Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Abim benim....Çok çok sagolun...
bende Sayın culex'e cevap yazdıktan sonra Gittim yattım ...
Başım çok agrıyordu ve komutanlar toplantıya gitmişlerdi..tabi geldiklerinde yakalandım....
Pasta için ayrıca teşekkür ederim.....
Canın cagolsun beee. Sayın culex de zaten derınlık yuzunden ekleme yapamadı ...
Acelesı yok ılerkı haftalarda daha cok bakacagız bu hazıran vadelı pastaya yavaş yavaş değil mi.....
sadece bizde değil dow dada aynısını yaptılar açılışta hemen seri bir şekilde 10927'ye değdirip çektiler 5 günlük ho 10924 tü....
10 günlük 10879 da oraya kadar geri gelmeler normal karşılanmalı...
biraz öne çekelim bu yorumumuzu
10879 altında kapamamalı....
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
full long devam yarın en ufak düzeltmesin de ilave longg..önümüzdeki hafta şortculara son oyununu oynayacak diye düşünüyorum.vade Son haftaya şort girme cesareti kalmayacak kimsede..şortcuları toplasın biraz yine doğrama hareketi gelecek.yarın ve cuma ciddiye alınmayacak seviyede haklı bir düzeltme bekliyorum.Pazartesine şort sokmak için milleti elinden geleni yapacaktır.son iki gün En fazla 1500 puanlık bir düzeltme bekliyorum.SL 72000 .longcuların kıcını o kadar büyüttülerki indirmek için bayağı bi cabalamaları lazımm.şimmdi şaşırtma zamanı geldi acep yukarı mı gidecem aşagı mı gidecembenim oyum yukarı
Yorum