Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
PS: Orta band içeridış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) ve XU100 grafiğinden çıkarılmıştır..
Terse güçlü trend görene kadar..Hareketli stoplossa doğru pozisyon açmam İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.
--------
Murat abime selamlar fener gibi yolumuzu aydınlatıyor ..
akılda kalması gereken ; son 3 iş gününde toplam da 44 milyon tl. para çıkışı var, bu durumun miktar anlamında daha yüksek olanlarını 23 mart 2009 dan bugün e gelen trend de daha önce görmemize rağmen, görmediğimiz 3 üst üste gün para çıkışı idi,üstelik piyasa yatayda iken,, piyasanın aslında tetiğini çekebilecek gelişme cuma günü saat 15:30 da açıklanacak ABD tarımdışı istihdam verisi olacaktır, yalnız bu veri ile ilgili beklenti ve sonucunda olmasını beklediğim gelişmeleri netleştirdikten sonra perşembe gecesi burada paylaşırım.
bazı formlar long fikrine sıcak bakmaya başlamış,buda bizim shorta yakın olmamız demektir diye düşünüyorum.
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Doatlar yine beni gerek telefonla, gerek sms ile, gerek özel mesaj ile başsağlığı dileyen tüm dostlara,abilerime,kardeşlerime çok teşekkür ederim.
Bu sıralar bir kara bulut dolaşıyor üzerimde.İnşallah bu sonucusu olmuştur.
Bu arada Dayımı İzmir'de toprağa gömerken yine hayatın gerçek yüzünü hatırlamış oldum. Maddi durumu oldukça iyi idi ama bir parça kefenden fazlası girmedi mezarına.
bu piyasa beni de yanılttı.en iyisi flat olarak bir müddet izlemek.iyiki teoride kaldım.bu gün itibari ile alışım ve satışım yoktur.teorilerdeki tutarsızlıkdan dolayı bir süreliğine yorum gönderilmiyecektir.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
inanmadığım piyasanın içinde bulunmamda mümkün değildir.dost meclisinede bol kazançlar dilerim.
Yorum