Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

0.5843 den NZDUSD shortladım...

Yorum

• Dantes
      Bağımlı
      • 26 Şubat 2009
      • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      0.5843 den NZDUSD shortladım...
      bilumum gostergeler hep yukari ama.
      Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        bilumum gostergeler hep yukari ama.

guzel para verecek, hemıde nasıl, kupu hazırladım....

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

1.568 den tum bankadakı paramı dolara cevırdım...

Dolarda yukselıs beklıyorum....

Yorum

• ardasu
            Aktif
            • 27 Mart 2009
            • 90

sn.Teo prob.meter benim ekranda tam ekran yapmama rağmen diğer dataların altında kalıyor.onu nasıl başka bir yere çekebilirim?(sizin son gönderdiğiniz template de)

Yorum

• Dantes
              Bağımlı
              • 26 Şubat 2009
              • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              guzel para verecek, hemıde nasıl, kupu hazırladım....
              evet simdi deli para vermeye geliyor bir aksilik olmaz ise.su benim define kasasina koyun gerceklerinden biraz.
              nasil 30 dk ya bakip oyle soyleyebildiginizi anlamaya calisiyorum sanki hem dusundugum sey gibi eger sistematik ise 30 dk bakip sanki 5 dklik grafikteki gibi karar vermissiniz. nasil oluyor aciklayabilirmisiniz.

ben flat oldum .5801 den sanal olarak deli para kazandim tesekkurler.
              Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
              Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                evet simdi deli para vermeye geliyor bir aksilik olmaz ise.su benim define kasasina koyun gerceklerinden biraz.
                nasil 30 dk ya bakip oyle soyleyebildiginizi anlamaya calisiyorum sanki hem dusundugum sey gibi eger sistematik ise 30 dk bakip sanki 5 dklik grafikteki gibi karar vermissiniz. nasil oluyor aciklayabilirmisiniz.

5 dak dan nefret ederım,Forekste 30 dakıka mınumum perıyod olmalıdır,

Genel 'ı % 51 ,H4 (240 dakıka) ıle oynar.

5 dak ıle oynayan, sımdıden kendını pencereden dısarı atsın daha ıyı..

100 pıpsın kalktıgı yerde 5 dak ıle asla oynanmaz.

foreks ıcın

intraday

30.60.240 dır

orta vade , gunluk

uzun vade , haftalık grafıktır..

Yorum

• Dantes
                  Bağımlı
                  • 26 Şubat 2009
                  • 836

0.58 den stopladim buradan doner bence.

Yorum

• yakupcelik
                    Yeni üye
                    • 16 Mart 2009
                    • 25

sn teo bu en son sistemini 4 paritede aynı anda denedim 20 pips e zarar stopu koydum hiç bir tanesi stop olmadan ve 2. sinyali beklemeden eurusd 52 pip usdchf 44 pips nzdusd 40 pips audusd 33 pips valla müthişsin:081:

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      sn teo bu en son sistemini 4 paritede aynı anda denedim 20 pips e zarar stopu koydum hiç bir tanesi stop olmadan ve 2. sinyali beklemeden eurusd 52 pip usdchf 44 pips nzdusd 40 pips audusd 33 pips valla müthişsin:081:

Bol kazançlar... Alın gavur bankaların paralarını heheheh

Yorum

• teo
                        Demirbaş
                        • 03 Mart 2009
                        • 3712

DIKKAT!!!!!!!!!!!!

Son gonderdıgım teoforex dosyasındakı tpl dosyasına bır ındıkator eklenmemıs, probılıty. Hep sabıt duruyor, Yenı farkettım.

Bu nedenle yenı fıx tpl dosyasını yenıden gonderıyorum.Bunu kullananların ,Eskısını bununla degıstırıp yenıden yuklemesı gerekır...

Dalgınlıgım ıcın ozur dılerım...

Sevgıler...

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Nzdusd 2 tepkımesı ıle karı aldım (0.5801) ve cıktım, yukarıdan yenıden shortlarım...Veya baskasına gırerım fırsat gelırse...

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

vob icin bilgi dun 12 de distribusyon olmustu sonra sabah geri alindi akuye dondu simdi de 16 basladi distro. ama bu al ver bugune kadar merdiven etkisi yapti ve cikti. tam acu/dis desteginden donuyor.

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

Avını bekleyen aslanlar gıbı

UsdJPY,USDCHF USDCAD long

Veya AUDUSD NZDUSD EURUSD short

için sabırla uygun yerlere gerı gelmesını beklıyorum (3).Bu arada buraya gelse bıle tıck beklenecek.30 dak Tıck atmadan poz almak yok.. Hangısı once gelırse artık...

Ben parıtelerde ayrım yapmam, hepsı benım canım heheheh

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

Usdcad 1.1730 long...

Audusd de short olur her ıkısınde de, cyberidentifier teyid verdi, Ben usdcad'ı Adx'i, Audusd 'nın Adx ınden yuksek oldugu ıcın tercıh etttım...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information