Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
cümleten günaydın
günlük bantlarımızın çok üstünde açtığımız için yeni değerlendirme yapmak gerekirse haftalık bazda dış bant üst değeri : 74325-
orta bant üst değeri: 73485
Neden 75650'nin cevabı aşağıdaki grafikte.
Vadeli 30'luk Ters
Grafiğe eklediğim mor kanal alt bandı 75700 lerden geçiyor.Bugün 75700 lere ulaştığında obonun boynu kırılmış olacak ama yeniden kırılan boynu ziyaret etmek için biraz aşağı gelecektir.Muhtemelen kırılan yatay yeşil yani 75 ler yeniden test edilecek sonrasında yine yoluna devam edecektir.
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Perşembe günü 19.38 de yaptığım analiz.Dow o sıralarda -0.50 civarındaydı.
hpy Nickli Üyeden Alıntı
Vadeli Saatlik
Pazartesi mavi düşen üzerinde açılacağımızı düşünüyorum.Yeşil dirençte bir müddet takılıp pembeye kadar yukarıya olmasını diliyorum.Mavi düşen üst bandı 73225, yeşil direnç 74200 lerde, pembe kanal üst bandı ise 76200 lerde.
Yorumlarımın iddealı olduğunun farkında olmakla birlikte aylık kama hedeflerime bu kadar az kalmışken döneceklerini düşünmediğimden yukarıya bakmaya devam ediyorum.72000 kırılırsa kuşkuya düşerim ve flatlerim longları.
Vadeli Saatlik Son Durum
12 barıyla birlikte yukarıya kalksak ta senaryo aynen işlese kendime çay ısmarlayacam
Hamdım...Piştim...Yandım...
Yüreksize Yorgan Döşek, Koçyiğide ver Meydanı... Şu Yeryüzü Er Meydanı...
Yorum