bir durum yok aslında noktalar daha aşağı gelmiş bu zayıflığa işaret bu yüzden bir önceki barın rakamlarında takibe devam ediyoruz
birazdan 14-15..
yanı stop patlatma operasyonu
bakalım devamı aşağıya doğru olacakmi
Bu arada kapanış rakamı kırmızı olursa şaşmam
(veya canım oyle istiyor)
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
dikkatle takibe devamEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni bar yeni rakamlar taze taze..12-13 barı
long
74,450 dikkatli olunması gerek..74,225 stop
şort olsa idim 74,700-74,950 rakamlarında tedirgin olurdum
74,500 dikkat..74,300 mutlak stop tabi benim içinBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOğlen arası yukari bir hamle daha yapmışlar
yanı stop patlatma operasyonubenimkini patlamamışlar övünmek gibi olmasınEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşort olsa idim 74,700-74,950 rakamlarında tedirgin olurdum
gerçi en yüksek 725 görmüş ama ..oda sayılmaz
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Bende bu sefer senin rakamları baz aldımEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenimkini patlamamışlar övünmek gibi olmasın
gerçi en yüksek 725 görmüş ama ..oda sayılmaz

Allah biliyor normalde stoplos koyma yerim
675-700-725 bunlardan birine koyardım
bu sefer biraz daha risk aldık
şimdilik işe aramış:081:Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
-
Valla böyle bir ortamdaANOFEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önemli olabilir
insanın aklına iyi birşey gelmiyor
Fakat kapatma davası gibi bir şey varsa,
heralde mesai saati içinde açıklamaz sanırımKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
s.a
Bu haberi bahane edip silkeleme yapabilirler.... çok. çok dikkat..ANOFEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önemli olabilir
Yorum

Yorum