Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Ben özlü sözümü daha söylediğimi düşünmüyorum. mesleginiz avukatlıkmıydı acaba sormamıstım nede olsa yeni tanısıyoruz.Evet avukatım ama ben kalemimin ve aydınlık bir geleceğin avukatıyım. En büyük silahım kalemim.sayınsetarin emin olun ben okumayı cok seven bir insanım ayrıca yazdıklarım tamamen bana ait sozlerdir hikayelr siirler haric cahillik konusu ise soyle herkesin cahil oldugu konular vardır.sozlerinizide cahilliginize veriyorumolabilir hatalar bizler icin.Asla ona cahil dedirtmedim. Dedirtemem çünkü beni edebiyat için yetiştiren Aydın dedeme ( Aydın Boysan’a) ve en yakın arkadaşı Hasan Pulur’a ihanet etmiş olurum. Ben mirasıma cahil dedirtmem. Beni sayın modlara havale eden kişi huzur İslamda’dır dedi uyarı almadı ama ben siyasi bir espirili yazı göndermiştim sayın modlarımdan dolaylı yoldan uyarıldım. Ben fikir özgürlüğüne ve fikir özgürlüğünün getirdiği düşüncelere düzey bozulmadan, propoganda gütmeden konuşulması yanlısıyım. huzur islamdadır arkadaslar bunu unutmayalım her konuda peygamber efendimizi ornek almak lazım sevgi konusundada oyle olmalı o zaman taslar yerine oturur.. Benimle avukat diye dalga geçen şahıs şiirlerim ve yazılarım dışında fikirlerim bana aittir demişti.ayrıca yazdıklarım tamamen bana ait sozlerdir hikayelr siirler haricO kişiye, linklerden çaldığı fikirleri önüne sürmek boyun borcum yapmıştır ve tabiki havale ettiği modlara. Okudukça sustuysam cahilliğimden değil, taklitler asıllarını yaşatır ve o şahısta geçici mutlu oslun diye. Ama madem ki ben cahilim. Huzurlarınızda fikir bana ait denmesine rağmen çalıntıları sunalım huzurlarınıza: http://www.google.com.tr/search?q=Se...ient=firefox-a http://www.google.com.tr/search?q=Se...ient=firefox-a
Şahıs idda edebilir bunalr benim laflarım değil diye kırmızı işaretli olanlar kendisinden bire bir kopyalanmıştır. İnanmayan 4-5-6 ve 10. sayfadan itibaren bakabilir. yorumlarınıda verdiğim linkler doğrultusunda bakarsanız anlarsınız.
Şimdi işte son sözüm oldu.
NOT: İLK VERİLEN ADRESTE "ÖĞRETMENİN SESİ " LİNKİNİ TIKLAYINIZ. FİKİRLER NERDNE ALINMIŞ GÖRÜN. İKİNCİ ADRESTE ZATEN TIKALDINIZMI CÜMLE AYNEN ÇALINMIŞ FİKİR ADI ALTINDA.
Yorum