Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yemekçi
    Gurme
    • 22 Mart 2009
    • 3314

Bana göre bugünün en önemli olayı

Kapitalizmin zor sınavı
    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• mutimar
      Bağımlı
      • 12 Mart 2009
      • 1356

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Bana göre bugünün en önemli olayı

Abi ben son dakikalarda ona baktım bana göre bayagı hareketlıydı sankı......
      Tırsık VOB'cu...

Yorum

• taka
        Kıdemli
        • 22 Eylül 2009
        • 3774

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sevgili taka
        yanlış hatırlamıyorsam
        EW olarak bugüne özel dikkat demiştiniz
        biraz baktım yazıyı bulamadım
        yoksa yanışmi hatırladım
        hayır dostum topik çok hızlı çalıştığı için sanırım epey geride kalmıştır.ne zaman yazdığımı dahi hatırlamıyorum.zira özel işlerimden dolayı hep borsa dışındaydım.belki önümüzdeki haftada kopuk seanslarım olacak.yalnız zaman bulabilirsem kapsamlı bir değerlendirme yapmayı düşünüyorum.
        ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
        sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
        müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
          Kıdemli
          • 22 Eylül 2009
          • 3774

taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sayın dost meclisi dostları yoğun işlerimden dolayı seans takibi yapamamaktayım.sadece fırsat bulduğum zamanlar paylaşımlarım olacak.
          1- gördüğüm kadarı ile aylık pivot desdeğimiz 67525 den geçmekte düzeltmelerde bu nokta ciddi önem arzetmektedir.
          2-EW çalışmama göre ise cuma günü ciddi durumlar her iki yönede oluşacaktır.
          3-6o dklık RSI OBO görüntüsü veriyor,buda yarın için düzelmeyi işaret ediyor.
          4-test aşamasındaki sistemimiz 11:40 da 68275 den bir sat vermiş,13:25 de 67825 den bir al sinyali üretmiş,16:50 de 68650 bölgesinde bir zirve sıkışmasını işaret etmesine rağmen sat konumuna geçememiştir.buna rağmen kapanış itibari ile poz.karlı göstermektedir.bakalım yarın ne yapacaktır.
          5-sahsi görüşüm ise yarını dalgalı ve karışık görmekteyim.işlerimden dolayı yarın piyasayı sizlere bırakıyorum.tüm dost meclisine kazasız seanslar dilerim.şimdilik iyi geceler .
          hasan dostum istediğin buysa bakalım siz bu yorumu nasıl değerlendiriyorsunuz.

yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
          sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
          müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.

Yorum

• taka
            Kıdemli
            • 22 Eylül 2009
            • 3774

sayın dost meclisi dostları EW ile yaptığım bütün çalışmaların temelinde pivotlar ve onları bağlayan fibnacci doğal çemberidir.dalga sayımları ise farklı pivot noktalarının üzerinde oluşan aykırılık oluşturan barlardan hesaplanan bir yöntemdir.yani graflar bir insan pisikolojinide içine alan dalga boylarından oluştuğuna göre oluşan pivot noktaları ve oralardan oluşan dalgalar bize bir nebze ışık tutarlar.analizimizde bu doğrultuda ham olarak oluşmuş olur.yani sistem insanı ve doğallığı içine alan bir sistemdir.otamatik proğramlar ile yapılan sayımlar her zaman yanılabilr.ama manuel olarak yapılan sayımlarda belki zaman faktörü ötelenebilsede hedefler yaklaşık olarak gerçekleşir.bu konu üzerindeki çalışmalarımda bundan ibarettir.

Yorum

• mutimar
              Bağımlı
              • 12 Mart 2009
              • 1356

DOW dansözü eksiye geçti !!!.....
              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• yemekçi
                Gurme
                • 22 Mart 2009
                • 3314

mutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                DOW dansözü eksiye geçti !!!.....
                Bence bir mahsuru yok
                Kapitalizmin zor sınavı
                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
                  Gurme
                  • 22 Mart 2009
                  • 3314

Sevgili taka sanırım o yazı idi
                  arama sebebim
                  teşekkür içindi
                  başka bişi değil
                  Kapitalizmin zor sınavı
                  Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• taka
                    Kıdemli
                    • 22 Eylül 2009
                    • 3774

Yemekçi dostum önemli değil,önemli olan kazanmak yoksa gerisi teferruat.
                    endeksimizi oluşturan graflara kabaca baktığımda shortları kısa tutup longların uzun tutulmasında fayda görüyorum.düşüşler sanki düzeltme niteliğinde kalacakmış gibi duruyor.volaliteli ve geniş barlı seanslar bundan sonrada oluşma ihtimali var gibime geliyor.

Yorum

• taka
                      Kıdemli
                      • 22 Eylül 2009
                      • 3774

birazda gülelm:
                      Adam müftüye gitmiş.
                      Yahu, hakikaten biz cennete gittiğimizde huri alacak mıyız?´ demiş
                      Müftü, ´namazını kılar, orucunu tutar, zekâtını verirsen 4 huriyi alacaksın elbette´ demiş. Adamın derdi başka...
                      ´Peki benim hanım cennete gidince ne olacak?´ demiş.
                      Müftü cevap vermiş
                      ´Ona da 4 Nuri düşer ´
                      Adam şaşkın !!! Kös kös evine dönmüş.Bakmış karısı namaz kılıyor..
                      Basmış tekmeyi..... ...
                      ´Ne namazı len bu..? Ha..haaa... ne namazı..? o....u mu olcen..??

Yorum

• taka
                        Kıdemli
                        • 22 Eylül 2009
                        • 3774

bu pivotlara dikkat:

Yorum

• karınca06
                          KASAP
                          • 12 Nisan 2009
                          • 976

kısa vade göstergede bozulma yok fakat ustlerede tırmanamıyor.....

karı cebe atmayı bılmadiği için pazartesı olası bır düşüşlle - ye gecebılır...

Yorum

• karınca06
                            KASAP
                            • 12 Nisan 2009
                            • 976

karınca göstergesını bırde bu şekılde endeksle bırlıkte çizelım.

65150 den longda...

bakalım karı cebe atabılecekmı....

69700 den shorta gectı 65150 de karı ancak alarak longa gecti...

tek faydası zarar etmemesı....

karınca göstergeside karınca gibi çalışkan ama kamyon yukuyle parayı

tasıyamayacağı için bırazını ustunden atarak yuvaya alabılıyor....

o kadar göstergen var uyuyormusun dersenız...kocaman bır HAYIR....

Yorum

• karınca06
                              KASAP
                              • 12 Nisan 2009
                              • 976

bu göstergede dost meclisi isimli endeks güç göstergesi....

endeks halen güçlü duruyor.....

Yorum

• kahin
                                Katılımcı
                                • 26 Eylül 2009
                                • 42

bugün 71000 seviyelerinden long girdik bakalım...(herkes kıcıyla gülse de)nisan 3.haftaya kadar long 80.000-85.000 aralığından kademeli 1 hafta poz artırıp sonuncu hafta full şort olarak nisan vadeyi tamamlama...nisan 3.haftaya kadar rallinin devam edeceğini sonra tekrar bir onbin puanlık bir düzeltme yapacağını düşünüyorum...59.000 den başlayan yükselişin 2.dalgasının 10-13.000 puan mertebelerinde bir hareket olacağını düşünüyorum bakalm hayırlısı düşündüğüm gibi gelişecek mi...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information