Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
15 dakikalık grafiklere bakınca bariz bir obo gözükmekte eğerki 74400 üstüne atıp orada kalırsa obo tehlikesi geçmiş olur...
eğerki obo çalışırsa hedefi 70,900 - 71,300 arası bir yer olur...
ancak bunun cumadan önce çalışacağına inanmıyorum çünkü cuma günü abd vadelilerinin en son günü ve yüksekten kapamak isticeklerdir...
herkese hayırlı kazançlar...
obo mobo kalmadı dağıtıp geçti adamlar
kaldığımız yerden devam
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
spot en yüksektek vob ise en yükseğe 50 puan kala kapattı....
vob kapandığında dow 10,552 idi
genelde bu tip günlerin sonrasında gaplı artı açılış ve güne yayılan yükselişler hakim olur...
hayırlı kazançlar...
YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım, bilgi, yorum ve tavsiyelerim "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
Long yapmak isteyenler için bence uygun yerlerdeyiz gibi
Sn culex in yayınladığı bantlardan dış bant rakamı olan 73.425 yukari geçilirse
veya sn efenin dediği gibi
525 yukarı kırılırsa
Özetle bulundğumuz yer
kisa stoplu olmak kaydıyla
longa uygun gibi
güzel bir gün oldu.yarın zirvede ne yapacağız şimdi artık orayı izleyeceğiz.
ayrıca ben kısa vadeli oynarım kar gördümmü alır kaçarım diyenler için bantlar çok güzel sonuç veriyor.tüm arkadaşlara emekleri için teşekkürler.
bu kadar olur aynen takipson üç gün yemyeşil hareketler bekliyorum..hele sen cuma gör şenliği.ben diyim 3000 sen de 4000 puan yukarı..
efett arkadaşlar amcalar en ufak şaşmadan izliyo valla helal..inşallah yoğun şort algısından dolayı şortlayan veya giden treni seyredenler azdır aramızda..yarın bu hareket 10 numara gaplı acarak(75.100-75.300 civarları) tam gaz devam edecek çook önceleri söylediğimiz gibi de taş gibi bir yeşil uzun bar bu haftayı süsleyecek..ben artık tamamen voba göre pozisyon aldıklarına inanmış durumdayım.hisse misse hikaye laf olsun diye mal alıyorlar spotta..asıl parayı vobda hedge etmeden aynı yönlü pozla para kazanma amaçlı kullanıyorlar..yani vob tamamen amacının dışında feci para kazanılabilen bir piyasa haline gelmiştir.cuma 77.000-78.000 lerin cook rahat altını çizeceğiz..long pozlarımızla arkamıza yaslandık seyrediyoruz el falanda tetikte değil.cekin elinizi tuşlardan daha öyle dönme düzeltme felan yok bu haftaşort poz avucunu yalar hatta sermayesini bırakır cıkar..gec long olana bile ekmek var bu piyasada..ahh o cuma o cuma yok mu sipsivri bi yeşil cıbıkk yok canım daha neler diyenlere baktıracaktır.ama pazartesi sabahı dersen ne sen sor ne ben söyleyimbu dediğim gibi gelişsin piyasa hareketleri o zaman cuma 17.30 da fulllllllll şort girecem pazartesi acılışı beklemeden..ha baktık bu dediğimiz olmadı ufak ufak sürüyolar ykarı o zamanda elleşmeden oturacaz bir hafta daha long pozumuzun üstünde..aha sana strateji
Yorum