Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mozkan
    Aktif
    • 28 Mart 2009
    • 125

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugun paritlerde bir durgunlukmu var?.. Spek.ler nerde yaw?
    15:30 tarım dışı istihdam datasını bekliyorlar, araya gireni duman edecekler, şartlı emirleri olanları (stopmarket) yakacaklar
    There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
    most importantly unknown unknowns.
    Trader Vic

Yorum

• yakupcelik
      Yeni üye
      • 16 Mart 2009
      • 25

bir gün mükemmel çalışan göstergeler bir başka gün kabus hayal kırıklığı, bu gavur bize zırnık koklatmaz abi

Yorum

• oguzt
        Tecrübeli
        • 27 Şubat 2009
        • 427

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bugun paritlerde bir durgunlukmu var?.. Spek.ler nerde yaw?
        Teo abi dun hepsinin ifadesini alıp otoparka cektirdi
        Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

AudJpy 75.038 den bır short denemesı yaptım, Bugunun ılk ıslemı...

165 pıps almadan bırakmak yok..

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            birsey soracagim her indicator yuklemesinde zaten yuklu olan mt4 acip kapamak cok zor oluyor kolay yolu yokmu su yenileri okusun. birde fazla indikator olunca alttakileri kullanilmaz hale getiriyor yani secilemiyor. bunuda bir yolu varmidir.
            inan hiç bir şey anlamadım, nedir sordugunuz, yardımcı olayım...

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              bir gün mükemmel çalışan göstergeler bir başka gün kabus hayal kırıklığı, bu gavur bize zırnık koklatmaz abi

hangı parıte de sıkıntı yasadınız, yazabılırmısınız lutfen, amacımız dogruyu bulabılmek.

Ne yaptıgınızı tam yazarsanız, kendıme gore bır yorum yapayım..

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Sayın Ozkan,

Rıca etsem,

klasık bır ew kalıbı nasıl olmalı yazarmısınız, Kafam bır sey takıldı da...

Yorum

• mozkan
                  Aktif
                  • 28 Mart 2009
                  • 125

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Sayın Ozkan,

Rıca etsem,

klasık bır ew kalıbı nasıl olmalı yazarmısınız, Kafam bır sey takıldı da...
                  en klasiği itkidir, 5 dalgadan oluşur, up trendde 1,3 ve 5 trend yönünde 2 ve 4 ise 1 ve 3 ün düzeltmeleridir, ana kurallar 3 en kısa olmasın 2 no 0 altına kaymasın şeklindedir,
                  ama tahminizden fazla kalıp, kalıp türevleri ve kalıp kombinasyonları vardır ew de ve doğal olarakda her kalıba ilişkin kalıp teyit testi, en kötüsü ise bazı kalıpların teyiti gelecek dataya ihtiyaç hisseder. uzatma kavramı bir üst zaman dilimi ile uyum vs. ise ömür törpüsüdür.
                  Trader Vic

Yorum

• yakupcelik
                    Yeni üye
                    • 16 Mart 2009
                    • 25

hangı parıte de sıkıntı yasadınız, yazabılırmısınız lutfen, amacımız dogruyu bulabılmek.

Ne yaptıgınızı tam yazarsanız, kendıme gore bır yorum yapayım..
                    en son audusd 75,52 den short olmuştum 75.80 de stop oldum. oysa girerken yaklaşık bütün kreterlere uyuyor diye düşündüm

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      en son audusd 75,52 den short olmuştum 75.80 de stop oldum. oysa girerken yaklaşık bütün kreterlere uyuyor diye düşündüm

Dogru yapmıssın, audusd short olmak gerkır bana gore de.
                      Yanlız bu shortu yaparken asırı bolgede mavının kırımızıyı asagıya kesmesını beklersenız (dss) erken yapmamıs olursunuz,
                      Daha asırı bolgeye gırmedı, gırsın, ve ıcınde ıken mavı kırmızıyı asagı kessın.Hemen shortlayabılırısınız...

Dıkkat sadece bu kalıp ıcın soyluyorum, hersey ıcın gecerlı degıldır, bu yazdıgım...

..bende audjpy de shortladım...

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        en klasiği itkidir, 5 dalgadan oluşur, up trendde 1,3 ve 5 trend yönünde 2 ve 4 ise 1 ve 3 ün düzeltmeleridir, ana kurallar 3 en kısa olmasın 2 no 0 altına kaymasın şeklindedir,
                        ama tahminizden fazla kalıp, kalıp türevleri ve kalıp kombinasyonları vardır ew de ve doğal olarakda her kalıba ilişkin kalıp teyit testi, en kötüsü ise bazı kalıpların teyiti gelecek dataya ihtiyaç hisseder. uzatma kavramı bir üst zaman dilimi ile uyum vs. ise ömür törpüsüdür.
                        Aman ne gerek var o kadar detaya, ewteoş kalıbı daha kolay ve basit hehehe

Eline sağlık..

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Usdchf de düşmeye bahane arıyormuş...

Yorum

• mozkan
                            Aktif
                            • 28 Mart 2009
                            • 125

usdjpy 60 min çubuk değil dinamit oldu, stopunuzu sevsinler
                            Trader Vic

Yorum

• Dantes
                              Bağımlı
                              • 26 Şubat 2009
                              • 836

inan hiç bir şey anlamadım, nedir sordugunuz, yardımcı olayım...
                              cok indikator birikince export/indicator altinda en alttakiler artik secilemez oluyor sizde cok olmadigi icin sanirim bu sorun olusmadi

bir indikator yuklendiginde mt4 kapatilip acilmadan aktif olmuyor ex4 olusumu icin(elimle olusturup koyunca bazen okuyor)mt4 yuklu olunca yani cok fazla parite acikken cok zor aciliyor.
                              Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
                              Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                              Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                cok indikator birikince export/indicator altinda en alttakiler artik secilemez oluyor sizde cok olmadigi icin sanirim bu sorun olusmadi

bir indikator yuklendiginde mt4 kapatilip acilmadan aktif olmuyor ex4 olusumu icin(elimle olusturup koyunca bazen okuyor)mt4 yuklu olunca yani cok fazla parite acikken cok zor aciliyor.

acıp kapatmaya gerek yok kı,

ındıkator ekleyınce, f4 e basın, cıkna menude solda ındıcators bolumunde koydugunuz ındıkatoru secın, sonra yukarıda menude compıle tusuna basın, acıp kapatmadan gelır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information