Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • cedid
    Katılımcı
    • 11 Mayıs 2009
    • 44

Efe dostum bu para giriş çıkış indikatörünü nasıl ekliyon MS de bir de onun kendi HO su bir reçetesini vermen mümkün mü
    nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...

Yorum

• EFE_09
      Tecrübeli
      • 14 Mayıs 2009
      • 1078

cedid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Efe dostum bu para giriş çıkış indikatörünü nasıl ekliyon MS de bir de onun kendi HO su bir reçetesini vermen mümkün mü
      gün gün verilen değerleri manuel olarak giriyorum..8 günlük üssel ortalama
      Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• EFE_09
        Tecrübeli
        • 14 Mayıs 2009
        • 1078

yemekçi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Para girişi imkb 8 kurum 21.036
        Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..

Yorum

• cedid
          Katılımcı
          • 11 Mayıs 2009
          • 44

sağol teşekkürler Efe iyi tatiller dost meclisi ...
          nush ile uslanmayanı etmeli tekdir , tekdir ile uslanmayanın hakkı kötekdir ...

Yorum

• daroka
            ......
            • 24 Nisan 2009
            • 362

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            475 den flat.....

haftasonu borsa dusunmek yok....
            hayırlısı olsun kardeş....
            YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.

Yorum

• kahin
              Katılımcı
              • 26 Eylül 2009
              • 42

haftasonuna longları artırarak pozla girdik hayırlısı..önümüzdeki hafta 80.000 e çizgiyi cekmelerini bekliyorum.76.000 di dönüş beklentim ama bu kudretle hikaye buralardan düzeltme..Şortcu katliamı gercekleşecek yine ..pazartesi büyük kısmı gercekleşmek üzre güzel yeşil bir barı yine önümüzdeki haftalıkta göreceğiz...sl 4000 puan..dörtbin puan düşürsünler kapatayım longları2009-2010 dönemi şortcu şortcu olalı böyle kazık yemedi vallahedge medge hikaye endekste long vobda da long adamlar önce vobu sonra endeksi alıyorlar..bunun düzeltmesini cakılma formatında bekleyen, heleki ikili dip formasyonu cart curtu bekleyenler tarihi yükseliş fırsatında trende yeralamamışlardır bence..Strateji şu yiyosa ac dediği yerden gözünü kırpmadan pozlanacan ve üstüne oturacan..maharet burdan şortlamak değil burdan long acabilmek becerisini göstermek ve bu öngörüde bulunabilmek bence...kazanmak istiyorsan 1.elyotcudan uzak dur..başta prechter olmak üzre bu tayfanın algısı global ekonomilerin cökmesi senaryosuna kurulu oldugu için hiçbir zaman kazanamazsın.Bu Ralliyi bile ayı piyasasında boga yükselişi olarak değerlendirdi adamlar ya 2009 martından beri yuff diyorum.bana göre hiçbir inandırıcılıkları da kalmamıştır..2.malın üstünde oturmayı bil.hisseler düşmek için değil yükselmek ve değer kazanmak için üretilmiş finans araçlardır.Şişmemiş balonu kimse patlatmaya kalkmaz..hisselerin 0 teorik değerine yakınsamaya calışmak gibi bir cabaları da yoktur.. 3.Yeni global ekonomik düzen tekrar işleri rayına koymaya daha henüz başlıyor..Bu reel olarak görülmeden ciddi düzeltmeler beklemek hayaldir.

nisan son haftaya o da düzletmeye oynamaya gecici şort girerim 8000 puan dibibnden alır long devam ederim 90.000 li yeni hedeflere..şimdilik olayım budur..

Yorum

• kahin
                Katılımcı
                • 26 Eylül 2009
                • 42

