Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Vadeli 30' luk Ters
Ters obomuz halen daş gibi duruyor.Mavi kanal yukarıya geçiledikçe hiç bir sıkıntı yok.mavi kanal üst bandı 72000 seviyesinden geçiyor.60'lıklarda verdiğim genişleyen alt bandı da 72 den geçiyor.
Vadeli Saatlik
Pazartesi mavi düşen üzerinde açılacağımızı düşünüyorum.Yeşil dirençte bir müddet takılıp pembeye kadar yukarıya olmasını diliyorum.Mavi düşen üst bandı 73225, yeşil direnç 74200 lerde, pembe kanal üst bandı ise 76200 lerde.
Yorumlarımın iddealı olduğunun farkında olmakla birlikte aylık kama hedeflerime bu kadar az kalmışken döneceklerini düşünmediğimden yukarıya bakmaya devam ediyorum.72000 kırılırsa kuşkuya düşerim ve flatlerim longları.
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
para çıkışı yavaş yavaş geliyor galiba. Bence 58.000'in altını bir daha görmememiz gerek ve 6 mayısa kadar mutlaka direnci geçmeliyiz. Yoksa aşağı yön görünüyor. Yavaştan yavaştan mal bırakıyorlar izlenimi uyandı bende. Tabi takaslara bakmak gerek.
herkese iyi tatiller.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Kriz bitti mi bu sırada. bittiğine dair işaretler mi var? Yoksa bitmedi diye bizimi kandırıyorlar. Neyse endeks bir dönse de mallansam çok sıkıcı gelmeye başladı. Rast gele alacağım böyle giderse thyao filan alırım diye korkuyorum. :-) Hele endeks aşağı gelsinde bir. Netleşinceye kadar beklemek daha iyi galiba.
Paylaşacak dostlarınız yoksa iyi şeylere sahip olmanın bir zevki de yoktur.
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir. - John Christian
Yorum