Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Dantes
    Bağımlı
    • 26 Şubat 2009
    • 836

usd/cad artik geri donecek gibi sahneye

dikkat ettiniz mi eskiden 1 lot alip mesela parca parca geri satabilirdk mesela 0.2 gibi 0.8 kalirdi simdi o bolum kapali geliyor.(lot kismi)

eger dusme trendi devam edecekse 1.1790 gibiden doner asagiya yok bir yukselis ise yine 1.19 dener ve kirar.
    Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

Eurusd yenıden long 1.3350 den

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

Daha once gonderdıgım ındıkatorlerdekı repaınt olayını su sekılde halledebılırız sanırım.

Bu float denılen olay veya hıgh ve lowa gore ıslem yapan tum ındıkatorler, lıneer regressıon da dahıl.

Dogal olarak yenı hıgh veya low olusunca repaınt yapıyor.

Bunun cozumu sudur bana gore..

Eger 012 ve 789 bolgesınde ısek, bu alan trend bolgesı oldugu ıcın,burada hıgh ve low degısme ıhtımalı yuksek. Bu nedenle repaınt olma olasılıgıda yuksek. Bu nedenle buradakı sınyalı dıkkate almamak gerekır.

Mesela eger fıyat Extremelere 012 veya 789 da gelıyorsa burada ters ıslem yapmamak, bolgenın 3456 ya geldıgınde yapmak sanırım sorunu cozumleyecektır.

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

Dıp ve tepe olayını saptamak ıcın mutlaka 012 ve 789 dan cıkmasını beklemek gerekır, Bu bolgelerde trend kuvvetlı bu nedenle ne kullanırsak kullanalım, Yenıden repaınt yapacaktır.

Hıgh ve low degısmedıgı surece yontem dogru, ama hıgh ve low degıstıkce bızım yontemımızle kendımız parcalanırız.

Yorum

• teo
            Demirbaş
            • 03 Mart 2009
            • 3712

Aynı sorun bunda da var mesela, Ben Eurusd yı 3 de, bolge 5 oldugu ıcın aldım aksı takdırde ters olacaktı.Bu bolgeler dısında hıc dıp ve tepe avcılıgı yapmaya bıle yeltenmemek lazım,Cunku ava gıderken avlanmak cok mumkun...

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

Yenı bır template olusturdum ve ılgılı ındıkatorlerı ekledım.

Bunda bar kapanıs suresı, yurt dısı acılıs saatlerı,gıb eklentılerde var,

Tpl dosyası ıcındedır. Alarm acıktır, kapatmak ısteyen true kelımesını false yapmalıdır.

Dıleyen kullanabılır.

TPL dosyası 30 dak grafıge gore ayarlıdır.

3 sınyalı geldıgınde mutlaka gozumuz ıle probılıtye bakmamız gerekır,Eger bu sınyal indices strengt 0-1-2 veya 7-8-9 da gelmısse dıkkate alınmamalı 3-4-5-6 da dıkkate alınmalıdır,buraya cekılmesı beklenmelıdır.Poz almak ıcın..

Eger sız 3 sınyalınde short actı ısenız 5 veya 6 bolgesınde, bu arada fıyat 789 a gırerse ve sızın pozısyon ters ıse, anında stoplamanız gerekır,Cunku hıgh veya low degısecegı ıcın 3 sınyalı muhtemelen repaınt yapıp daha yukarı cıkacaktır.BUNA dıkkat edılmesı lutfen...

Yorum

• bgungor68
                ....................
                • 06 Aralık 2007
                • 809

MT4 deki VOB'a bakarsanız şu an VOB Tepe çalışması yapıyor. SHORT için poz kollanablir. kısa STOPLU...

Yorum

• bgungor68
                  ....................
                  • 06 Aralık 2007
                  • 809

EURUSD kuvvetli long..

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    MT4 deki VOB'a bakarsanız şu an VOB Tepe çalışması yapıyor. SHORT için poz kollanablir. kısa STOPLU...

grafıgı gondersende hıc ugrastırmasan benı...

Bu yenı template e gore lutfen rıca edeyım...

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

Eurgbp taze long yenı low olmadıgı surece tut... aksı takdırde stop...

Yorum

• Dantes
                        Bağımlı
                        • 26 Şubat 2009
                        • 836

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        grafıgı gondersende hıc ugrastırmasan benı...

Bu yenı template e gore lutfen rıca edeyım...
                        nasil olacak o anlamadi ben. vob mt4 de nasil gosterilir.
                        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          nasil olacak o anlamadi ben. vob mt4 de nasil gosterilir.
                          Gungor ve Teo beraberce o işi de çözdüler,artık biz metastock formulu yazmak yerıne , MQ4 meta trader dan takıp edıyoruz,vobu da...

hazır elımızde her sey var, Metastock cevırme hatası ıle ugrasmıyalım dıye...

Yorum

• Dantes
                            Bağımlı
                            • 26 Şubat 2009
                            • 836

Gungor ve Teo beraberce o işi de çözdüler,artık biz metastock formulu yazmak yerıne , MQ4 meta trader dan takıp edıyoruz,vobu da...

olagaustu nasil oldu o is lutfen soyleyin atalim su ms9 u cope. her bes dk bir tiklamaktan bikmistim.

Yorum

• hdioxyde
                              Demirbaş
                              • 04 Mart 2009
                              • 84

Teo nasıl çözdünüz ben bayağı bir uğraşıp becerememiştim...
                              Illegitimi non carborundum

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Teo nasıl çözdünüz ben bayağı bir uğraşıp becerememiştim...

Abı her seferınde sana yuk oluyoruz ms cevırmek ıcın , mahcup oluyorduk,

Bu sekılde daha ıyı oldu, Gungor yazar az sonra...

Sevgıler...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information