Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yemekçi
    Gurme
    • 22 Mart 2009
    • 3314

Cuma Günü Biliyorsunuz
    THE END yazdık
    Biz yazdık diye The end'in bir garantisi yok
    Günlük grafik
    ve olası hedefler
    Sarı cizgi destek
    orası aşağıya kırılmadan
    Yön yukari deek
    Bu Vobta da sevgili karınca nın beklediği
    75.xxx li hedefler demek
    Şortta olan biri olarak bunları yazmak zor
    ama gerçek de bu
    Not:Bu garifikte Biraz kopya var
    Kimden derseniz
    Onu anlarsınız heralde

Kapitalizmin zor sınavı
    Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• YORUMCU
      Çalışkan
      • 26 Kasım 2008
      • 1296

Herkes uçacak kaçacak demeye başladığında borsalar düşmeye başlar. Dünya'da sürekli iyi haberler aşılanıyor. Sonsuza kadar süremez bu. Hiç bir zamanda tam üst sınırı göstermezler. Ya çok yukarısına atarlar ya da yaklaşmadan aşağı bırakırlar...
      Büyük yatırımcı elinde senet kalsın istemez. uygun yerlerde yavaş yavaş yedirir malları. Son demleri yaşıyoruz bence şuanda.
      Borsa eninde sonunda göçecek nasıl ki 2007 yılında göçmüşse yine göçecek. 2006 yılında garan bir yerlerdeyken ben 2 lira olursa alırım yoksa yaklaşmam dediğimde herkes benimle dalga geçmişti 2009 yılında da 2 liranın bile altını görmüştü.
      Neyse eninde sonundaborsa göçecek. uzun vadeciyim bekliyorum. düştüğü zaman alacağım zaten inşallah. Herkese iyi tatiller dileğiyle.
      Halen daha 60.000 hayalimi süslüyor ama uzaktan öyle seyrediyorum halen daha.
      Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
        Çalışkan
        • 26 Kasım 2008
        • 1296

dolar bazında x100:
        Eğer bir kaç iş günü içinde 38.000 üzerine atarsa endeks ve bunun üstünde kalacağı izlenimi oluşursa bende senet alacağım. o zaman daha da çıkacak izlenimi oluşacak. enteresandır ki dolar bazında uzun vadeli direnç konumunda perşembe günü 37.481görülmüş..... yine enteresanki yine dolar bazında 37.522 direnç olarak oluşmuş. Bu seviyeler benim için çok önemli. Eğer bu direncin üstüne çıkılır ve burada kalmaya kararlıyım gibi bir izlenim oluşturursa endeks alınır. yoksa aman aman uzak durmakta yarar var. aşarsa şayet yeni yeni zirveler bizi bekler.
        TL bazında zirveye geldik ama dolar bazında zirve mirve görülmedi.
        Yine dolar bazında 41.xxx lere kadar tutarım yine o zamanki izlenime bakarım. Piyasaya bakarım.
        bu sırada söz ettiğim dolar bazındaki seviye geçilir mi? işte burası sorun saatlik grafiklerde bakmak lazım. Verilere bakmak lazım.
        Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• EFE_09
          Tecrübeli
          • 14 Mayıs 2009
          • 1078

Herkese iyi akşamlar dilerim..

Öncelikle Murat abime başarılar dilerim.Allah başarılarını daim eder inşallah.Kendisi ile gündüz konuşup telefon ilede hürmet ve dileklerimi belirttim.Kararına çok sevindiğimi söyledim..Teşekkür için bile olsa soru veya yorum bölümünün ilk etapta olmaması bence de çok isabetli olmuş,çünkü biz Türkler hiçbir başarıyı cezasız bırakmadı bırakmazda..Murat abime forumculuk zamanında yapılanlarıda herkes bilir..Zaten kendisine teşekkür edenleri biliyor..e kötü niyetlilerde fırsat verimemeli tabiki..

