Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • EFE_09
    Tecrübeli
    • 14 Mayıs 2009
    • 1078

Bu son rakama göre grafiğin son hali..Kendi 8 günlük hosunu aşağı kestiği noktalarr dik kırmızı yukarı kestiği noktalar dik yeşil olarak çizdim..Detayıda verdim henüz kesmemiş..

NOT:Para giriş çıkış grafiğim kesin pozisyon noktalarını asla göstermez(bu kesin gösteren gösterge henüz dünyada yok)..
    taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    -23.233
    Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• karınca06
      KASAP
      • 12 Nisan 2009
      • 976

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Çizdiğim beyaz çizgiler son 3 günün orta bandlarını göstermektedir..daralma var ve daraldıkça kırılmada o derece güçlü olacak..

sevgılı efe pıyasa yapıcı pıyasayı yapsın bellı bır sure yatayda veya hızar pıyasasıyla pıyasanın sofrasını hazırlasın.py ac gözluyu hıc sevmıyor sofra hazırlanırken sofraya oturanı py sevmıyor hep terse düşürüyor.

sofranın kurulmasını sabırla bekleyen ky yı ise cok sevıyor ve sofradakı tum herseyden kendı elıyle ıkram edıyor....

ayda 2500-3000 puan alsam bana yeterde artar.gecen hafta 5000 puanlık bır haftaydı..1 ay pıyasaya gırmesem ne olur...pıyasada %75 ıhtımalle dogru yönü gördüğümde pıyasaya gırerım...

bence yapmamız gereken bu....

birde diğer arkadaslar için 60 dk lık grafiğin üzerine 21-34-55-89-144 gunluk ussel ortalamaları atın.ve bakın bazen pıyasa nasıl sıkışıyor...
      bu sıkışma gercekleştıgınde kendınıze uygun hangı ındıkatör ıse o ındıkatöre göre poz acsanız bıle en az 2000 puan alırsınız....

arkadaslar jelly abı ıle tanısana kadar hergun 2-3 işlem yapardım...şimdi ayda 10 işlem ancak yapıyorum....

bu trade sırasında küçük olan portfoyumun yarısından fazlasını kaybettım.
      ustune bankadan kredı cektım ve o aralar jelly abı ıle tanıştım ve şunu ögrettı kaldıraclı pıyasada önemlı olan trend yönünü bulmak ve o yöne trade etmek diğer tarafta flat kalmak...yön gecen haftaki gibi yukarı ise
      alttan al yukardan karı cebe at düşünce tekrar al yukarıdan geri sat ve kesınlıkle düşüşe oynama.çünkü yön yukarı pozısyon actıgınızda en fazla 250-300 puan terse düşüyorsunuz ve pıyasa yukarı dönüyor.

ve jelly abi şunu der kaldıraclı pıyasada eger yönü secemıyorsanız ve stoplosslu işlem yapıyorsanız trendde aldıgınız paranın yarısından fazlasını
      yatayda kaybedersınız.

az stop yapmak için ne yapmalı...

oradada sevgılı murat abi ve cüneyt abıden ögrendıgımız bılgıler devreye gırıyor.hareketlı stoploss ustunde düşüşe oynamak hareketlı stoploss altında ise çıkışa oynamak bastan %80 stoploss olmayı kabul etmek demektır...

yine klavyem cıldırdı cok yazdım...arkadaslar herkes kendıne göre bır yöntem bulmalı ve az işlem cok karı hedeflemelıdır...

aksı takdırde benım gıbı hüsrana ugrayabılır..şanslıymışımkı jelly abı,murat abi,cüneyt abi gibi büyüklerle tanıştım ve zararın hepsını kurtardım..

emınımkı onlar olmasaydı bankadan aldıgım kredıde suyunu cekmış ve şimdide pıyasayı uzaktan kufur ederek ızlıyor olacaktım.

hepsınden öğrettıklerı için allah razı olsun...

nereden nereye geldık kısacası 20 yıllık borsacı gıbı bu kaldıraclı pıyasada trade etmeye kalkışırsak parayı bastan py verelım cıkalım...

veya trendı bekleyelım ayda 2-3 işlemle az da olsa karı alalım cebe atalım...

ben başımdan gecenlerı anlattım artık karar sızındır....

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

birde DJI ya gann açısından bakalım:
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

dostlar grafikler net anlaşılsın diye geniş açılı gönderiyorum şayet anlamada sorun oluyor ise daha küçük göndereceğim.uyarırsanız sevinirim.zira amacım paylaşım ve katılımın artmasıdır.birde sistemlerin işe yaramasıdır.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• EFE_09
            Tecrübeli
            • 14 Mayıs 2009
            • 1078

dostlar grafikler net anlaşılsın diye geniş açılı gönderiyorum şayet anlamada sorun oluyor ise daha küçük göndereceğim.uyarırsanız sevinirim.zira amacım paylaşım ve katılımın artmasıdır.birde sistemlerin işe yaramasıdır.
            Sn taka paylaşımlarınız ile dost meclisinde bilgi yumağımız artıyor.:081::081:.Grafik boyutları çok güzel net görülüyor..:081:

Sevgili karınca yazın çok güzel olmuş.böyle yaz hemde bol bol yaz..Sayende bende içimdeki devamlı trade etme güdüsünü dizginlemeye çalışıyorum..bunda payın büyük ne zaman konuşsak az işlem yapmam konusunda telkinlerde bulunuyorsun bunada müteşekkir olduğumu bilmeni isterim..
            Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

geniş olması bence ıyıdır...

