İyi akşamlar huzurlu haftasonu dostlar ...
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hasan abi pastalar için teşekkürler...
daha öncede yazdığım gibi 6 nisan zaman hedefli olarak 3.9 cent takribi olarakta 59500 hedefimiz devam ediyor...
önemli olan bu hedeften sonra ciddi düzeltme gelicekmi?
naçizane ew bilgime göre tekrar 3.7 cent civarlarını test edilip daha sonra yükselişin devam edip 4.1 cent civarlarında tekrar bir mola vermemiz gerektiğidir.. Acemice gördüklerim bunlar...
herkese hayırlı kazançlar...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
-
Herkee iyi akşamlar ..eve daha yeni irdim desem yeridir.Bu ürecte band rakamlarını isabetili bir şekilde veren Sn culexe teşekkür ederim..Bir dönem daha paylaşırsa sevinirim.Çünkü önümüzdeki hafta muhtemelen akşamlar nete giremeyeceğmBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
olmadı şimdi bende izin kagıdı yazacaktım 22 mayıs a kadar...EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkee iyi akşamlar ..eve daha yeni irdim desem yeridir.Bu ürecte band rakamlarını isabetili bir şekilde veren Sn culexe teşekkür ederim..Bir dönem daha paylaşırsa sevinirim.Çünkü önümüzdeki hafta muhtemelen akşamlar nete giremeyeceğm
bıldıgın gıbı sakarya unıversıtesınde uzaktan ögrencıyız...
sınavlar 22 mayısta bız daha kıtap yuzu acmadık şu borsa ılletınden
dolayı...sen gel ben öyle ızıne cıkayım....
Yorum
-
Valla sevgili karımca benim ki mecburi izin inan başımı kaşıyamıyorum..Geçen hafta flat flat geçti ekrana bile bakmadım.karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolmadı şimdi bende izin kagıdı yazacaktım 22 mayıs a kadar...
bıldıgın gıbı sakarya unıversıtesınde uzaktan ögrencıyız...
sınavlar 22 mayısta bız daha kıtap yuzu acmadık şu borsa ılletınden
dolayı...sen gel ben öyle ızıne cıkayım....
Sn yemekçi biz yokken mekana sahip çıkar eminimBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
İşin tadı hep bereber olursak oluyorEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla sevgili karımca benim ki mecburi izin inan başımı kaşıyamıyorum..Geçen hafta flat flat geçti ekrana bile bakmadım.
Sn yemekçi biz yokken mekana sahip çıkar eminim
yoksa kendir pışır kendin ye
çok zevkli olmuyor
(yemek lafini duyunca damlayanlar olur
)
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum