Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
USDJPY de bır turlu kendını atamadı, takıpdeyım, ne heveslısı varmıs bunun shorta...
sonunda atti ustad 30 dklikta 40 pips kazandirdi.
su yukardaki fiatsiz takip cizelgesinin nasil kurabiliriz daha once gonderdiniz mi.
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Çok daha gecikmeden yazayım dedim. Bir ay kadar önce vob ‘a da bulaşayım artık dediğimde, daha ve ‘sini bile bilmediğimden, google ‘da arama yaptım. Çok sayıda sayfa ve bilgi arasında tesadüfen voborsadaki “fikirler..” topiğine tesadüf ettim. Hissenette yıllar önce ilk defa sistem üzerine çok sayıda genel yazılar yazmış biri olarak, ilginç geldi. Sonrasında tamamını istisnasız okudum, inceledim. Orada bir noktada konu kesildi.
Daha sonra dostların yönlendirmesiyle bu siteye geldiğimde, topiğin devamını gördüm. Devam ettim.
Kısaca, Kompleksiz, eşi az görülür paylaşımınız için,size ve katkıda buluna diğer tüm arkadaşlara..
Çok daha gecikmeden yazayım dedim. Bir ay kadar önce vob ‘a da bulaşayım artık dediğimde, daha ve ‘sini bile bilmediğimden, google ‘da arama yaptım. Çok sayıda sayfa ve bilgi arasında tesadüfen voborsadaki “fikirler..” topiğine tesadüf ettim. Hissenette yıllar önce ilk defa sistem üzerine çok sayıda genel yazılar yazmış biri olarak, ilginç geldi. Sonrasında tamamını istisnasız okudum, inceledim. Orada bir noktada konu kesildi.
Daha sonra dostların yönlendirmesiyle bu siteye geldiğimde, topiğin devamını gördüm. Devam ettim.
Kısaca, Kompleksiz, eşi az görülür paylaşımınız için,size ve katkıda buluna diğer tüm arkadaşlara..
Teşekkür ederim.
hoşgeldiniz,
Artık buradayız, katılımlarınızı bekleriz.
Bu topiğe de okursanız baştan sona, Teo'nun ruh halini anlarsınız.
Tamamı ile sistem bulma çabasında olup, bulduğunu okuyan deneyen, yılmayan, ama bir türlüde başarılı olamıyan birisini tanırsınız.
Okuduklarımın bana para kazandırması yolunda hiç bir faydasını görmedim.
Ama çok ilginci bazı arkadaşlarımız , biz sizin yazdıklarınızla para kazanıyoruz dediler diğer topikte, sordum nedir dedim ,hatırlamıyorum, o kadar çok şey yazıyorum ki,, sadece ipucu verdiler..
Yani tereciye bile tere satma nezaketini ve lutfunu göstermediler.
Garip bir dünya da yaşıyoruz maalesef...
Yılmadan devam edeceğim.Sonunda bulacağıma eminim....
Yorum