Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mozkan
    Aktif
    • 28 Mart 2009
    • 125

teo bu seyirci üye konumu için yönetimle konuşssan,
    mr. swing
    yapsalar olmaz mı, yazmam yoksa hehehehe
    There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
    most importantly unknown unknowns.
    Trader Vic

Yorum

• mozkan
      Aktif
      • 28 Mart 2009
      • 125

teo Nickli Üyeden Alıntı
      Senı seyırcı degıl, bınıcı yapmak lazım.

Ne desınler gann trader, swıng trader, forex trader, mr swıng.,demırbas,tecrubelı uye, var da var vallahı.

Aslında bunu secenek yapsalarda herkes kendıne uygun olanı secseler.

Bende hep, 'kararsız kazım,sana le lazım rumuzunu almak ısterdım her gun yenı bır sey. heheheh
      ahanda değişti, hehehehehe
      Trader Vic

Yorum

• mozkan
        Aktif
        • 28 Mart 2009
        • 125

teo Nickli Üyeden Alıntı
        sende sozunu tutup yazarsın artık, bızde ogrenelım su ew ıslerını,

ogretsen bıze...
        3 kişinin kitabını okuyacaksın teo, önce pretcher idiotunun yazdıklarını, ilk baştan masal gibi gelecek, hep çalışan örneklerle bezenmiş olan kitabı, sonra miner agayı keşfedeksin elliott ile trade in piridir kendisi, daha sonra bu ikisi yetersiz gelecek piyasa çözümlemelerinde bir de neely vardı yahu diyeceksin, onu da okuyunca pretcher ve minera gerzek bunlar diyeceksin, neely bir daha okuyunca analiz için trade e vakit bulamayacaksın, nete gireceksin tuncer ne demiş forumcular ne etmiş kasmayayım kendimi modu kolayına gelecek, dün yerin dibine gider dediğine yarın gökyüzü hedefi vereceksin, 3 dalga dediğin yere 5 dalga yahu diyeceksin, velhasılı kelam asgari 2 senen bu adamların yazdıklarını hazmetme bir araya getirme ile geçecek, hazırsan başlayalım.
        Trader Vic

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          3 kişinin kitabını okuyacaksın teo, önce pretcher idiotunun yazdıklarını, ilk baştan masal gibi gelecek, hep çalışan örneklerle bezenmiş olan kitabı, sonra miner agayı keşfedeksin elliott ile trade in piridir kendisi, daha sonra bu ikisi yetersiz gelecek piyasa çözümlemelerinde bir de neely vardı yahu diyeceksin, onu da okuyunca pretcher ve minera gerzek bunlar diyeceksin, neely bir daha okuyunca analiz için trade e vakit bulamayacaksın, nete gireceksin tuncer ne demiş forumcular ne etmiş kasmayayım kendimi modu kolayına gelecek, dün yerin dibine gider dediğine yarın gökyüzü hedefi vereceksin, 3 dalga dediğin yere 5 dalga yahu diyeceksin, velhasılı kelam asgari 2 senen bu adamların yazdıklarını hazmetme bir araya getirme ile geçecek, hazırsan başlayalım.

yahu ben ne zaman para kazanacagım, oku oku omrum gectı, bır de 2 sene bunları okusam ne degısır, muhtemelen bu da calısmayacak

En ıyısı zamanımı ben fılm seyrederek gecıreyım... Kıtaplarda nasılsa fılm gıbı, hep calısan grafıklerde ornek vermısler...

Hep aynı yerde donup duruyorum , herhalde en sonunda 5, 13 ma atıp trade edecegım, nasılsa sonuc degısmıyor

Yorum

• Bear_Bull
            Spread Trader
            • 09 Şubat 2009
            • 773

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Hep aynı yerde donup duruyorum , herhalde en sonunda 5, 13 ma atıp trade edecegım, nasılsa sonuc degısmıyor

Selam Teo

bende sistemlerle o kadar uğraştıktan sonra elimden ne geldi ise en tepeye yakın sat en dibe yakın al verdirmeye uğraşırken bir baktım yazdığım sistemler hangi indikatör olursa olsun (hemen hemen aynı yerlerde) sinyal vermeye başladılar, trend olayında sorun yok tamamda yatay piyasada yada ani dönüşlerde stop olurken, aldıklarını fazlası ile geri verdiğini (ne kadar piyasa yataysa işlem yaptırmamaya çalışsamda piyasanın yatay olduğunu anlayana kadar yaptığı işlemler önceki karları götürüyor) görünce bıraktım artık sisteme göre işlem yapmayı, atıyorum bir sistemi gözümün önünde duruyor ama ben sisteme değil sadece sistemin gösterdiği yöne doğru 100-200 hadi bilemedin 300 puanlık kar yakalama peşinde koşuyorum.
            Ha 5,13 ema ha bir başka indikatör en iyi sistem diye bir şey olmadığına kendi adıma karar verdim.

