yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
:081::081::081::081:*********************************************
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
-
Geldum........
Selam Dost meclisine.........!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
""ĶőşēМę ĊēķϊŁĎįΜ... βįź ĐēĻįķąήĻįŷįž ĐũŽзή ĶāħРЄ""
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
hoşgeldin selim abi..Sn yemekcinin yemek lafınımı duydun yoksaguneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGeldum........
Selam Dost meclisine.........
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Hoş bulduk efe....
Yemek yazısını her hangi bir arkadaşım buralara yazınca, cebime mesaj geliyor..
Sağolsun Dilaver hocam, ayarlardan ayarlamış...
Yemekçi, ve yemek yazısı, telefonuma mesaj olarak geldi..
uçarak internete girdim.. ama Hasan dostum beni görünce tüydü sanırım :kahkaha:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Allah'ım çok paranın beni değiştirip değiştirmediğini öğrenmem için lütfen bana bir şans ver !
Yorum
-
hehehe..abi sen,n geleceğine onun cebine sms olarak geliyor sanırım :kahkaha::kahkaha::kahkaha:guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruçarak internete girdim.. ama Hasan dostum beni görünce tüydü sanırım :kahkaha:Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Benim bilgisayar açılınca, ona sms gidiyor, anlaşıldı...
Utanıyor galiba benden, bir dürüm sözü vardı... çuvalları doldururken.. hala yerine gelmedi..
neyse; ben çıkıyorum, gelir biraz sonra her halde...
Hasan'ım, kaçma benden, Dürümden vaz geçtim.. Ekmek arası balık olarak tahsilat yapacağız onu...
Bak dualarımız geri teper yoksa ( pazartesi olduğu gibi )!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
Kambersiz düğün olur mu ? Sorarım sizehakansahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:081::081::081::081:
Yorum
-
kesinlikle olmazVOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKambersiz düğün olur mu ? Sorarım size
********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***
Yorum
-
Kamber, amber, dilaver; herkes burda, Hasan yok ortalarda..VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKambersiz düğün olur mu ? Sorarım size

Biraz daha dolaşayım, gelirse bağlayın laptopunu, kaçamasın...:081:!!! !!!...' Yüzünü güneşe dönen insan gölge görmez.'....!!! !!!
Yorum
-
k26k26k11guneysu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biraz daha dolaşayım, gelirse bağlayın laptopunu, kaçamasın...:081:Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Haftaya projeksiyon ile başlayalım..
Güncel Teknik AnalizBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Nereye kadar gideceklerse gidecekler
O arada şort yapmak yanlış
Maalesef o yanlışı zaman zaman yapıyorum
cezasınıda çekiyorum
Henüz hiçbir göstergede bozulma yok
Evet elbet bir yerden döneceğiz
ama şimdilik bozulma yokKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
)