haftasonuna longları artırarak pozla girdik hayırlısı..önümüzdeki hafta 80.000 e çizgiyi cekmelerini bekliyorum.76.000 di dönüş beklentim ama bu kudretle hikaye buralardan düzeltme..Şortcu katliamı gercekleşecek yine ..pazartesi büyük kısmı gercekleşmek üzre güzel yeşil bir barı yine önümüzdeki haftalıkta göreceğiz...sl 4000 puan..dörtbin puan düşürsünler kapatayım longları2009-2010 dönemi şortcu şortcu olalı böyle kazık yemedi vallahedge medge hikaye endekste long vobda da long adamlar önce vobu sonra endeksi alıyorlar..bunun düzeltmesini cakılma formatında bekleyen, heleki ikili dip formasyonu cart curtu bekleyenler tarihi yükseliş fırsatında trende yeralamamışlardır bence..Strateji şu yiyosa ac dediği yerden gözünü kırpmadan pozlanacan ve üstüne oturacan..maharet burdan şortlamak değil burdan long acabilmek becerisini göstermek ve bu öngörüde bulunabilmek bence...kazanmak istiyorsan 1.elyotcudan uzak dur..başta prechter olmak üzre bu tayfanın algısı global ekonomilerin cökmesi senaryosuna kurulu oldugu için hiçbir zaman kazanamazsın.Bu Ralliyi bile ayı piyasasında boga yükselişi olarak değerlendirdi adamlar ya 2009 martından beri yuff diyorum.bana göre hiçbir inandırıcılıkları da kalmamıştır..2.malın üstünde oturmayı bil.hisseler düşmek için değil yükselmek ve değer kazanmak için üretilmiş finans araçlardır.Şişmemiş balonu kimse patlatmaya kalkmaz..hisselerin 0 teorik değerine yakınsamaya calışmak gibi bir cabaları da yoktur.. 3.Yeni global ekonomik düzen tekrar işleri rayına koymaya daha henüz başlıyor..Bu reel olarak görülmeden ciddi düzeltmeler beklemek hayaldir.

nisan son haftaya o da düzletmeye oynamaya gecici şort girerim 8000 puan dibibnden alır long devam ederim 90.000 li yeni hedeflere..şimdilik olayım budur..

Yorum

• yucelturk2000
                  Yeni üye
                  • 16 Mart 2008
                  • 19

yucelturk2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bence esas mesele endexse aylık bakmaktan geçiyo sanki

Imageshack - 03172010213134.png

aylıkta 53300 seviyesi üstünde kaldığı bence hedef 75 bin üstü desem abartmş olurmuyum oda ayrı mesele yalnız sayım doğru ise 2. si basit olduğuna göre 4. düzeltmenin karışık olması gerek ( 1 in tepesine çok yakın bir yere döndüğü görülmekte) bu düzeltme bitmemiş olmalı en azından 33 000 ler bi daha görülmeli gibi geliyo kanımca
                  merhaba abiler endex mübarek öle bi gidiyo ki çoğu teknğik taktikçi şaşıyo yukardaki grafiği güncelleyelim bakalım nolmuş

Imageshack - 04102010123603.png daha güzel olmuş.... izleyelim bakalım

Yorum

• Bear_Bull
                    Spread Trader
                    • 09 Şubat 2009
                    • 773

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• senol
                      AL-SATÇI
                      • 25 Şubat 2009
                      • 502

selamlar herkese...
                      al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...

Yorum

• Bear_Bull
                        Spread Trader
                        • 09 Şubat 2009
                        • 773

senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        selamlar herkese...
                        Aleykümselam.
                        Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• karınca06
                          KASAP
                          • 12 Nisan 2009
                          • 976

vob günlüğü

arkadaslar buradakı yazıların kopyasını bundan sonra kendı blogumdada paylaşacağım...

Yorum

• YORUMCU
                            Çalışkan
                            • 26 Kasım 2008
                            • 1296

Para girişi umarım devam eder. bu sırada hayali 60.000'im vardı. 60.600 e çektim bu direncimi.
                            Karınca dostuma bol bol selamlar.
                            Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• YORUMCU
                              Çalışkan
                              • 26 Kasım 2008
                              • 1296

bazen siteye giremiyorum. mesela bir yarım saat önce girmeyi denedim ama girmedi. sayfa görüntülenemiyor diyordu. Bunun site ile bir ilgisi var sanırım. Sorun nedir acaba.
                              Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• karınca06
                                KASAP
                                • 12 Nisan 2009
                                • 976

para girişinde yavaslama var bu şekılde para gırmemeye devam ederse

duzeltme zamanı yakındır.....

sevgılı yorumcu sıteye gırememe sorunu bendede var ve sıteden kaynaklanan bır sorun..sevgılı sımurgun sıteyı zor göturebıldıgını bılıyorum
                                artık maddı durum çözulene kadar bu sekılde devam edecegız....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information