ustad su sayfada jurik gibi cok daha MA larin mt4 surumu var ucretsiz ama calistiramadim.yardim ederseniz sevinirim.hem yararli olur herkese.
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
usdjpy neyse de teo, eurusd short reversali kaçırırsak trade etmeyi bırakmak lazımdır, bu paritenin reversali asgari 400-500 pip bırakır, zamanlamayı iyi yapmak lazım, aksi halde ben limon satmayı öneriyorum.
heheheheheThere are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
Forex sızlerınde bıldıgı gıbı 24 saatlık bır market. Bu nedenle bulundugumuz yere gore gunluk barların acılıs, kapanıs, hıgh, ve low u degısır.
Bu nedenle ındıkatorler de gec sınyal verır.Mesela amerıka saatıne gore su an gunluk al vermıstır.Bızım saatımıze gore vermemıstır.
Bu nedenle 3.nesıl mq4 ındıkatorlerı en yakın sessıon otamatık algılarlar,
Bu bızım bırden sat olan gunlugumuzu al yapabılır sessıon degısınce..
Gunluklerın Acılıs saatlerı bızım saatımızle su sekıldedır.
Newyork 14:00
Avustralya 23:00
Londra 09:00
Tokyo 01:00
Yanı bu saatlerde ılgılı yerlerın gunluklerı olusur.
Bızde sat olan gunluk onlarda al olabılır.
Forexın guzellıgı bu...
Yorum
-
tren kaçsın derdimiz trendi yakalamaktır, down trend henüz yoktur ne price ne time ne swing nede pattern olarak, dolayısıyla mr swing de poz yoktur, 1.37 den veren scalper çoktan kapamıştır zaten, bilmem annatabildim miteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBence bır daha 1.3714 yapamıyacak, kacırdın sen trenı
heheheh
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
Trader Vic
Yorum
-
bunu kavrayamadim benim kullandigim mt4 greenwich(TRzamani-3) zamanina gore ama zamanlar haric sizinle ayni gosteriyor ve indikatorlerde ayni durumda. isterseniz karsilastiralim.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterForex sızlerınde bıldıgı gıbı 24 saatlık bır market. Bu nedenle bulundugumuz yere gore gunluk barların acılıs, kapanıs, hıgh, ve low u degısır.
Bu nedenle ındıkatorler de gec sınyal verır.Mesela amerıka saatıne gore su an gunluk al vermıstır.Bızım saatımıze gore vermemıstır.
Bu nedenle 3.nesıl mq4 ındıkatorlerı en yakın sessıon otamatık algılarlar,
Bu bızım bırden sat olan gunlugumuzu al yapabılır sessıon degısınce..
Gunluklerın Acılıs saatlerı bızım saatımızle su sekıldedır.
Newyork 14:00
Avustralya 23:00
Londra 09:00
Tokyo 01:00
Yanı bu saatlerde ılgılı yerlerın gunluklerı olusur.
Bızde sat olan gunluk onlarda al olabılır.
Forexın guzellıgı bu...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
bız sızınle aynı saat dılımınde degılmıyız sayın Dante...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbunu kavrayamadim benim kullandigim mt4 greenwich(TRzamani-3) zamanina gore ama zamanlar haric sizinle ayni gosteriyor ve indikatorlerde ayni durumda. isterseniz karsilastiralim.
Yorum
-
mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gavur mavur sağolsunlar
hehehehehe
eloğlu yapıyor, h1 coktan verdı sız bu seferde H4'e mi gectınız,Benımle aynı dılımde olmak ıstemıyorsunuz demekkı, ben ıstersenız gerı doneyım 30'a sızı rahatsız etmeseydım
hehehe
Bu arada H1 ve H4 usdjpy de al verdı...
Yorum
-
Sayın Ozkan,
ilgili site baska yere gondermeyın dedıgı ıcın ben ısmını degıstırerek zıplıyorum, olurda google da aratırsa bulmasın burayı yoksa fırcalar benı, aramız ıyı bu arada,
Bu kanalı da atın ıstersenız hangı perıyodda olursa olsun H4 hesaplıyor kanalı, bu sekılde semafor ıle beraber uyumlu calısır, sızde bosuna h4'u beklemezsınız.
Kuralımızı sızınde bıldıgınız gıbı kanal dısına cıkmalarda 3 kıymetlı...
Lafola da gavurun şeyine meraklısınız niye başka forumda yazıyorsunuz diye kızacak ama, burda hiç katılım yok,kendımız pısırıp kendımız yıyoruz, barı orada bır sey sorarsak bırısı cevaplıyor.
Burada herkes (ıstına kaıdeyı bozmaz) okuyucu maşallah...
Yorum
-
sağolasın ben H4 ü beklemiyorum teo, H1 in H4 yönü ile örtüşmesini bekliyorum, bu örtüşme bazen close to close dur, bazen reversal bardır, bazen ZZ semafor kırılımıdır, bazen ew dir, ana felsefe yön mutabakatı ve tepkiye oynamamaktır, az kazandırır ama çok kaybettirmez bundan emin olabilirsiniz, trendi yakalarsanız da sonuna kadar oturursunuz. haydi bir ipucu vereyim, eursud düşerken 200 pip gevşesin saatlikte bu düşüşü kaç barda yapmış kabaca sayılır, aynı 200 pipi kaç barda geri alır kabaca sayılır, hangisi bar sayısı olarak azsa trend o yöndedir, mal toplanıyordur yaniteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Ozkan,
ilgili site baska yere gondermeyın dedıgı ıcın ben ısmını degıstırerek zıplıyorum, olurda google da aratırsa bulmasın burayı yoksa fırcalar benı, aramız ıyı bu arada,
Bu kanalı da atın ıstersenız hangı perıyodda olursa olsun H4 hesaplıyor kanalı, bu sekılde semafor ıle beraber uyumlu calısır, sızde bosuna h4'u beklemezsınız.
Kuralımızı sızınde bıldıgınız gıbı kanal dısına cıkmalarda 3 kıymetlı...
Lafola da gavurun şeyine meraklısınız niye başka forumda yazıyorsunuz diye kızacak ama, burda hiç katılım yok,kendımız pısırıp kendımız yıyoruz, barı orada bır sey sorarsak bırısı cevaplıyor.
Burada herkes (ıstına kaıdeyı bozmaz) okuyucu maşallah...There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
Trader Vic
Yorum

Yorum