bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bir gün mükemmel çalışan göstergeler bir başka gün kabus hayal kırıklığı, bu gavur bize zırnık koklatmaz abi
Yorum
-
Teo abi dun hepsinin ifadesini alıp otoparka cektirdibgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugun paritlerde bir durgunlukmu var?.. Spek.ler nerde yaw?
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
inan hiç bir şey anlamadım, nedir sordugunuz, yardımcı olayım...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbirsey soracagim her indicator yuklemesinde zaten yuklu olan mt4 acip kapamak cok zor oluyor kolay yolu yokmu su yenileri okusun. birde fazla indikator olunca alttakileri kullanilmaz hale getiriyor yani secilemiyor. bunuda bir yolu varmidir.
Yorum
-
yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir gün mükemmel çalışan göstergeler bir başka gün kabus hayal kırıklığı, bu gavur bize zırnık koklatmaz abi
hangı parıte de sıkıntı yasadınız, yazabılırmısınız lutfen, amacımız dogruyu bulabılmek.
Ne yaptıgınızı tam yazarsanız, kendıme gore bır yorum yapayım..
Yorum
-
en klasiği itkidir, 5 dalgadan oluşur, up trendde 1,3 ve 5 trend yönünde 2 ve 4 ise 1 ve 3 ün düzeltmeleridir, ana kurallar 3 en kısa olmasın 2 no 0 altına kaymasın şeklindedir,teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Ozkan,
Rıca etsem,
klasık bır ew kalıbı nasıl olmalı yazarmısınız, Kafam bır sey takıldı da...
ama tahminizden fazla kalıp, kalıp türevleri ve kalıp kombinasyonları vardır ew de ve doğal olarakda her kalıba ilişkin kalıp teyit testi, en kötüsü ise bazı kalıpların teyiti gelecek dataya ihtiyaç hisseder. uzatma kavramı bir üst zaman dilimi ile uyum vs. ise ömür törpüsüdür.There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
en son audusd 75,52 den short olmuştum 75.80 de stop oldum. oysa girerken yaklaşık bütün kreterlere uyuyor diye düşündümteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhangı parıte de sıkıntı yasadınız, yazabılırmısınız lutfen, amacımız dogruyu bulabılmek.
Ne yaptıgınızı tam yazarsanız, kendıme gore bır yorum yapayım..
Yorum
-
yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren son audusd 75,52 den short olmuştum 75.80 de stop oldum. oysa girerken yaklaşık bütün kreterlere uyuyor diye düşündüm
Dogru yapmıssın, audusd short olmak gerkır bana gore de.
Yanlız bu shortu yaparken asırı bolgede mavının kırımızıyı asagıya kesmesını beklersenız (dss) erken yapmamıs olursunuz,
Daha asırı bolgeye gırmedı, gırsın, ve ıcınde ıken mavı kırmızıyı asagı kessın.Hemen shortlayabılırısınız...
Dıkkat sadece bu kalıp ıcın soyluyorum, hersey ıcın gecerlı degıldır, bu yazdıgım...
..bende audjpy de shortladım...
Yorum
-
Aman ne gerek var o kadar detaya, ewteoş kalıbı daha kolay ve basitmozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteren klasiği itkidir, 5 dalgadan oluşur, up trendde 1,3 ve 5 trend yönünde 2 ve 4 ise 1 ve 3 ün düzeltmeleridir, ana kurallar 3 en kısa olmasın 2 no 0 altına kaymasın şeklindedir,
ama tahminizden fazla kalıp, kalıp türevleri ve kalıp kombinasyonları vardır ew de ve doğal olarakda her kalıba ilişkin kalıp teyit testi, en kötüsü ise bazı kalıpların teyiti gelecek dataya ihtiyaç hisseder. uzatma kavramı bir üst zaman dilimi ile uyum vs. ise ömür törpüsüdür.
hehehe
Eline sağlık..
Yorum
-
cok indikator birikince export/indicator altinda en alttakiler artik secilemez oluyor sizde cok olmadigi icin sanirim bu sorun olusmaditeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterinan hiç bir şey anlamadım, nedir sordugunuz, yardımcı olayım...
bir indikator yuklendiginde mt4 kapatilip acilmadan aktif olmuyor ex4 olusumu icin(elimle olusturup koyunca bazen okuyor)mt4 yuklu olunca yani cok fazla parite acikken cok zor aciliyor.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercok indikator birikince export/indicator altinda en alttakiler artik secilemez oluyor sizde cok olmadigi icin sanirim bu sorun olusmadi
bir indikator yuklendiginde mt4 kapatilip acilmadan aktif olmuyor ex4 olusumu icin(elimle olusturup koyunca bazen okuyor)mt4 yuklu olunca yani cok fazla parite acikken cok zor aciliyor.
acıp kapatmaya gerek yok kı,
ındıkator ekleyınce, f4 e basın, cıkna menude solda ındıcators bolumunde koydugunuz ındıkatoru secın, sonra yukarıda menude compıle tusuna basın, acıp kapatmadan gelır..
Yorum

Yorum