Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tesekkurler ustad. bu sinyal veren nesneyi daha once gonderdiniz mi?teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster14:00 ıtıbarı ıle New York seansı baslamıstır...
ikinci istegim cok olmaz ise su anki sablonunuz toplu bir zipini rica edebilirmiyim bir ara.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
usd/jpy de prob meter 99 a 0 olduBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
umarım stop yapmışssındır teo, haftalık semaforda tarih oldu az önceteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSDJPY de arkamıza yaslanabılırız, hedef veremıyecegım, duygsal longum cunku...
aman dikkatThere are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterumarım stop yapmışssındır teo, haftalık semaforda tarih oldu az önce
aman dikkat
coktan yaptım 96.11 den master candle kırılınca, usdchf den longtayım, bu arada en dogrusu sanırım H4, ben H4 kullanıyorum artık,
H1 de semafor gelınce H4 de teyıd alacagımıza dırek H4 kullanayım dedım, ben paramın % 15 ıle actıgım ıcın pozısyon sanırım bu perıyoda dayanabılırım...
H4 de halen USDJPY shortmus ustelık...
Ava gıden avlanır, dıbe ne gerek var, teyıdı gor sonra al, elın gavuru, kremsız shortluyor...
Yorum
-
heheheheheteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ava gıden avlanır, dıbe ne gerek var, teyıdı gor sonra al, elın gavuru, kremsız shortluyor...There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
Trader Vic
Yorum
-
mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusdjpy H4 trade, kahrolsun indicatorler

dtb kurdun he
keşfettin altın madenini, artık uğraş dur ...
benim gibi her gün bir şablon yapma da...
Yorum
-
yok tek eksiği iz süren stoptur, henüz onu eklemedim çünkü kodunu bulamadımteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdtb kurdun he
keşfettin altın madenini, artık uğraş dur ...
benim gibi her gün bir şablon yapma da...
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
Trader Vic
Yorum
-
mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok tek eksiği iz süren stoptur, henüz onu eklemedim çünkü kodunu bulamadım
adını ozelden (pm) verde , yapem sana bir güzellik
heheheh
Yorum
-
mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereurusd dönüşünü yakalayacağım teo ve buraya yazacağım
500 pipten aşağı bırakmam eurusd yi
az daha sabır short için
yok dönmesin, çok euro borcum var, sen acele etme yakalamak için....
hehehe
benim de plan şu şekilde. Bütün paramı dolara cevirdim bankada...Euro sata geçti,
Dolar yükselince tepeden satıp, Dibe gelen Euro alacağım...
Keşke her istediğimiz olsa dimi ama
Yorum
-
adı yoktur, ama özü atr dir, nettekilerin çoğu atr yi yanlış kullanır bunun formülasyonunu ben metastock ve matris için yazdım ben senin yerine metatrader da yazarım hep beraber kullanırız diyorsan msn yapıcaz el mecbur, adresini pm atarsın ok iseteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradını ozelden (pm) verde , yapem sana bir güzellik
heheheh
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
Trader Vic
Yorum

Yorum