Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Vadeli Saatlik Genişleyen
Sabah bu grafiğin aynısının spot için olanını yollamış ve 71000 altına gerilemeyen spot 74 leri hedefler demiştim.Öğleden sonra 73 e geldik bile. ;D
Peki bundan sonra ne olacak sorusunun cevabı için vadelinin grafiğinde bir senaryo çiziktirdim.Senaryom yarın öğleye kadar 74500-74800 aralığını getirebilir vadeliye.Hızlı ve sert yukarıya ve ardından 73600-74200 aralığına inip sıkışma yaşayabiliriz.
Hoca bunu nerden çıkardın derseniz neredeyse nötr kapatan spot(Vadelinin son anda ayuları tavşan far modunda bırakmak için sabah yaptığı gibi feyk yaptığını düşünüyorum) ne kadar güçlü olduğumuzun göstergesi.Ayrıca da vadelinin günlük grafiğinde bb alt banda değmişken, neredeyse bb orta bandın hemen altında kapanış yapılması ve bb dış bantlarının daralmaya devam etmesi alt banda değen barların yeniden üst banda değme isteği yaşayacağının göstergesi bence.
Vadeli Günlük Ters
Saatliğin altında karadıklarım burada net şekilde resmedilmiş durumda.Sarı ile dikkat çektiğim bb üst badına değmiş durumdayız ve bb orta bant seviyelerinden kapandık.Daha önce yukarı yönde kırıdığımız yeşil destek konumunda ve mor ile dikkat çektiğim bb alt bant ile yeşil destek yarın hemen hemen uyuşmakta.
Kısaca yarın 74800 lerden yiyeceğimiz satış ardından ise çarşamba yine yukarıya sürmelerini beklemekteyim.Tabi yalnızca beklemekle olmuyor.pala efendinin de aynı beklentide olması şart
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yarın ayular neye uğradığını anlamadan bir anda olacak herşey.açılış barıyla 73200, ardından 73800 ve 74 sonraki barla da 74800 e kadar alacaklar ve bir anda salacaklar 800-1000 puan kadar.yataya bağladığında stoplayan shortlar yeniden short açmaya başlayacak ama nafile olacak.Çünkü çarşamba yeni zirve gelecek.mesela yani
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Son bir yukarı hareket daha olmalı ama ben sattım ne var ne yok elimde zaten az vardı. Hepsi gitti. Kendimle ters düşmemek için. ama halen daha yukarı bir şans var ki yarın, yarın olmazsa en geç çarşamba günü %5-10 daha yukarı mı aşağımı bunun kararını verecek endeks
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum