yemekçi Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Dost Meclisi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Şu ana kadar oluşan durum
Şuan vob .71.800
Sabah açiliş ta yazdığımız gibi
71.600 destek olarak çalıştı
Yukarı umutlanmak için
72.200 üstünde duruyor olmak lazım
aşağıdada 71.600-200 destek olduğu sürece
yukarı gitme ihtimalı mevcut
özetle
Bu dakkadan sonra yukarısı % 51Kapitalizmin zor sınavı
Bir dönemin sonuna doğru
Yorum
-
Slm...
Sayın Efe ve Culex bantları yazamamış ,, belki kullanan olabilir...
Dostlar kendimce takip ettiğim rakamları ve gün içi trade stratejimi yazıyorum sadece benim için
orta bandım 73,306>>><<<<72,893
Dış bandım >>üstte yukarı 73,512\ altta aşağı 72,687 hangi yöne kırılırsa o yöne pozisyon alacağım >>başarısız trendde aynı nokta stop..
PS:Orta band içeri dış bantlar dışarı kırırlırken pozisyon alırım
Akşama pozisyon taşımamaya çalışıyorum ama taşıdı isem strateji gereği orta band kırılmaları stop tur.Rakamlar Xu030 değil direk Xu030 yakın vade(aktif kontrat) grafiğinden çıkarılmıştır.
Bu güne özel bant..
orta bandım ;...72,500<<<>>>71,300
Dış bandım ;...73,100>>>><<<<<70,700.. Pivot;.... 71,825.
Bol kazançlar..
Yorum
-
Büyük bir sessizlik var...

71,650'den LONG olacaktım ama kendi kendime verdiğiğm 70,600/800'den LONG ol talimatı yüzünden beklemeye devam......
O zaman gelirmi dersem kendi kendime ?..BİLMEM Kİ
Peki gelirse ne yaparım?... O zamana bakmak lazım diyeceğim ama sanırım vermiş oduğum talimat gereği LONG olurum
Bekleyip göreceğiz, pozisyon alırsam eğer pozisyonumu abilerimle paylaşırım buradan kısmet olursa.....Tırsık VOB'cu...
Yorum
-
cook güzel hareketler oldu bugün..tam longları kapama zamanın geldi artık diye düşündürmeye başlamışken abiler döndüler yine yukarı...long taşımaya devam bugün acılan onca yeni pozun esprisini bu hafta anlayacağız.gecen hafta gercekleştiremediği yükselişi bu hafta belini kıra kıra gercekleştireceklerine şnancım bugünkü dirayeti görünce iyice arttı.velhasıl eski longlarla devam yeni poz yok..SL 70.000
Yorum

Yorum