karşılıksız sevmek

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • yagmur
    Kıdemli
    • 29 Nisan 2008
    • 4717

naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herseyin bir yanıtı cevabı vardır sayın yagmur bunca yazıdan sonnra kendimi ifade edemediysem daha ne denirki herkes olaylara farklı bakıyor banada saygı duymak düser
    sevgili naz
    evet kendinizi ifade edemeyip her seferinde farklı görüş koyuyorsunuz.yazdıklarınızı bir dosyada alt alta yazın,bir bütün olarak okuyun ve kopukluklara dikkat edin.
    kendini ifade etmek; bir konu üzerinde sürekli yazmakla olmayacağı gibi aynı konuları dikte eder gibi sürekli kullanmakla da olmaz..

din,siyaset gibi uçsuz bucaksız konulara ısrarla girmeniz anlayamadığınızı düşündürüyor.
    ki bu konularda konuşmak kimsenin fikrini değiştirmeyeceği gibi bir fayda da sağlamaz.hepimiz yetişkin insanlarız ve kendimize göre inançlarımız vardır.

kişilerin inançlarını sorgulamak da kimsenin haddine değildir.bu da ilk başta savunduğunuz konulara ters düşüyor zaten.
    din Allah ile kul arasında olan bir meseledir.bu kadar yazılıp çizilmesi beni sn setarin gibi rahatsız eder.gönüllerde yaşar dışa vurulmaz.bu anca olsa olsa gösteriş olur,birilerine yaranma olur,baskı olur.

dinimizde asla ve asla baskı yoktur.bunu da biliyorsunuzdur.

.
    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• setarin
      Katılımcı
      • 15 Şubat 2009
      • 136

sayın naz asla dersime çalışmadan arenaya çıkıp yorum yapmam. merak etmeyin en başındna beri takip ediyorum. Sayın yağmur ile ilk kopukluğunuz yağmurun size yazı sitiliniz hakkında ama içerik değil sitil konusunda yorumuyla başladı herşey.

Yorum

• naz
        Aktif
        • 17 Ağustos 2008
        • 373

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sevgili naz
        evet kendinizi ifade edemeyip her seferinde farklı görüş koyuyorsunuz.yazdıklarınızı bir dosyada alt alta yazın,bir bütün olarak okuyun ve kopukluklara dikkat edin.
        kendini ifade etmek; bir konu üzerinde sürekli yazmakla olmayacağı gibi aynı konuları dikte eder gibi sürekli kullanmakla da olmaz..

din,siyaset gibi uçsuz bucaksız konulara ısrarla girmeniz anlayamadığınızı düşündürüyor.
        ki bu konularda konuşmak kimsenin fikrini değiştirmeyeceği gibi bir fayda da sağlamaz.hepimiz yetişkin insanlarız ve kendimize göre inançlarımız vardır.

kişilerin inançlarını sorgulamak da kimsenin haddine değildir.bu da ilk başta savunduğunuz konulara ters düşüyor zaten.
        din Allah ile kul arasında olan bir meseledir.bu kadar yazılıp çizilmesi beni sn setarin gibi rahatsız eder.gönüllerde yaşar dışa vurulmaz.bu anca olsa olsa gösteriş olur,birilerine yaranma olur,baskı olur.

dinimizde asla ve asla baskı yoktur.bunu da biliyorsunuzdur.

.
        siz baskı gibimi algıladınız yoksaherkes her istedigini yapmakta yasamakta serbesttir bende aksini iddia etmiyorum zaten herkes kendine göre olgundur ne kadar olgundur buda tartısılır aslında mesala senin olgun davranıslarında ben degilimdir yada tam tersi ben yazılarımda illaki dininizi yasayın diye vs sozler yanlıs olur ben yasıyormuyumki yazayım ama yasamaya calısıyorum fikirlerinize saygı duyuyorum karsılıkda beklemiyorumsiyasatmi yazılarimi kontrol edeyim siyasetle isim olmaz
        istedigini soyleyen istemedigini isitir

Yorum

• setarin
          Katılımcı
          • 15 Şubat 2009
          • 136

siz baskı gibimi algıladınız yoksaherkes her istedigini yapmakta yasamakta serbesttir bende aksini iddia etmiyorum zaten herkes kendine göre olgundur ne kadar olgundur buda tartısılır aslında mesala senin olgun davranıslarında ben degilimdir yada tam tersi ben yazılarımda illaki dininizi yasayın diye vs sozler yanlıs olur ben yasıyormuyumki yazayım ama yasamaya calısıyorum fikirlerinize saygı duyuyorum karsılıkda beklemiyorumsiyasatmi yazılarimi kontrol edeyim siyasetle isim olmaz
          sayın naz yaşayın ama içinziden yaşayın. daha süper olur. Dinin zaten alenen değil gizli yaşananı makbuldür.

