şöyle bi dolaşayım dedim forumlarda ayucukların sayısı artmış iyice..hatta 20.000 endekse doğru diye topikler acılmışşş.bir kötümserliktir gidiyor..ama py napıyor grafiğe bakmıyor o reel piyasanın gercekleri verilerle gelmeye başlayıncaya kadar satın almaya devam ediyor/edecek..her xzamanda tongaya düşürüyor her zaman bu böyle değişmeden sürüp gidiyorr işte öyle...herkesin düşündüğü şeyi yaparlarsa nasıl para kazanırlar yaw..sor borsaya ucundan takılandan en profesyoneline cakılma,göçme dibini görme mutlaka vardır aklında..unutsunlar bunları...doğru bende düzeltme bekleyenler arasındayım herkesin beklediği gibi...ama bu sadece bir düzeltme olacaktır o da şorta ederi en fazla 7-8 bin puandır.işte asıl hedef şort dalgası yakalamak değil döndüğü yerden orta vadeli tekrar pozun üstüne oturabilmektir aslolan..bizim dalgalara binmeyi bilemeyen kronik şortcular en son cakılmada oldugu gibi 10.000 puan cakılmasını izlerler sonra haftalık/yıllık cart curtları kırdı deyip ordan şort acarlar sonra da sermayeyi kediye yüklerler aman aman...vadeli piyasadaki şort sevdası endeksin yakıtıdır yakıtı olmaya da devam edecektir..taki o şortcular longcu olmayı düşünene kadar
benim orta vadfe öngörüm düzeltme uzun vadeli ise hiçkimsenin şuan telaffuz edemeyeceği rakkamlara ulaşılmasıdır.Ana yön long kısa vade de tabiki şortcu olacağız bizde tabi..
benim orta vadfe öngörüm düzeltme uzun vadeli ise hiçkimsenin şuan telaffuz edemeyeceği rakkamlara ulaşılmasıdır.Ana yön long kısa vade de tabiki şortcu olacağız bizde tabi..

Yorum