karşılıksız sevmek

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • naz
    Aktif
    • 17 Ağustos 2008
    • 373

setarin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    at gözlüğü teşbihtir ve teşbihte hata olmaz. Yani size at denmedi orada atın gözlüğünden bakmayın dendi benzetmeyle. Daha açık görüşlü olun dendi. ama edebi edepsizden öğrendim açık bir cümledir ve teşbih yoktur. Sizce hangisi daha edepli
    mesleginiz avukatlıkmıydı acaba sormamıstım nede olsa yeni tanısıyoruzyukardaki yazıyı oturun bi dusunun bakalım tamamen taraf tutma var yaradılanı hos gorurum ben yaradandan ötürü
    istedigini soyleyen istemedigini isitir

Yorum

• ketenhelva
      ..................
      • 10 Aralık 2008
      • 1488

sayın mecaz-hicaz,sakinlikle kaldıgınız yerden devam edin,son 2 yada 3 sayfa hakkındada yorumlarınızı bekliyorum efenim,ayrıca dün geceki yazılarınıza karşı görüşlerimde var,belirtecegim..

buyrunuz,devam ediniz lütfen..
      her şey olacağına varır..

Yorum

• yagmur
        Kıdemli
        • 29 Nisan 2008
        • 4717

ketenhelva Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        konu saptı..hatta iyi örneklerde oluştu başlıgımız hakkında..

evet hemde nasıl..

ya olduğun gibi görün,

ya göründüğün gibi ol..

biz daha kelimelerin anlamlarında takılıyoruz,anlaşamayıp kırgınlıklar yaşıyoruz.

kelimelerden oluşan cümlenin ve hangi yazıya cevaben olduğunu anlamakta güçlük çekerken...
        Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• setarin
          Katılımcı
          • 15 Şubat 2009
          • 136

naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          mesleginiz avukatlıkmıydı acaba sormamıstım nede olsa yeni tanısıyoruzyukardaki yazıyı oturun bi dusunun bakalım tamamen taraf tutma var yaradılanı hos gorurum ben yaradandan ötürü
          avukatım veya değilim ama siz daha teşbihin anlamını anlamıyosunuz sayın naz sizinle aynı yerden bakamayız bunu anladım. taraf tutmakla alakası yok siz daha cümlelerimi anlamıyosunuz Ama nacizane fikrim siz bir partinin koluna huzur islamda başlığı altında üye olabilirisiniz daha faydalı olursunuz kendi adınıza belki memleketten yeni bir kadın miletvekili çıkar ne güzel olur. Zaten sayıyı arttırmaya çalışıyorlardı bayanlarda.
          Last edited by setarin; 16 Mart 2009, 14:22.

Yorum

• naz
            Aktif
            • 17 Ağustos 2008
            • 373

avukatım veya değilim ama siz daha teşbihin anlamını anlamıyosunuz sayın naz sizinle aynı yerden bakamayız bunu anladım. taraf tutmakla alakası yok siz daha cümlelerimi anlamıyosunuz Ama nacizane fikrim siz bir partinin koluna huzur islamda başlığı altında üye olabilirisiniz daha faydalı olursunuz kendi adınıza belki memeleketten yeni bri kadın miletvekili çıkar ne güzel olur. Zaten sayıyı arttırmaya çalışıyolardı bayanlarda.
            tesekkür ederim hangi partiden bahsettiginizi anlamadım ama beni buna layık gordügünüz icin ne mutlu bana detaylara fazla takılmayın bu samimi ve icten gelen bir dost sozü hic bir kırgınlıgım soz konusuda degil suan emin olun daha oncede defalarca kez tekrarladım ben karsılıksız severim sizi bu sozlerinizide cahilliginize veriyorum olabilir hatalar bizler icin

Yorum

• setarin
              Katılımcı
              • 15 Şubat 2009
              • 136

naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              tesekkür ederim hangi partiden bahsettiginizi anlamadım ama beni buna layık gordügünüz icin ne mutlu bana detaylara fazla takılmayın bu samimi ve icten gelen bir dost sozü hic bir kırgınlıgım soz konusuda degil suan emin olun daha oncede defalarca kez tekrarladım ben karsılıksız severim sizi bu sozlerinizide cahilliginize veriyorum olabilir hatalar bizler icin
              Bir siz benim dostum olamassınız zaten siz dostluğun ne olduğunu bilemiyecek kadar yaş olarak küçük olduğunuzu düşünüyorum. Bakın size kimse hakaret etmiyor veya uygun dille bazı şeyleri anlatıyor ama siz edepsiz kelimesinden cahilliğe kadar kullanıyosunuz. ben sizi öncelikle terbiyeye davet ediyorum. bence buna kesinlikle ihtiyacınız var. ikincisi öğretiminizi bilmiyorum ama kesinlikle eğitiminizi geliştirmelisiniz. üçüncüsü bol bol okumalısınız ki sürekli netten farklı fikirleri kendinizmiş gibi kopyalamak yerine veya konuları bulup kopyalamak yerine arada üretmelisiniz okumak ağır iş tabi ama deneyin bence.;)dört okuyun okuyun okuyun

Yorum

• ketenhelva
                ..................
                • 10 Aralık 2008
                • 1488

!!!!!!!!! lütfen artık sakinleşin,karşılıklı atışmalarınız,alıntılara cevaplarınız hakaretamiz,küçümseyici,aşagılayıcı olmaya başladı..susun lütfen,gerekiyorsa sayfayı kapayınki tekrar ve tekrar agreve olmayın!!!

tartışma ne şekilde olmalı..düşünün...

