teo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
iyi olmazmi bu bir devrim cok merak ettim. gerci artik vob beni pek ilgilendirmesede buyuk birsey yapmissiniz sessizce.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
-
Aşkolsun Teo senin emeklerin yanında iki gösterge çevirmenin lafı mı olur?teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbı her seferınde sana yuk oluyoruz ms cevırmek ıcın , mahcup oluyorduk,
Bu sekılde daha ıyı oldu, Gungor yazar az sonra...
Sevgıler...Illegitimi non carborundum
Yorum
-
Sn.Bgungor MT4 te vob'a nasıl bakıyorsunuz?bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMT4 deki VOB'a bakarsanız şu an VOB Tepe çalışması yapıyor. SHORT için poz kollanablir. kısa STOPLU...
Yorum
-
sunun gibi birseylemi yaptiniz
Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
Sn:teo bu template dosyasını MT4 te nereye kopyalayıp nasıl çalıştıracağız,birtürlü çalıştıramadım.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYenı bır template olusturdum ve ılgılı ındıkatorlerı ekledım.
Bunda bar kapanıs suresı, yurt dısı acılıs saatlerı,gıb eklentılerde var,
Tpl dosyası ıcındedır. Alarm acıktır, kapatmak ısteyen true kelımesını false yapmalıdır.
Dıleyen kullanabılır.
TPL dosyası 30 dak grafıge gore ayarlıdır.
3 sınyalı geldıgınde mutlaka gozumuz ıle probılıtye bakmamız gerekır,Eger bu sınyal indices strengt 0-1-2 veya 7-8-9 da gelmısse dıkkate alınmamalı 3-4-5-6 da dıkkate alınmalıdır,buraya cekılmesı beklenmelıdır.Poz almak ıcın..
Eger sız 3 sınyalınde short actı ısenız 5 veya 6 bolgesınde, bu arada fıyat 789 a gırerse ve sızın pozısyon ters ıse, anında stoplamanız gerekır,Cunku hıgh veya low degısecegı ıcın 3 sınyalı muhtemelen repaınt yapıp daha yukarı cıkacaktır.BUNA dıkkat edılmesı lutfen...
Yorum
-
yo hayır, gungor arazı olduDantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gelsınde yazsın, yoksam ben yazıcam...
hehe
Yorum
-
Buna sayın Dante cevap versın kabul ederse...Su an benım bıraz ısım var cunku...ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn:teo bu template dosyasını MT4 te nereye kopyalayıp nasıl çalıştıracağız,birtürlü çalıştıramadım.
Yorum
-
template dosyasini ismi uzerinde template klasorune koyup sonra grafik ustune cagiracaksin. mt4 dosya yapisina soyle bir bakiver expert altinda indicator template diye iki onemli dizin var eger elinde robot var ise expert altinda aciga koyacaksin.garfigin ustune nasil template cagirilir dersen sag tarafa yakin olan kisimda saat gibi olan butonu yaninda oradan bulup cagirabilirsin.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBuna sayın Dante cevap versın kabul ederse...Su an benım bıraz ısım var cunku...Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
...ve vob30 30 binde yalandan basladigi seyahatinde 42.000e de ulasti.kriz bitti hersey duzeldi de neden kimse soylemiyor bana.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
iste ne dedim kriz mi bitti ne oldu tek bes dakkalik barla isi bitirdiler. 1000 puan 5 dakika super degilmi. ne komik.
ustad senin dedigin konuya burada geri donuyoruz indikator gelecegi gostermez ve ise yaramaza.
bos kademelere bile saldirip veriyorlar muhakkak imf imzalandi.
komiklige devam.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
1.Matriksten VOB 30 daki Grafigi ekrana getiriyoruz.
2. Bilgiyi Excele Export ediyoruz.
3.Exceldeki bilgiyi COPY ile hafızaya alıyoruz
4.Bos bir NotePad dosyası acıyoruz.
5. Buraya Paste ediyoruz.
6.Bu dosayayı TXT olarak SAVE ediyoruz. VOB30.TXT gibi
7.Metatrader iken kullanılmayan indikator secçiyoruz
Yorum

Yorum