tekniğin dışında iki vade arasında pozisyon ayarları yapılıyor bu konuya dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
-
73550 ana direnç ve pivot noktamız gibi duruyor:ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
yazdıklarım beni bağlar,yatırım tavsiyesi kesinlikle içermez.o kadar bilseydim ne işim varki burda...
sadece bilgi amaçlı olup; bilgi kutsaldır vede paylaşılmadıkçada bilgi anlamını taşımaz.
müzik ahengiyle coşkuları veriyorsa. barları hissetmelisinki dokunacağın noktalar düzgün notaları mırıldansın.
Yorum
-
73250 kırılma noktamız gibi duruyor.ŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
73250 kırılırsa ilk hedef 72750 destek noktası long bölgesi olmalıŞAŞKIN ÖRDEK SUYA DALARMIŞ..HERZAMAN BİR ŞANS VARDIR,YARATMASINI BİLİRSEN.
Yorum
-
Dogru söylüyorsun , Işık tutuyor ve güven duyarak takip ediyorum kendin açımdan, :081:poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBıkmadan gün içi yorumlarını paylaştığın için sağol Yemekçi Herkese iyi aksamlar..
Teşekkürler Abim.......
Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
poritino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBıkmadan gün içi yorumlarını paylaştığın için sağol Yemekçi Herkese iyi aksamlar..Bişi deil arkadaşlarmutimar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDogru söylüyorsun , Işık tutuyor ve güven duyarak takip ediyorum kendin açımdan, :081:
Teşekkürler Abim.......
Herkese iyi akşamlarKapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Sabahları aşırı alımlar ikidir spot açılmadan önce geliyor vobumuza.Spot artı gaple açılıyor mal almadan sonra yavaş yavaş süzülüyor geriye.Bu durum mal çıkıldığının açık göstergelerinden biri duruyor.Çizgiler ise halen yukarıdaki potansiyelin varlığından bahsediyor.Çizgilere mi inanmalı yoksa görüntüye mi?
Açıkçası ben pastadan ya da haberden anlamam ve çizgilere bakarım aslında ama bugün 74500 ün üstüne çıkalamaması ve gün boyunca 73200 ile 73700 arasında sıkışan piyasanın beni bile long yönünde ürkütmesi sanki çuvala short dolduruyor manasında bir durum.Yarın 74500 üzstünde bir açılış beni hiç şaşırtmayacak ama kapanışı nasıl yapacakları konusunda şüphelerim var bugünden sonra.Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum
-
hpy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabahları aşırı alımlar ikidir spot açılmadan önce geliyor vobumuza.Spot artı gaple açılıyor mal almadan sonra yavaş yavaş süzülüyor geriye.Bu durum mal çıkıldığının açık göstergelerinden biri duruyor.Çizgiler ise halen yukarıdaki potansiyelin varlığından bahsediyor.Çizgilere mi inanmalı yoksa görüntüye mi?
Açıkçası ben pastadan ya da haberden anlamam ve çizgilere bakarım aslında ama bugün 74500 ün üstüne çıkalamaması ve gün boyunca 73200 ile 73700 arasında sıkışan piyasanın beni bile long yönünde ürkütmesi sanki çuvala short dolduruyor manasında bir durum.Yarın 74500 üzstünde bir açılış beni hiç şaşırtmayacak ama kapanışı nasıl yapacakları konusunda şüphelerim var bugünden sonra.
Hocam şu grafiklerinizden bir iki tane gönderseniz de nasıl br zirvede olduğumuzu görsek. Çok hoş olurdu...
Yorum

Yorum