Dost Meclisi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • YORUMCU
    Çalışkan
    • 26 Kasım 2008
    • 1296

8 kişiyiz kimse muhabbet etmiyor. Belli bir grubun topiğindeyim galiba. Zaten vobcuların yeri burası benim değil sanırım. Neyse ben kafama göre takılam en iyisi. :-) Kalın selametle.
    Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.

Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian

Yorum

• yemekçi
      Gurme
      • 22 Mart 2009
      • 3314

YORUMCU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      8 kişiyiz kimse muhabbet etmiyor. Belli bir grubun topiğindeyim galiba. Zaten vobcuların yeri burası benim değil sanırım. Neyse ben kafama göre takılam en iyisi. :-) Kalın selametle.
      Sevgili yorumcu
      Vob la imkb başka bişi değilki
      sonuçta imkb yukarı
      vob yukarı
      yada tersi
      Ayrıca burası hepimizin mekanı
      Bak ben akşama kadar kendi başıma takılıyorum
      Eve gelince
      eeeeeeeeee
      ne yapalım yanı
      Bebiş var
      oda ilgi ve alaka bekliyor
      Bizde akşam olmasını zor bekliyoruz
      bilgisayar acık ve biz ekranda değiliz yanı
      Kapitalizmin zor sınavı
      Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• yemekçi
        Gurme
        • 22 Mart 2009
        • 3314

Bu bovespa
        En düşükten 1500 yukarı gelmiş
        Önemli bir hareket oluşmuş
        Bize olumlu bir ışık

Uploaded with ImageShack.us
        Kapitalizmin zor sınavı
        Bir dönemin sonuna doğru

Yorum

• YORUMCU
          Çalışkan
          • 26 Kasım 2008
          • 1296

yemekçi sende haklısın valla. ama bende haklıyım. Bu forumdan başka biryerde kelam ettiğmiiz yer yok. Fikir alış verişi yapacak kişiler arıyoruz bizde kendi çapımızda. Sizler benden daha iyilersiniz sonuçta. Vobda sorun yok yükselişe ya da düşüşe oynuyorsunuz ama sadece bu.... Bilanço okumaya çalışmanın zevki başka oluyor ama. hisselerin grafiklerinin dillerini öğrenmeye çalışmak apayrı bir zevk. Hele hele umutla bir sisteme bağlanmak daha büyük bir zevk. Ama şu vob denen şeye aklım almıyor. Vob çıkınca hisseciler azaldı. Kimse artık hisseleri takmıyor gibi birşey. Artık yatırımların yarısı oraya kaydı. :-) Böyle giderse tek hisseci ben kalacağım çağa ayak uyduramayacağım... Neyse teşekkürler cevabın için. Topiğin ismi beni cezbediyor zaten. Öyle gelip arada bir sallayıp gidiyorum bende... Bu sırada endeksin yukarı gitmesi için x100 için 58.000 aşağısını görmemesi ve kısa sürede 60.000'i bayağı bir geçmesi lazım. En geç 6 mayısa kadar yatay giderse 50.000-51.500 ler konuşulacak. Fırsat bulmuşken yorumuda yapıştırayım dedim... :-)

Yorum

• YORUMCU
            Çalışkan
            • 26 Kasım 2008
            • 1296

Yarın biz kapalı değil miyiz?

Yorum

• hakansahin
              güççük geyik
              • 11 Eylül 2009
              • 562

evet kapalıyız......
              ********Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.**********
              ***UNUTMAYIN HEPİMİZ OSMANLI TORUNLARIYIZ..***

Yorum

• YORUMCU
                Çalışkan
                • 26 Kasım 2008
                • 1296

yarın ki veriler bizi çok ilgilendirmiyor o zaman. Büyük ihtimalle dirençlere dayarlar yarın. Pazarteside düşerler. Bize pozitif bir katkıları çok olmaz gibime geliyor.

