Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
biraz geç oldu ama bugün kü kendimce takip ettiğim bant
orta bant : 73615-73135
dış bant : 73856-72893
dostlar şahsi bilgisayarımdan bir dönem ayrı kalacağım için ..band larımı ekleyemesemde sn culex bu eksikliği telafi edecek ve bandları ekleyecek ..rakamlar aynıdır ..kendisine teşekkür ederim
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Hasan abi pastalar için teşekkürler...
daha öncede yazdığım gibi 6 nisan zaman hedefli olarak 3.9 cent takribi olarakta 59500 hedefimiz devam ediyor...
önemli olan bu hedeften sonra ciddi düzeltme gelicekmi?
naçizane ew bilgime göre tekrar 3.7 cent civarlarını test edilip daha sonra yükselişin devam edip 4.1 cent civarlarında tekrar bir mola vermemiz gerektiğidir.. Acemice gördüklerim bunlar...
herkese hayırlı kazançlar...
yarın zamansal olarak 59500 seviyelerini görücez sanırım...
bu hafta orta vadeli olarak zirve haftası olması lazım sonraki hafta yine düşüş ve yatay sonra yine yükseliş
sorun 3.9 centte duracakmayız yada savrularak 4.05 -4.1 aralığını görüpmü düşücez bu haftaki hareketler çok sert olucaktır...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
longlarla o kadaar uzuun bir yolculuğum olduki artık gün içi yaptıkları en ufak geri dönüşleri umursamıyorum.tırsıtamıyorlar bile artık..bu haftayı da haftalığa baktıgımızda bariz bir uzuuun yeşil bir cıbıhla tamamlayacağımız düşünüyorum..alabildiğimiz yere kadar alalım da düzeltme de ani hareketle 3000-4000 pıvan aşşa vermeden bana hayatta long kapattıramayacaklar..bu arada artık yavaş yavaş longların kapandıgı nisan sonu için eski uzunların şorta dönmeye başladıkları görülüyor...ben son damlasına kadar uzun nimetlerinden faydalanacam dolayısıyla kademeli şortlamayı rafa kaldırdım..full long devam şimdilik..SL 70.000..haftaya ptesiden itibaren yatayda uygun yerlerden kapamaya başlayacağım..dönüşü netleştirdiğinde katılırz bizde ayulara..zamanlamasına gelince nisan son 1.5 hafta diye düşünüyorum..bu hafta yeşil önümüzdeki hafta nötr sonraki hafif yükseliş devam vee sonra nisan vade gercekleri ama öyle fazla değil en fazla 7-8 bin civarı bir ufak cap cakılma olur diye düşünüyorum bakalım..şimdilik longlarla devam kardan zarar bırakırım en fazla...bu vadenin tahmini uzlaşması 72 bin olur bence tabi...
5 Günlük ho ya değdirip tekrar yukarı çekecekler muhtemelen....
ho lardan çok uzaklaşmıştık bi ziyaret ii oldu gerçektenden..
çıkışı daha sağlam yapmak için bu hareket şarttı...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
cümleten günaydın
beklenmeyen bir durum nedeniyle izinliyim ve evdeyim.evdeki bilgisayar sorunlu.çoğu sayfayı açamıyorum.kendimce takip ettiğim bantları yazamadım.şu an dış bantın altındayız.saygılar bol kazançlar
Yorum