Yorum

• karınca06
                KASAP
                • 12 Nisan 2009
                • 976

EFE_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sn taka paylaşımlarınız ile dost meclisinde bilgi yumağımız artıyor.:081::081:.

Sevgili karınca yazın çok güzel olmuş.böyle yaz hemde bol bol yaz..Sayende bende içimdeki devamlı trade etme güdüsünü dizginlemeye çalışıyorum..bunda payın büyük ne zaman konuşsak az işlem yapmam konusunda telkinlerde bulunuyorsun bunada müteşekkir olduğumu bilmeni isterim..

kardes ben zarar ettım kımse etmesn...

1 kişiye faydam olsa ne mutlu bana....

şunu gördüm sabırlı olursak pıyasa bazı zamanlar mutlak bagırıyor

ama ters yönde pozısyonda veya bır yöne koşullanmış iseniz piyasa

bagırsada bızım sağır kulaklar duymuyor...

Yorum

• taka
                  Kıdemli
                  • 22 Eylül 2009
                  • 3774

sayın karınca ve efe o zaman boyutu aynen kullanmaya devam edeceğim,ayrıca iyiki sizler ve dost meclisi var,sizlerden çok şey öğrendim gösterdiğiniz çabaladan dolayıda teşekkür ederim.

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

yazmaya başlamışken bırde topıgı takıp eden arkadaslardan bırsey rıca edeyım....

arkadaslar bu topıkte kullandıgımız grafıkler için veya benım önem verdiğim
                    pasta konusu için sizinde yardımlarınıza ıhtıyacımız var...

sevgılı hasan abı olmadıgı veya bılgılerı eksık oldugu zaman bugunkı sayın takanın yaptığı gıbı aksamları bır para giriş çıkış ve gunluk bır pasta ekleyebılırsenız gün içi devamlı matrıks calıştıramayan arkadaslar bu bılgılere bakarak bılgılerı tamamlayabılırler....

bunu yapabılecek arkadas varsa dost meclısı için buyuk bır katkıda bulunmuş olur...

Yorum

• karınca06
                      KASAP
                      • 12 Nisan 2009
                      • 976

sayın karınca ve efe o zaman boyutu aynen kullanmaya devam edeceğim,ayrıca iyiki sizler ve dost meclisi var,sizlerden çok şey öğrendim gösterdiğiniz çabaladan dolayıda teşekkür ederim.
                      sevgılı taka

asıl ben tesekkur ederım..sizin gönderdığınız grafıklerden ben bılmedıgım yenı konulara merak sarıyorum...ıyıkı sızde varsınız...

Yorum

• mutimar
                        Bağımlı
                        • 12 Mart 2009
                        • 1356

Sayın Admin dikkat ederse ben sanki yeni üyeler görmeye başladım yanılıyormuyum.....
                        Üye sayımız artıyor sankiiiiiii:081::081:
                        Tırsık VOB'cu...

Yorum

• taka
                          Kıdemli
                          • 22 Eylül 2009
                          • 3774

birde pastamız olsun

Yorum

• taka
                            Kıdemli
                            • 22 Eylül 2009
                            • 3774

Yorum

• VOLVO
                              indikatör
                              • 30 Nisan 2009
                              • 1448

Doatlar yine beni gerek telefonla, gerek sms ile, gerek özel mesaj ile başsağlığı dileyen tüm dostlara,abilerime,kardeşlerime çok teşekkür ederim.

Bu sıralar bir kara bulut dolaşıyor üzerimde.İnşallah bu sonucusu olmuştur.

Bu arada Dayımı İzmir'de toprağa gömerken yine hayatın gerçek yüzünü hatırlamış oldum. Maddi durumu oldukça iyi idi ama bir parça kefenden fazlası girmedi mezarına.

Sevgiler,saygılar...

Yorum

• taka
                                Kıdemli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 3774

VOLVO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Doatlar yine beni gerek telefonla, gerek sms ile, gerek özel mesaj ile başsağlığı dileyen tüm dostlara,abilerime,kardeşlerime çok teşekkür ederim.

Bu sıralar bir kara bulut dolaşıyor üzerimde.İnşallah bu sonucusu olmuştur.

Bu arada Dayımı İzmir'de toprağa gömerken yine hayatın gerçek yüzünü hatırlamış oldum. Maddi durumu oldukça iyi idi ama bir parça kefenden fazlası girmedi mezarına.

Sevgiler,saygılar...
                                bilmiyodum şimdi öğrendim,başın sağ olsun kardeş.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information