Yorum

• YORUMCU
                  Çalışkan
                  • 26 Kasım 2008
                  • 1296

Endeks 30.000'e düşer mi acaba? Böyle bir hayali olan var mı? Benim 60.000 hayalim vardı oldu sayılır. Şimdi yarısını hayal ediyorum. :-)

Yorum

• karınca06
                    KASAP
                    • 12 Nisan 2009
                    • 976

sevgılı yorumcu burası dost meclısı....

kım ne yazarsa yazsın kabulumuz ıster geyık muabbetı ıster borsa ıster döviz ben tatile uzun pozda gırdım umarım yukarı olur.kafa ıyıyken fazla bırsey yazılmıyor kendıne ıyı bak.....

her zaman için seni aramızda görmek isteriz.....

Yorum

• karınca06
                      KASAP
                      • 12 Nisan 2009
                      • 976

Endeks 30.000'e düşer mi acaba? Böyle bir hayali olan var mı? Benim 60.000 hayalim vardı oldu sayılır. Şimdi yarısını hayal ediyorum. :-)
                      dur helee son bır yukarı yapalım ondan sonra hep bırlıkte düşüşe oynarız.ama sanırım 30000 olmasada 45-50 bın arası bır yere düşer oradan sonra tekrar yukarı yaparız gıbıme gelıyor....

Yorum

• YORUMCU
                        Çalışkan
                        • 26 Kasım 2008
                        • 1296

30.000 civarını ben x100 için söyledim. x30 filan yazıyorsan sayın karınca. 30.000 lerden önce zaten 50.000-51.500 civarından tepki vermesini de bekliyorum. Tabi benimki afaki olarak söylenmiş bir rakam. Sürecin işleyişine göre daha yukarıdada olabilir daha aşağıdada olabilir.

Yorum

• WaX
                          Selçuklu Torunu
                          • 10 Mayıs 2009
                          • 695

Dunyada bırcok seyın tek oldugu CANIM ULKEMDE ; bu degerlerı kaybetmeden kıymetını anlamıyoruz anladıgımız zaman da coktan baskası sahıplenmıs oluyor veya tarıhın tozlu raflarında yerını alıyor...

Yuce ATAMIN gelecegı gorerek cocuklara armagan ettıgı bız yetıskınlerınde ıstıfade ederek cocuklugumuza gerı dondugumuz 23 NISAN ULUSAL EGEMENLIK COCUK BAYRAMIMIZ ONCE CANIM ULKEM ICIN ICIN SONRA BIZI CEKEMEYEN DIS GUCLER ICIN KUTLU OLSUN...

Bıze boylesıne guzel bır dını mıras bırakan HZ PEYGAMBERIMIZ I
                          Bıze Muhtesem bır gelecek,ılke ve ınkılap bırakan ULU ATATURK U
                          Benı boylesıne guzel yetıstıren dınıne ve vatanına bayragına baglı evlat olarak sekıllendıren AILEM I

Saygı ve Sevgı ıle anıyorum

ve herseyden ote bunlar ıcın fırsat veren YUCE RABBIME SUKURLER OLSUN dıyede eklemek ıstıyorum
                          Twitter: @smsener
                          FB : smsener

Yorum

• hpy
                            Yeni Üye
                            • 30 Mart 2009
                            • 0

xu30 Aylık Ters

Bu hafta 'Ayu zortlatması formasyonu' yapacaklarını düşünüyorum.
                            Vade sonuna 80000 e hazılıklı olmakta fayda var.
                            Mayısta ise 65000 ballı lokma tatlısı.
                            Hamdım...Piştim...Yandım...
                            Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...

Yorum

• mutimar
                              Bağımlı
                              • 12 Mart 2009
                              • 1356

karınca06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              tatile 72750 ortalama malıyetle uzun gırıyorum....

yolda oldugum için malıyetı fazla dusuremedım...

planı yaptım ve uydum hayırlısı olsun....
                              Merhaba abi bende 72,850'den UZUN girdim hafta sonuna bakalım haftaya nasıl olacak....
                              Tırsık VOB'cu...

Yorum

• culex
                                Tecrübeli
                                • 22 Eylül 2009
                                • 908

iyi tatiller

dax dün verdiğini bugün geri almış gözüküyor.
                                .

Yorum

Working...
                                X

Debug Information