O kadar zaman boşuna zaman kaybetmişim.
            Sadece ani trend dönüşlerinde ne olduğunu anlayana kadar yazdığımız zararla kalıyorum.
            Diğer zamanlarda + 100 + 200 puan bile sürekli olduğunda en kral sistemden daha fazlasını getiriyor.

gece gece çenem düştü.

Bol kazançlar dilerim.
            Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Dantes
              Bağımlı
              • 26 Şubat 2009
              • 836

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              tesekkurler ustad evet bu idi.bircok sey gitti topladigim yararli yararsiz.
              bende 97.45 aldim 97.65 sattim 20 pips hizli kar sanal tabi.son kucuk cikista
              aslinda daha oncede alinirmis ama cok kazandirmaz psikolojim yetmez birde.
              adam ilk maddeye oyle yazmis piyasayi okumak TA bilmek degil diyor.
              madde 1: pyscological state.

trade yapmak icin en onemli sey. cok dogru

2. kismet. 3 birkac arac iste.

gerisi hikaye.
              katilan varmi????
              yahu ben ne zaman para kazanacagım, oku oku omrum gectı, bır de 2 sene bunları okusam ne degısır, muhtemelen bu da calısmayacak

En ıyısı zamanımı ben fılm seyrederek gecıreyım... Kıtaplarda nasılsa fılm gıbı, hep calısan grafıklerde ornek vermısler...

bir araclarin pesinde kosarken zarar edebiliyoruz bu psikoloji bozuyor.
              aslinda merkezde kismet var onun ustunde psikoloji en son arac.
              en onemsizi ile coook fazla ugrasiyoruz gibime geliyor.
              herkes birkan borsayi hayatini dusunebilir en iyi seyleri yapip hicbirsey elde edemedigi yada pek birsey yapmadan herseyin ayagina geldigini gormemismidir.

mesela ustad gecen siz aldigini eur/usd uzun bar atti. mesela baska biri oradan alamamistir tuh be kacti demistir. bunlarin hepsi yazili ornekvarmisin yokmusun da atillanin hikayesi okuyun. bilmeyen varsa yazarim yeni ornek oldugu icin yoksa herkes duymustur boyle seyleri.
              Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
              Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
              Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ornekvarmisin yokmusun da atillanin hikayesi okuyun. bilmeyen varsa yazarim yeni ornek oldugu icin yoksa herkes duymustur boyle seyleri.

ınan ben duymadım, benım evımde televızyon yok, yaklasık 1991 den berı televızyon seyretmedım,Cocuklarıma da seyrettırmedım...

Sadece matrıks bultenındekı haberlerı ve radyo da kı haberlerı bılırım...

Cunku sureklı haber ve muzık kanallarını dınlerım..Fılm seyretmek ıcın de cocuklarım ıle sınemaya gıderım.

Televızyonlar ınsanları aptallastırmaya yarıyor, sacma sapan seylerler cocuklarımda zehırlenmesın ıstedım.

Cunku Televızyonlar kasıtlı olarak ınsanları hıc bır katkısı olmayan vatandas halıne getırmek ıcın kullanılıyorlar.

Yorum

• NUNU
                  HAS AYU
                  • 28 Şubat 2009
                  • 130

Televızyonlar ınsanları aptallastırmaya yarıyor, sacma sapan seylerler cocuklarımda zehırlenmesın ıstedım.

