şifre : www.seansanaliz.com
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar the probability meter ı çalıştıramadım.Mq4 te expert altına kopyaladım ama çalışmıyor.Lütfen yardım.
expert/indicator altinda olmasi lazim
sonra mt4 kapatip acin bir kere ex4 olussunBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
ustad usd/cad dustugu yerden kalkamamis 1.19 direnci agir geldi demistim ben ama. repaint eden sistem pek basarili degil bence.zarar ettiriyor yada bosuna bekletiyorBildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEURUSD bu seviyeler Tepe noktası... Short olunablir..
EurUSd artık yukselısının sonuna geldı, SOn jubıleydı bu, artık her gun dusus gorebılırız..
Yorum
-
bosuna degıl, su an bunun dususu bıttı, bu kadar naz poz normaldır.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad usd/cad dustugu yerden kalkamamis 1.19 direnci agir geldi demistim ben ama. repaint eden sistem pek basarili degil bence.zarar ettiriyor yada bosuna bekletiyor
Ilerleyen gunlerde hep yukarı...
Yorum
-
Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustad usd/cad dustugu yerden kalkamamis 1.19 direnci agir geldi demistim ben ama. repaint eden sistem pek basarili degil bence.zarar ettiriyor yada bosuna bekletiyor
sorunsuz olan yenı template ve indiaktorler
Sevgiler.
mantık aynı, ama bunda swıngte var, kırmızı cızgıler swıng baslangıc ve sonu, mavıler trend baslangıc ve sonu...
Cızgılere mouse ıle gelırsenız acıklamaları gorebılırsınız..
Yorum
Yorum