Murat abimizinde görüşlerini paylaşması ile artık daha rahat hissediyorum..Önümüz açık yolumuzda açık olur inşallah ..
          Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• karınca06
            KASAP
            • 12 Nisan 2009
            • 976

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

71500 önemli direnç..üzerinde kapanış olduğu takdirde yavas yavasda olsa

78500 solugu alırız....

pazartesi 71500 un tekrar deneneceğini ama kırılamayacağını düşünüyorum.

hele bırde medyada cuma gunu gelecek abd verısının ıyı geleceği haberleri

pompalanmaya baslar ise 71500 un kırılmayacağı benim için kesinleşir...

grafıgı öne cekelım....

Yorum

• karınca06
              KASAP
              • 12 Nisan 2009
              • 976

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kısa vade göstergede bozulma yok fakat ustlerede tırmanamıyor.....
              kısa vade gösterge - ye gecene kadar flattt...yarın - ye gecerse düzeltme başlamıştır demektir...

Yorum

• kahin
                Katılımcı
                • 26 Eylül 2009
                • 42

bu yükselişin henüz sindirilmediğini düşünüyorum..bu haftayı da gücü nispeten azalmış ama tırmanmaya devam eden bir endeksle kapatacağız..haftalığa baktıgımızda 3000 puanlık bir yeşil cubuk görmemiz lazım en az..eski şortcular komple kapandılar(mart başı)şimdiki longcuların şorta dönmesi zaman alacaktır..67.000-68.000 aralığında cok fazla long pozisyon acıldı ve bu longlar 75.000'den önce kapanmayacak bana göre..73.000 den sonra her yukarıda şort poz sayısı 75-76.000 aralığına kadar artar.long poz taşımama ragmen müthiş derecede şort algısı taşıyorsam hala bu piyasanın daha cok yukarı yolu vardır

Yorum

• EFE_09
                  Tecrübeli
                  • 14 Mayıs 2009
                  • 1078

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sevgili efe aradan bu rakamları aradan daralt
                  Birde size göre bugün daha göarantili şort rakamı neresi
                  Sevgili hasan abimin bu cümlesi kafamda bir ışık yaktı..Yeni bir çalışmaya başlayacağım..bitirip grafik üzerinde beğenirsem paylaşacağım..Sağol hasan abi..tutar tutmaz olur olmaz...fikirlerimizi burada paylaşmaktan çekinmem çünkü meclis dostun toplandığı yer oldu artık
                  Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• EFE_09
                      Tecrübeli
                      • 14 Mayıs 2009
                      • 1078

Kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece yarın benim için

VOB
                      71.500>>>>Orta bandım<<<<70.550
                      72.000 >>>>Dış bandım<<<< 70.075

Dikkat edilmesi gereken>68.700
                      Hareketli stoploss>66.500

XU100

54.008>>>>Orta Bandım<<<<56.212
                      57.406 >>>>Dış Bandım<<<<55.814

Hareketli Stoploss>53.644
                      PS: Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım....başarısız trendde aynı nokta stop..
                      Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) ve XU100 grafiğinden çıkarılmıştır..

Terse güçlü trend görene kadar..Hareketli stoplossa doğru pozisyon açmam
                      İMKB-100 açılana kadar ki vobda oluşan ortabandın dışarı kırılmalarını hacimli olmadığı sürece ciddiye almıyorum ama dış band kırılmaları önemlidir.

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• cedid
                          Katılımcı
                          • 11 Mayıs 2009
                          • 44

iyi geceler dostlar ellerinize ,yüreğinize,zihninize sağlık ...
                          Murat Dostuma buradan sevgiler sevindim tüm dostlar gibi elbette ki sürekli takibimde olacak ........
                          nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...

Yorum

• karınca06
                            KASAP
                            • 12 Nisan 2009
                            • 976

dostlar günaydın...

bol kazanclı bır hafta olması dılegıyle....

öğlene kadar pıyasa size emanet....

Yorum

• cedid
                              Katılımcı
                              • 11 Mayıs 2009
                              • 44

günaydın dostlar bol kazançlı bereketli bir hafta dilerim ....
                              nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...

Yorum

• yemekçi
                                Gurme
                                • 22 Mart 2009
                                • 3314

Günaydın dostlar
                                Kapitalizmin zor sınavı
                                Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

Working...
                                X

Debug Information