ADXWilders .içindeki dosyaya bakıyorum şimdi.. DX için nasıl bir edit gerekiyor? tarif ederseniz yapablirim sanırım.
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dx i gostermesi gerekli icinde dx hesaplaniyor gerekli yerlere ekler yaptim tanimladim ama sadece duz cizgi cikti.hepsi birbirinin turevi zaten.bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterADXWilders .içindeki dosyaya bakıyorum şimdi.. DX için nasıl bir edit gerekiyor? tarif ederseniz yapablirim sanırım.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEurusd yon yukarı dondu, macd yesıl oldu,adx yesıl, ne feyk atıyorlar...masallah
aslında tahmın etmıstım bunu yapacaklarını, daha sabahın 10:00 da butun room down ve upları bıtırmıslerdı, gerı kalan 14 saatte ne yapacaklardı, ya yatay , ya da ters kose...
Yorum
-
bende yazmistim dowun artisina kayitsiz kalmazdi.bekledi bekledi o da artti.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir deneme biraz erkende olsa long denebilir. bence
eur/usd long
bunlar ters ya dolar dusmeli dow artinca ama her zaman degil takip gerekli dikkat.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Tek basına DSS sınyalı bıle yeter, eurusd asırı satımdayken bullısh sınyalı verdı..bende basmıstım kufuru dallamaya bak dıye
Cıddıye almadık, Ama usdchf den bearısh sınyalı cıkınca karı aldım cıktım...
Bunu cıddıye almıs olduk, ıkı kere hata yapana esek derler cunku...
Yorum
-
aksam yapayım olur...ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.teo sizin hakkınız ödenmez,herşeyi sizden öğreniyoruz.Sizden bir ricam daha vardı.Son template üzerinde biraz uygulamalı işlem yapabilir miyiz?Alım satım kararı vereceğimiz zaman,pozisyon aldıktan sonra nelere dikkat edeceğimizi tam anlamamız için.Yukarıda sorduklarım gibi olanlar hk.
saygılarımla;
Yorum
-
sadece Room Up a göre pozisyon aldık -20 lerdeyken dss destekli 20 pips stop koyduk izleyelim bakalım room up ne diyecek probilty 8 lerde
sonucu yazacağım.
Yorum
-
yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersadece Room Up a göre pozisyon aldık -20 lerdeyken dss destekli 20 pips stop koyduk izleyelim bakalım room up ne diyecek probilty 8 lerde
sonucu yazacağım.
Usdjpy de bıtırdı roomup ı,
ya yatay , ya gerı cekılecek, adx yuksek olduguna gore cekılmez, bence burada karı alıp cıkmak lazım, bu adx ıle de short yapılmaz...cekılse bıle bu rıske degmez, bır suru parıte var...
Yorum
-
kesinlikle haklısın sn teo adx in hareketine dayanamayız çok yüksek pipse stop koymak geekiyor ki bu sabah bende eurchf de stop oldum.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsdjpy de bıtırdı roomup ı,
ya yatay , ya gerı cekılecek, adx yuksek olduguna gore cekılmez, bence burada karı alıp cıkmak lazım, bu adx ıle de short yapılmaz...cekılse bıle bu rıske degmez, bır suru parıte var...
Yorum
-
ben sola dogru yaptım daha ıyı oldu...Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterx 600 y 250 onu guzel yere goturur
extern int X_box = 850;//0
extern int Y_box = 480;//0
Yorum
-
gidecek cok roomu var ama 3 gordu adx atr macd kirmizi dss over sold
ne yaparizBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
Yorum