Cunku Televızyonlar kasıtlı olarak ınsanları hıc bır katkısı olmayan vatandas halıne getırmek ıcın kullanılıyorlar.
                  iste insan bazen o sacma sapan seyler dediginiz seye de ihtiyac duyabiliyor. Daha da onemlisi, hayatta herseyi fayda elde etmek icin yapmamak gerek.
                  Siz hic cok yorgun, cok uzgun oldugunuz bir gunun aksami eski yapim bir komedi filmine denk gelmediniz galiba!.
                  Cocuklari da robotlastirmamak gerek. birakin sacma sapan dediginiz seyleri gorerek buyusunler. ailesi, cevresi ve sansi iyiyse zaten no problem. izlenilecek programlara kisitlama koyarsiniz olur biter.
                  daha daha otesi, evinde sirf televizyon olmadigi icin hayatta muvaffak olmus ve ruhu nirvanaya ermis kimseyi de ne duydum ne gordum.k25.
                  ama yine de sevgili Teo'nun verecegi cevabi biliyorum. kitaplar ne gune duruyor diyecek!.
                  Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• vobunsun
                    Seyirci Üye
                    • 10 Mayıs 2009
                    • 0

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Selam Teo

bende sistemlerle o kadar uğraştıktan sonra elimden ne geldi ise en tepeye yakın sat en dibe yakın al verdirmeye uğraşırken bir baktım yazdığım sistemler hangi indikatör olursa olsun (hemen hemen aynı yerlerde) sinyal vermeye başladılar, trend olayında sorun yok tamamda yatay piyasada yada ani dönüşlerde stop olurken, aldıklarını fazlası ile geri verdiğini (ne kadar piyasa yataysa işlem yaptırmamaya çalışsamda piyasanın yatay olduğunu anlayana kadar yaptığı işlemler önceki karları götürüyor) görünce bıraktım artık sisteme göre işlem yapmayı, atıyorum bir sistemi gözümün önünde duruyor ama ben sisteme değil sadece sistemin gösterdiği yöne doğru 100-200 hadi bilemedin 300 puanlık kar yakalama peşinde koşuyorum.
                    Ha 5,13 ema ha bir başka indikatör en iyi sistem diye bir şey olmadığına kendi adıma karar verdim.

O kadar zaman boşuna zaman kaybetmişim.
                    Sadece ani trend dönüşlerinde ne olduğunu anlayana kadar yazdığımız zararla kalıyorum.
                    Diğer zamanlarda + 100 + 200 puan bile sürekli olduğunda en kral sistemden daha fazlasını getiriyor.

gece gece çenem düştü.

Bol kazançlar dilerim.
                    Sayın bear bull,

Sistemler hakındaki görüşlerinize katılamıyorum açıkcası..benim oldukça basit iki satırlık koddan ibaret bir sistemim var..sadece 2 kaldıraçla oynuyorum ve son bir yılda oldukça iyi bir getirisi var..ben 60 dklık kullanıyorum ama 15 dkdada kullansam aşağı yukarı aynı getiri olacakmış..sadece bir ay %4 eksi yapmış..gap da yemiş her bişey olmuş yani..ama getirisi istikrarlı.. sisetm olmadan kazanmanın da zor olduğunu düşünüyorum

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

vobunsun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Sayın bear bull,

..ben 60 dklık kullanıyorum ama 15 dkdada kullansam aşağı yukarı aynı getiri olacakmış..
                      kullanılan perıyod gercekten hıc onemlı degıl, perıyod arttıkca olay saglamlasırken, tepkı surelerınde kar azalması da mumkun olabılıyor.

En ıyı sıstem, para kazandıran sıstemdır.

Ne mutlu kı sıze kazanıyorum dıyorsunuz.

Bol Kazanclar hep bu sekılde gıtsın...

Nacızane tavsıyem, kazanmaya basladı ısenız, kazanclarınıza sıkı sarılın, ınsan kazanmaya baslayınca , hep kazanacagını dusunuyor ve karları ıle hovardalasıyor, ama maalesef bu sekılde her zaman da gıtmıyor.

Sevgıler...

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

USDJPY de cok tatlı yerde durmus.... Gunun parıtesı olabılır...

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

BU da EurUsd , yorumsuz...

Yorum

• CATEDRAL
                            TATLI CADI
                            • 26 Şubat 2009
                            • 897

Yorumunu ben yapiimmiii

BU da EurUsd , yorumsuz...

Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• CATEDRAL
                              TATLI CADI
                              • 26 Şubat 2009
                              • 897

Teommm beahh..

Bana analar günü hediyesi oldu senin bu graf
                              Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

• SEREN I
                                KAMYON ŞOFÖRÜ
                                • 25 Şubat 2009
                                • 0

svg..teo ben bu grafikleri beğenmedim........

hareketli grf. isterim........

oynatalım......lütfen....
                                yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information