Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-

göstergelere göre yenı bır cıkış dalgasının baslaması gerekır...
cıkışın sonlarına gelındı ıse ky ye olabıldıgınce cok mal aldırmak
gerekır ve bunun içinde pazar gunu gazete baskıları bulunmaz nımet...
yarın tarıhı bır zırve ıle kapatırsa pazar eklerınde ve ılk sayfalarında rekor
kıran borsamız ılk sırayı alır...gelecek haftada bu haberlerın devamı gelırse
sonra düşüş başlayabılır..önemlı olan tepeden baslayacak düşüş çift dibe mı
yoksa mart ayından bugune kadar olan cıkışın duzeltmesı olarakmı kalacak
bunu bulabılmek......
yarın bakalım yenı zırveler görulecek mı?????
geceye long gırdıgım hıc bellı olmuyor sanırım.......
Yorum
-
ahh kardeş ya keşke bu akşam biraz daha alabilseydin en son senle konuştuğumuzda dax a göre güçlü kalmıştı endeks şu andada dow un halini görüyosun zatenkarınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
göstergelere göre yenı bır cıkış dalgasının baslaması gerekır...
cıkışın sonlarına gelındı ıse ky ye olabıldıgınce cok mal aldırmak
gerekır ve bunun içinde pazar gunu gazete baskıları bulunmaz nımet...
yarın tarıhı bır zırve ıle kapatırsa pazar eklerınde ve ılk sayfalarında rekor
kıran borsamız ılk sırayı alır...gelecek haftada bu haberlerın devamı gelırse
sonra düşüş başlayabılır..önemlı olan tepeden baslayacak düşüş çift dibe mı
yoksa mart ayından bugune kadar olan cıkışın duzeltmesı olarakmı kalacak
bunu bulabılmek......
yarın bakalım yenı zırveler görulecek mı?????
geceye long gırdıgım hıc bellı olmuyor sanırım.......
son dakikalarda garantinin kademelerini aceleden almalarının nedeni belli oldu..YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
Adam olacak bu dow yawww ;)daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz öne çekelim bu yorumumuzu
10879 altında kapamamalı....
söz dinliyor bazenn...YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum
-
kardes senı duymuşum ve gerekeni yapmışım yarım el longum ve son zamanların en fazla pozunu actım...daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterahh kardeş ya keşke bu akşam biraz daha alabilseydin en son senle konuştuğumuzda dax a göre güçlü kalmıştı endeks şu andada dow un halini görüyosun zaten
son dakikalarda garantinin kademelerini aceleden almalarının nedeni belli oldu..
fdow ve japonların ne yapacagı bellı olmaz ama göstergelere bakarsan
guzel bır çıkış gelmelı umarım yanılmıyoruzdur....
Yorum
-
yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVerileri bende yazmadım
haftalikta olabilir
nasıl uyarsa
Veriler yoksa ben yazarım
Sn yemekci 31.03 de 2.247.561.milyon olarak yazmışız kalanını gün gün alabiirsm grafiği güncelleyebilirimBen küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
sayın dostlar uzun bir süredir piyasalardan uzağım bundan dolayıdırki yorum ve analizde geçemiyorum sanırım bir müddet daha piyasalardan uzak kalacağım,buna rağmen kabaca gördüklerimi paylaşmak istedim.
1-pivot direncimiz yükselmiştir ve yan pivotlardestek konumuna geçmiştir.bu desteklerin üstünde kaldığımız sürece bir üst pivot dirençlerimiz çalışacaktır.
2-vobun kurulduğu tarihten beridir süregelen tren çizgilerimiz destek ve direnç görevlerini şahane bir şekilde yerine getirmeye devam etmiş olmalarından dolayı bu çizgileri dikkate almamızda fayda görüyorum.
3-kurumların yaptığı işlemlerin takibi bundan sonra daha büyük zararlar oluşturma ihtimali göz önüne alınmasında fayda görüyorum.

ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
01.04.2010 +29.508efe_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn yemekci 31.03 de 2.247.561.milyon olarak yazmışız kalanını gün gün alabiirsm grafiği güncelleyebilirim
02.04.2010 +13.683Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
5-6-7-8 da varmı acabayemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster01.04.2010 +29.508
02.04.2010 +13.683Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
Yorum
-
Veri yüklemeye çalışıyorumEFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster5-6-7-8 da varmı acaba
bakalım olacakmi
bazen hafta içi veri tam tamamlanmıyor
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum

Yorum