Yorum

• naz
            Aktif
            • 17 Ağustos 2008
            • 373

setarin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            sayın naz asla dersime çalışmadan arenaya çıkıp yorum yapmam. merak etmeyin en başındna beri takip ediyorum. Sayın yağmur ile ilk kopukluğunuz yağmurun size yazı sitiliniz hakkında ama içerik değil sitil konusunda yorumuyla başladı herşey.
            syın setarin yukardaki mevzu tamamen yanlıs anlasılma kopuklukla alakası yok aslında aslı astarı yazı sonucta bunda alınacak hic bir sebep yok ha siyah olmus ha yesil ne fark eder sayın yagmur beni uyardı bende tesekkur ettim hatamı düzeltmeye calıstım ertesi gün ben fikrimi soyledim kendisine bunda alınganlık söz konusu bile olamaz

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

düşüncelerini ifade edemeyen,

okuduğunu at gözlüğü ile gören,

anlamadığını anlamayan biri ile tartışmak yapılan hatanın en büyüğüdür..

afiyet olsun
              iyi tatiller.
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• setarin
                Katılımcı
                • 15 Şubat 2009
                • 136

sayın naz önce evet o size dedi sonra siz başladınız atışmaya lütfen tekarar okuyunuz yada ben baştan kopyalaya kopyalaya size aktarayım nasıl isterseniz. Yazılanlar duruyor zaten. Bence siz geriye gidin bir bakın.

Yorum

• naz
                  Aktif
                  • 17 Ağustos 2008
                  • 373

sayın naz yaşayın ama içinziden yaşayın. daha süper olur. Dinin zaten alenen değil gizli yaşananı makbuldür.
                  sayın setarin aslında muhatabim degilsiniz size neden cevap veriyorum onuda anlamadım ama olsun konular farklı yerlere tasındı ben kalkıpta dinimi söyle yada böyle yasıyorum diye yazı yazmadım yasamaya gayret ediyorum dedim siz hala ısrarla aynı yerde devam ediyorsunuzolsun hic onemli degil insanları hos gormekten yanayım herzaman

Yorum

• ketenhelva
                    ..................
                    • 10 Aralık 2008
                    • 1488

konu saptı..hatta iyi örneklerde oluştu başlıgımız hakkında..
                    her şey olacağına varır..

Yorum

• naz
                      Aktif
                      • 17 Ağustos 2008
                      • 373

sayın naz önce evet o size dedi sonra siz başladınız atışmaya lütfen tekarar okuyunuz yada ben baştan kopyalaya kopyalaya size aktarayım nasıl isterseniz. Yazılanlar duruyor zaten. Bence siz geriye gidin bir bakın.
                      siz atısma gibimi algıladınız

Yorum

• setarin
                        Katılımcı
                        • 15 Şubat 2009
                        • 136

konu saptırıldı. Ve konuşma vaktim geldi diye düşüyorum. Konuştum. Saptırılmaya dur denmeli bence de kesinlikle.

Yorum

• naz
                          Aktif
                          • 17 Ağustos 2008
                          • 373

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          düşüncelerini ifade edemeyen,

okuduğunu at gözlüğü ile gören,

anlamadığını anlamayan biri ile tartışmak yapılan hatanın en büyüğüdür..

afiyet olsun
                          iyi tatiller.
                          bakınız at gozlugu kelimesi cok kabaca bu aynı kelimeyi bende kullanabilirdim fakat terbiyem el vermez yinede hos gormekten yanayımaz once olgunluktan bahsetmistik

Yorum

• naz
                            Aktif
                            • 17 Ağustos 2008
                            • 373

konu saptırıldı. Ve konuşma vaktim geldi diye düşüyorum. Konuştum. Saptırılmaya dur denmeli bence de kesinlikle.
                            gerekn yok sayın setarin siz zahmet etmeyinislerim var cıkmam lazım hersey icin tesekkurler uslubunüzü bozmadınız

Yorum

• setarin
                              Katılımcı
                              • 15 Şubat 2009
                              • 136

at gözlüğü teşbihtir ve teşbihte hata olmaz. Yani size at denmedi orada atın gözlüğünden bakmayın dendi benzetmeyle. Daha açık görüşlü olun dendi. ama edebi edepsizden öğrendim açık bir cümledir ve teşbih yoktur. Sizce hangisi daha edepli

Yorum

• setarin
                                Katılımcı
                                • 15 Şubat 2009
                                • 136

gerekn yok sayın setarin siz zahmet etmeyinislerim var cıkmam lazım hersey icin tesekkurler uslubunüzü bozmadınız
                                Sayın nAz neye zahmet etmem gerektiğini asla kimseden öğrenmedim sizden öğreneceğimide sanmıyorum.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information