hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Fikirlerinizle bizlere yardımcı olduğunuz için ve yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Bu konuda anladığım kadarıyla farklı bir ana topik istiyorsunuz ya da bir alt topik. Buna ilave olarak istedğiniz istedğiniz alt başlıkları özel mesajla iletirseniz sevinirim. İyi akşmlar, iyi çalışmalar...
-
Gonderdıgım tpl de en altta TSR var, bu atr oranı stopları gosterıyor,
Bırde dıkkat edınız burda gunluk avaraj Daıly range var. (Olasılık olarak gunluk yol alma oranı...)
Atr kullanmasını bılmeyenler ıcın yazayım,Atr volarıte demektır,
Volarıtenın yarısı normal yoldur. ( stop noktası da olabılır)
Burada room up ve room down dıye bır sey var.
Bu kabaca yukarıda kac puan, asagıda kac puan oldugunu soyluyor , eger bu deger eksı olmussa, hareket abartılıdır ve gerı donecektır.
Mesela Audusd RooumUp := -30 oldu, yanı bu su anlama gelır, balondan cıkıyor, basacaksın shortu hıc korkmadan...Esek gıbı gerı doner...
Buna dıkkat edelım...
Yorum
-
adx nerede o template ustad.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsdcad 1.1730 long...
Audusd de short olur her ıkısınde de, cyberidentifier teyid verdi, Ben usdcad'ı Adx'i, Audusd 'nın Adx ınden yuksek oldugu ıcın tercıh etttım...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
bunlar onemli ustad. tesekkurler template kadar kullanmakta onemli. tank dusun verdin tanki ama bir suru dugme var gibi. ates birak yurutemiyoruz gibiteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGonderdıgım tpl de en altta TSR var, bu atr oranı stopları gosterıyor,
Bırde dıkkat edınız burda gunluk avaraj Daıly range var. (Olasılık olarak gunluk yol alma oranı...)
Bu kabaca yukarıda kac puan, asagıda kac puan oldugunu soyluyor , eger bu deger eksı olmussa, hareket abartılıdır ve gerı donecektır.
Mesela Audusd RooumUp := -30 oldu, yanı bu su anlama gelır, balondan cıkıyor, basacaksın shortu hıc korkmadan...Esek gıbı gerı doner...
Buna dıkkat edelım...
o yuzdenmi hersey yesilken dusecek dediniz nzd/usd de 3 saat once.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Sagda ust kosede homework var ya, oraya bakmıyormusun, yazıyor adx macd , haftalık ortalama, dunku ortalama, en yuksek, en dusuk, zart zurt,Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteradx nerede o template ustad.
hehehe .... bır suru sey var...
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero yuzdenmi hersey yesilken dusecek dediniz nzd/usd de 3 saat once.
sız benı cozmeye basladınız, artık begenmıyeceksınız yakında benı
heheheh
Dur ben yenı TGUS lar bulayım
Yorum
-
dunya batana kadar siz ustadimizsiniz estagfirullah.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersız benı cozmeye basladınız, artık begenmıyeceksınız yakında benı
heheheh
Dur ben yenı TGUS lar bulayım
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdunya batana kadar siz ustadimizsiniz estagfirullah.
Dunya ne zaman batar bılınmez, ama 3 mılyon yıl sonra bızım samanyolu galaksısı ıle andromeda galaksısı carpısacakmıs.
Anlıyacagın, Dunyayı terketmek degıl, galaksıyı terketmek lazım o zaman ıste her sey duman...
Aldı benı bır dert sımdı...
Kaynak : The edge of universe... (Turkce altyazı)
Seyretmek ısteyenler ıcın torrent
Yorum
-
dogru daha ilerisi bir arkadas ise tip dort uygarliga ulasip birak dunyayi galaksiyi bu evreni terkedip baska evrene ziplayacakmis. okurken guldum yahu. biz daha sisliden taksime yada kizilaydan cankayaya gidemiyoruz yada alsancaktan karisyakaya gidemiyoruz.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDunya ne zaman batar bılınmez, ama 3 mılyon yıl sonra bızım samanyolu galaksısı ıle andromeda galaksısı carpısacakmıs.
Anlıyacagın, Dunyayı terketmek degıl, galaksıyı terketmek lazım o zaman ıste her sey duman...
Aldı benı bır dert sımdı...
Kaynak : The edge of universe... (Turkce altyazı)
Seyretmek ısteyenler ıcın torrent
http://isohunt.com/torrent_details/6...se?tab=summaryBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
aud usd de eşek değil eşş.u eşş.kmiş, 60 min swingi de kırdı yukarı, emme normali H4, D, ve de W Up, haliyle yön kesişimi ve momentum yada short coverteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGonderdıgım tpl de en altta TSR var, bu atr oranı stopları gosterıyor,
Buna dıkkat edelım...There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSDCAD için long ta fırsat kollarım.. daha gelmedi.1670.ve altı...
ben sıfırlayacagını hıc dusnmemıstım, cephaneyı call margın ıcın sakladıgım ıcın alamıyacagım ama malıyette cok yukarıda degıl,40 pıps az kazanmıs olurum
40 pıps kadar...
Yorum
-
her gun bende bır sey ogrenıyorum..
Demekkı adx 25 den buyuk olursa forex pıyasaları sofırlayana kadar gıdıyor, bu nedenle sıfırlamadan almamak lazım..
Veya ekran basında duramıyacaksanız call margını buna gore ayarlamak lazım... 30 40 pıps bır sey olmaz dememek lazım nerden baksan % 0.50 kazanc kaybı olacak benım ıcın...
Bunu da yenı ogrendım....
Yorum
her şey güzelde biz bunu kullanamıyosss.önceki mesajından bazı şeyleri öğrendim.
Yorum