Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Abi ben son dakikalarda ona baktım bana göre bayagı hareketlıydı sankı......yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTırsık VOB'cu...
Yorum
-
hayır dostum topik çok hızlı çalıştığı için sanırım epey geride kalmıştır.ne zaman yazdığımı dahi hatırlamıyorum.zira özel işlerimden dolayı hep borsa dışındaydım.belki önümüzdeki haftada kopuk seanslarım olacak.yalnız zaman bulabilirsem kapsamlı bir değerlendirme yapmayı düşünüyorum.yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSevgili taka
yanlış hatırlamıyorsam
EW olarak bugüne özel dikkat demiştiniz
biraz baktım yazıyı bulamadım
yoksa yanışmi hatırladımŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
hasan dostum istediğin buysa bakalım siz bu yorumu nasıl değerlendiriyorsunuz.taka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın dost meclisi dostları yoğun işlerimden dolayı seans takibi yapamamaktayım.sadece fırsat bulduğum zamanlar paylaşımlarım olacak.
1- gördüğüm kadarı ile aylık pivot desdeğimiz 67525 den geçmekte düzeltmelerde bu nokta ciddi önem arzetmektedir.
2-EW çalışmama göre ise cuma günü ciddi durumlar her iki yönede oluşacaktır.
3-6o dklık RSI OBO görüntüsü veriyor,buda yarın için düzelmeyi işaret ediyor.
4-test aşamasındaki sistemimiz 11:40 da 68275 den bir sat vermiş,13:25 de 67825 den bir al sinyali üretmiş,16:50 de 68650 bölgesinde bir zirve sıkışmasını işaret etmesine rağmen sat konumuna geçememiştir.buna rağmen kapanış itibari ile poz.karlı göstermektedir.bakalım yarın ne yapacaktır.
5-sahsi görüşüm ise yarını dalgalı ve karışık görmekteyim.işlerimden dolayı yarın piyasayı sizlere bırakıyorum.tüm dost meclisine kazasız seanslar dilerim.şimdilik iyi geceler .ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
sayın dost meclisi dostları EW ile yaptığım bütün çalışmaların temelinde pivotlar ve onları bağlayan fibnacci doğal çemberidir.dalga sayımları ise farklı pivot noktalarının üzerinde oluşan aykırılık oluşturan barlardan hesaplanan bir yöntemdir.yani graflar bir insan pisikolojinide içine alan dalga boylarından oluştuğuna göre oluşan pivot noktaları ve oralardan oluşan dalgalar bize bir nebze ışık tutarlar.analizimizde bu doğrultuda ham olarak oluşmuş olur.yani sistem insanı ve doğallığı içine alan bir sistemdir.otamatik proğramlar ile yapılan sayımlar her zaman yanılabilr.ama manuel olarak yapılan sayımlarda belki zaman faktörü ötelenebilsede hedefler yaklaşık olarak gerçekleşir.bu konu üzerindeki çalışmalarımda bundan ibarettir.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Bence bir mahsuru yokmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDOW dansözü eksiye geçti !!!.....
Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Yemekçi dostum önemli değil,önemli olan kazanmak yoksa gerisi teferruat.
endeksimizi oluşturan graflara kabaca baktığımda shortları kısa tutup longların uzun tutulmasında fayda görüyorum.düşüşler sanki düzeltme niteliğinde kalacakmış gibi duruyor.volaliteli ve geniş barlı seanslar bundan sonrada oluşma ihtimali var gibime geliyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
birazda gülelm:
Adam müftüye gitmiş.
Yahu, hakikaten biz cennete gittiğimizde huri alacak mıyız?´ demiş
Müftü, ´namazını kılar, orucunu tutar, zekâtını verirsen 4 huriyi alacaksın elbette´ demiş. Adamın derdi başka...
´Peki benim hanım cennete gidince ne olacak?´ demiş.
Müftü cevap vermiş
´Ona da 4 Nuri düşer ´
Adam şaşkın !!! Kös kös evine dönmüş.Bakmış karısı namaz kılıyor..
Basmış tekmeyi..... ...
´Ne namazı len bu..? Ha..haaa... ne namazı..? o....u mu olcen..??ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
bu pivotlara dikkat:
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-

karınca göstergesını bırde bu şekılde endeksle bırlıkte çizelım.
65150 den longda...
bakalım karı cebe atabılecekmı....
69700 den shorta gectı 65150 de karı ancak alarak longa gecti...
tek faydası zarar etmemesı....
karınca göstergeside karınca gibi çalışkan ama kamyon yukuyle parayı
tasıyamayacağı için bırazını ustunden atarak yuvaya alabılıyor....
o kadar göstergen var uyuyormusun dersenız...kocaman bır HAYIR....
Yorum
-
bugün 71000 seviyelerinden long girdik bakalım...(herkes kıcıyla gülse de)nisan 3.haftaya kadar long 80.000-85.000 aralığından kademeli 1 hafta poz artırıp sonuncu hafta full şort olarak nisan vadeyi tamamlama...nisan 3.haftaya kadar rallinin devam edeceğini sonra tekrar bir onbin puanlık bir düzeltme yapacağını düşünüyorum...59.000 den başlayan yükselişin 2.dalgasının 10-13.000 puan mertebelerinde bir hareket olacağını düşünüyorum bakalm hayırlısı düşündüğüm gibi gelişecek mi...
Yorum

Yorum