Bu hareketlı stopa bayılıryorum 1.3351 den eurusd stopladı , temız kar bıraktı ...
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak neden ve nereden işlem yaptırdılar bana
o oyuz cıkma degıl, dusme pesınde gıbı geldı bana...
Yorum
-
görünen odur, ew 12345 der 4 aşılnca alırım keyfi bilirteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstero oyuz cıkma degıl, dusme pesınde gıbı geldı bana...
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
Teo abi yazmanla room u bitirip donmesi bir olduteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereurusd roomu bıtırmeden kımse alamaz benı asagı dıyor, ne kavga var barlarda masallah...Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeo abi yazmanla room u bitirip donmesi bir oldu
overboughun guzelıgı bu, alamıyorlar asagı,
dıpten alım fırsatı verdıler bırılerıne...
Yorum
-
sen yine de seni bosu bosuna stoplatmayan bir sistem bul istersen sevgili teo.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu hareketlı stopa bayılıryorum 1.3351 den eurusd stopladı , temız kar bıraktı ...
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
Sistem degıl sankı medyum mubarek, Eurusd de sen kal orada...
Benzın bıttı..
Sankı bırılerı kasıtlı parıtelere sırayla gırıyor ve room'u bıtırp ,yataya park edıyor,
Tum gun sırayla hepsını park ettıler...
Parıte kalmadı, Elde kaldı 2 tane parıte,Daha 8 saat var,ne yapacagı bız,
Yorum
-
oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd chf room dn temiz tekrar tebrikler ve tesekkurler Teo abi
onu da park edelım kenara,
Kaldı
USDCAD
GBPJPY
bırde
yenı yon degıstırecek olan GOLD,USDJPY,GBPUSD var bunlar takıpte...
Yorum
-
ben alayım düşer demedi demeteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSDCAD ıle de ne oynadılar, sat gelır yukarı, al gelır asagı,
sen gırersın az sonra asırı bolgeye artis parıte...Takıpdeyım...
, sabahtan belliydi karın ağrısı ben diyeyim 1,18 sen de 1,19 sabredene
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
Yorum