Yorum

• naz
                  Aktif
                  • 17 Ağustos 2008
                  • 373

Bir siz benim dostum olamassınız zaten siz dostluğun ne olduğunu bilemiyecek kadar yaş olarak küçük olduğunuzu düşünüyorum. Bakın size kimse hakaret etmiyor veya uygun dille bazı şeyleri anlatıyor ama siz edepsiz kelimesinden cahilliğe kadar kullanıyosunuz. ben sizi öncelikle terbiyeye davet ediyorum. bence buna kesinlikle ihtiyacınız var. ikincisi öğretiminizi bilmiyorum ama kesinlikle eğitiminizi geliştirmelisiniz. üçüncüsü bol bol okumalısınız ki sürekli netten farklı fikirleri kendinizmiş gibi kopyalamak yerine veya konuları bulup kopyalamak yerine arada üretmelisiniz okumak ağır iş tabi ama deneyin bence.;)dört okuyun okuyun okuyun
                  sayın setarin emin olun ben okumayı cok seven bir insanım ayrıca yazdıklarım tamamen bana ait sozlerdir hikayelr siirler haric cahillik konusu ise soyle herkesin cahil oldugu konular vardır yanlıs anlama var yine ama siz cok agır cumleler kullandınız bilmiyorum modlar neder bu duruma ama lutfen kapatalım konuyu rica ediyorum :(

Yorum

• setarin
                    Katılımcı
                    • 15 Şubat 2009
                    • 136

modlar ne der bilmem. siz kendi cümelelerinize bakın lütfen. He ağır cümleler ayrıdır hakaret ayrıdır. ben uslubuyle ağır konuşmuşumdur eğer hakaret varsa doğrudur susmam. Ama lütfen demogoji altına ve beni eziyosun ithamı tarzı cümlelerin altına sığınarak devam etmeyin. Kendinizi korunucak tutumda sevimli göstermeyin her zaman neyseniz o olun.

Yorum

• EDY
                      Yasaklı
                      • 15 Aralık 2008
                      • 1381

Konunun daha fazla uzatilmamasi temennisiyle.....

Yorum

• mecaz
                        Tecrübeli
                        • 02 Şubat 2009
                        • 438

EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Konunun daha fazla uzatilmamasi temennisiyle.....

Burada sevgi konuşuluyor. İnanın uzamayacaktır.

Hürmetler.

...........
                        EGO SUM QUİ SUM........3.5 - 4........

Yorum

• mecaz
                          Tecrübeli
                          • 02 Şubat 2009
                          • 438

sayın mecaz-hicaz,sakinlikle kaldıgınız yerden devam edin,son 2 yada 3 sayfa hakkındada yorumlarınızı bekliyorum efenim,ayrıca dün geceki yazılarınıza karşı görüşlerimde var,belirtecegim..

buyrunuz,devam ediniz lütfen..

Yorum yapacak durum konumuzla ilgili değil ki sayın Keten Helva =)

Hem bana düşmez.

Kendi bilgi ve deneyim sınırlarım içinde yazmaya devam edeceğim.

.........

Yorum

• ketenhelva
                            ..................
                            • 10 Aralık 2008
                            • 1488

mecaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Yorum yapacak durum konumuzla ilgili değil ki sayın Keten Helva =)

Hem bana düşmez.

Kendi bilgi ve deneyim sınırlarım içinde yazmaya devam edeceğim.

.........

yani etliye sütlüye karışmama taraftarıyım demeye getiriyorsunuz,ufak havuz iyidir,etrafada su sıçramaz,üstelik bogulma tehlikesi yok,bildigim sular hemide diyorsunuz yane..ne hoş..
                            :037:(bunlar enfes)..

Yorum

• ketenhelva
                              ..................
                              • 10 Aralık 2008
                              • 1488

rahatsızlık veriyorsam bu hafif provakatifligi ve hırslandırma maniplasyonunu kesebilirim..

Yorum

• mecaz
                                Tecrübeli
                                • 02 Şubat 2009
                                • 438

yani etliye sütlüye karışmama taraftarıyım demeye getiriyorsunuz,ufak havuz iyidir,etrafada su sıçramaz,üstelik bogulma tehlikesi yok,bildigim sular hemide diyorsunuz yane..ne hoş..
                                :037:(bunlar enfes)..
                                Bana laf düşmüyor ki karışayım. Yakışık almaz =)

Hem ben kendi havuzumu severim .

Bence de güzel seçtiğiniz smileyler, hele kandırıkçı yarasa şahane.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information