74.200-300 aralığının dikkatle takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum.buradan yukarı zıplama yapabilir.yapmazsa 73.800 hedefe girer diye düşünüyorum.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
culex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster74.200-300 aralığının dikkatle takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum.buradan yukarı zıplama yapabilir.yapmazsa 73.800 hedefe girer diye düşünüyorum.
Alındı ve Anlaşıldı.....
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
Birazdan koyarımculex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın yemekçi olsaydı da ondan 11.50 sonrası pasta rica etseydik.
veriler bir tazelensinKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sevgili Kahın Burada pıyasayı yapanımız yokkahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradamlar bariz longcu indirmeye çalışıyolar
bu kadar belli edilmez.yemez anadolu cocugu bu günkü kıytırık düşüşünüz long kapattıramazz bana..full long devamm.hala 77.000 leri göreceğimize inancım tam sevgili py
Long olmama rağmen
Yukari devam edeceğine dair br garanti de kimsede yok
Normal koşullarda yurt dışı bu kadar iyi iken
Biraz daha bizim iyi olmamız lazımdı
Bence barız zayıflama işaretleri var
Evet yukarı devam da edebilir
Ama piyasa zayiflamakta
Tabiki bana göreKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
en düşük 74,125 i gördük 73050 - 75200 hareketinin % 50 geri alım noktası idi ...daroka Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerkese günaydın...
kendimce izliyeceğim senaryo şu şekilde olucak eğerki 75200-75400 aralığını geçemez ise sonrasında 74050-74200 arasına geri çekiliş buralar aşağı kırılmadan yükselişe başlaması durumunda ise teknik olarak eli mahkum olan seviye 78,500 lerin gelmesini bekliyorum...
hayırlı kazançlar...
şimdi ikili tepe yaptık ve % 50 sini geri aldık genelde hareketin % 261,7 sini hedef alırlar buda 78,680 ediyor...
bazende %161,8 i hedef olur 76500 e denk geliyor ama teknik olarak bakıldığında 78,600 hedeftir bence...
herkese hayırlı kazançlar....YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Yorum

Yorum