Bir şey dikkatimi çekti, kullandıgımız sistemler piyasının aşırı voality oldugu zamanlarda kazandırıyor. Voality dustugu zaman yanlış sinyallere takılıp zarar yazıyoruz. Not: Trend demiyorum Voality diyorum.
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternzdusd tepeye geldi,,, Short deneneblir... vurun kefereye..
biliyorum ıntıkam almak ıstıyorsun ama, hıc ugrasma , daha sıfır kılometreler var, zora ne gerek var kolayı varken,
o da usdjpy gıbı dolanıp durur room cevresınde,ters V dususu yapması cok gorulen bır durum degıl, en fazla yataya gecer...
Yorum
-
room up -26 olmus keseden yiyorbgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternzdusd tepeye geldi,,, Short deneneblir... vurun kefereye..
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
usd cad e bulaşmada ne edersen et, bugünün en salak paritesi, al stop sat stop, soyguna çıkmış birileriteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe tatlı yakaladım son dakıkada Eurusd yı, aldım uzun bar geldı
heheheh
Adx de yukseldı, Roomu bıtır karı alalım...There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
trend varsa yataydakiler iş yapmaz malum, bu durumdabgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir şey dikkatimi çekti, kullandıgımız sistemler piyasının aşırı voality oldugu zamanlarda kazandırıyor. Voality dustugu zaman yanlış sinyallere takılıp zarar yazıyoruz. Not: Trend demiyorum Voality diyorum.
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
Trader Vic
Yorum
-
yahu bu dunden berı uyuzluk yapıyor, kımse kaldıramıyor bır turlu, oturdu oraya kımıldamadımozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd cad e bulaşmada ne edersen et, bugünün en salak paritesi, al stop sat stop, soyguna çıkmış birileri
gunun en uyuzu gercekten...
Yorum
-
-
yakupcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterroom up -20 lerdeyken alınan 3 paritede 25 pips len maalesef stoplandı
gecmıs olsun,
Yorum
-
bak neden ve nereden işlem yaptırdılar banateo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryahu bu dunden berı uyuzluk yapıyor, kımse kaldıramıyor bır turlu, oturdu oraya kımıldamadı
gunun en uyuzu gercekten...
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
Trader Vic
Yorum
-

Yorum