0.5843 den NZDUSD shortladım...
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bilumum gostergeler hep yukari ama.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.5843 den NZDUSD shortladım...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbilumum gostergeler hep yukari ama.
guzel para verecek, hemıde nasıl, kupu hazırladım....
Yorum
-
evet simdi deli para vermeye geliyor bir aksilik olmaz ise.su benim define kasasina koyun gerceklerinden biraz.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterguzel para verecek, hemıde nasıl, kupu hazırladım....
nasil 30 dk ya bakip oyle soyleyebildiginizi anlamaya calisiyorum sanki hem dusundugum sey gibi eger sistematik ise 30 dk bakip sanki 5 dklik grafikteki gibi karar vermissiniz. nasil oluyor aciklayabilirmisiniz.
ben flat oldum .5801 den sanal olarak deli para kazandim tesekkurler.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet simdi deli para vermeye geliyor bir aksilik olmaz ise.su benim define kasasina koyun gerceklerinden biraz.
nasil 30 dk ya bakip oyle soyleyebildiginizi anlamaya calisiyorum sanki hem dusundugum sey gibi eger sistematik ise 30 dk bakip sanki 5 dklik grafikteki gibi karar vermissiniz. nasil oluyor aciklayabilirmisiniz.
5 dak dan nefret ederım,Forekste 30 dakıka mınumum perıyod olmalıdır,
Genel 'ı % 51 ,H4 (240 dakıka) ıle oynar.
5 dak ıle oynayan, sımdıden kendını pencereden dısarı atsın daha ıyı..
100 pıpsın kalktıgı yerde 5 dak ıle asla oynanmaz.
foreks ıcın
intraday
30.60.240 dır
orta vade , gunluk
uzun vade , haftalık grafıktır..
Yorum
-
0.58 den stopladim buradan doner bence.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
sn teo bu en son sistemini 4 paritede aynı anda denedim 20 pips e zarar stopu koydum hiç bir tanesi stop olmadan ve 2. sinyali beklemeden eurusd 52 pip usdchf 44 pips nzdusd 40 pips audusd 33 pips valla müthişsin:081:
Yorum
-
yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn teo bu en son sistemini 4 paritede aynı anda denedim 20 pips e zarar stopu koydum hiç bir tanesi stop olmadan ve 2. sinyali beklemeden eurusd 52 pip usdchf 44 pips nzdusd 40 pips audusd 33 pips valla müthişsin:081:
Bol kazançlar... Alın gavur bankaların paralarını
heheheh
Yorum
-
DIKKAT!!!!!!!!!!!!
Son gonderdıgım teoforex dosyasındakı tpl dosyasına bır ındıkator eklenmemıs, probılıty. Hep sabıt duruyor, Yenı farkettım.
Bu nedenle yenı fıx tpl dosyasını yenıden gonderıyorum.Bunu kullananların ,Eskısını bununla degıstırıp yenıden yuklemesı gerekır...
Dalgınlıgım ıcın ozur dılerım...
Sevgıler...
Yorum
-
vob icin bilgi dun 12 de distribusyon olmustu sonra sabah geri alindi akuye dondu simdi de 16 basladi distro. ama bu al ver bugune kadar merdiven etkisi yapti ve cikti. tam acu/dis desteginden donuyor.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Avını bekleyen aslanlar gıbı
UsdJPY,USDCHF USDCAD long
Veya AUDUSD NZDUSD EURUSD short
için sabırla uygun yerlere gerı gelmesını beklıyorum (3).Bu arada buraya gelse bıle tıck beklenecek.30 dak Tıck atmadan poz almak yok.. Hangısı once gelırse artık...
Ben parıtelerde ayrım yapmam, hepsı benım canım
heheheh
Yorum

Yorum