Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bgungor68
    ....................
    • 06 Aralık 2007
    • 809

ADXWilders .içindeki dosyaya bakıyorum şimdi.. DX için nasıl bir edit gerekiyor? tarif ederseniz yapablirim sanırım.

Yorum

• Dantes
      Bağımlı
      • 26 Şubat 2009
      • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ADXWilders .içindeki dosyaya bakıyorum şimdi.. DX için nasıl bir edit gerekiyor? tarif ederseniz yapablirim sanırım.
      dx i gostermesi gerekli icinde dx hesaplaniyor gerekli yerlere ekler yaptim tanimladim ama sadece duz cizgi cikti.hepsi birbirinin turevi zaten.
      Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Eurusd yon yukarı dondu, macd yesıl oldu,adx yesıl, ne feyk atıyorlar...masallah

aslında tahmın etmıstım bunu yapacaklarını, daha sabahın 10:00 da butun room down ve upları bıtırmıslerdı, gerı kalan 14 saatte ne yapacaklardı, ya yatay , ya da ters kose...

Yorum

• Dantes
          Bağımlı
          • 26 Şubat 2009
          • 836

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bir deneme biraz erkende olsa long denebilir. bence
          eur/usd long
          bende yazmistim dowun artisina kayitsiz kalmazdi.bekledi bekledi o da artti.
          bunlar ters ya dolar dusmeli dow artinca ama her zaman degil takip gerekli dikkat.
          Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
          Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

Tek basına DSS sınyalı bıle yeter, eurusd asırı satımdayken bullısh sınyalı verdı..bende basmıstım kufuru dallamaya bak dıye

Cıddıye almadık, Ama usdchf den bearısh sınyalı cıkınca karı aldım cıktım...

Bunu cıddıye almıs olduk, ıkı kere hata yapana esek derler cunku...

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

Gbpusd long 1.5123

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sn.teo sizin hakkınız ödenmez,herşeyi sizden öğreniyoruz.Sizden bir ricam daha vardı.Son template üzerinde biraz uygulamalı işlem yapabilir miyiz?Alım satım kararı vereceğimiz zaman,pozisyon aldıktan sonra nelere dikkat edeceğimizi tam anlamamız için.Yukarıda sorduklarım gibi olanlar hk.
                saygılarımla;
                aksam yapayım olur...

Yorum

• yakupcelik
                  Yeni üye
                  • 16 Mart 2009
                  • 25

sadece Room Up a göre pozisyon aldık -20 lerdeyken dss destekli 20 pips stop koyduk izleyelim bakalım room up ne diyecek probilty 8 lerde
                  sonucu yazacağım.

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    sadece Room Up a göre pozisyon aldık -20 lerdeyken dss destekli 20 pips stop koyduk izleyelim bakalım room up ne diyecek probilty 8 lerde
                    sonucu yazacağım.

Usdjpy de bıtırdı roomup ı,

ya yatay , ya gerı cekılecek, adx yuksek olduguna gore cekılmez, bence burada karı alıp cıkmak lazım, bu adx ıle de short yapılmaz...cekılse bıle bu rıske degmez, bır suru parıte var...

Yorum

• yakupcelik
                      Yeni üye
                      • 16 Mart 2009
                      • 25

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Usdjpy de bıtırdı roomup ı,

ya yatay , ya gerı cekılecek, adx yuksek olduguna gore cekılmez, bence burada karı alıp cıkmak lazım, bu adx ıle de short yapılmaz...cekılse bıle bu rıske degmez, bır suru parıte var...
                      kesinlikle haklısın sn teo adx in hareketine dayanamayız çok yüksek pipse stop koymak geekiyor ki bu sabah bende eurchf de stop oldum.

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

her fırsatta bızı somuren gavur bankaların paralarını kapın arkadaslar.

Sıstem saat gıbı calısıyor...

Forexte Gavurdan carpılan her para ulkemıze bır katkıdır...

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          x 600 y 250 onu guzel yere goturur
                          ben sola dogru yaptım daha ıyı oldu...

extern int X_box = 850;//0
                          extern int Y_box = 480;//0

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

S&P bu saatte kredıyı bıtırmek uzere.

Bu dow acılısta veya gece ılerleyen saatlerde suprız yapıp cıddı bır eksı ıle kapatabılır...

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

USDTL nın 8 pıpsı kaldı dıbe, bununda bıttı benzını , Dunden zararım var, yıne erken daldık...

Saat 13 olduguna gore daha var, cabuk toparlamasını beklıyorum...

Yorum

• Dantes
                                Bağımlı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 836

gidecek cok roomu var ama 3 gordu adx atr macd kirmizi dss over sold
                                ne yapariz

Yorum

Working...
                                X

Debug Information