Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bgungor68
    ....................
    • 06 Aralık 2007
    • 809

Sn.Teo, en son RSI ile ilgili olan sistemde, Bolinger banatlarını STD DEv.'i 3 getiriyorum. ve fiyatın SD1 ve SD2' arasında işlem yapmak için sinyal bekliyorum.. işin ilginci VOB 30 da hiç Bolinger SD3 altına hiç düşmemiş...

Yorum

• bgungor68
      ....................
      • 06 Aralık 2007
      • 809

Periyot M30, EURUSD De bile hiç sinyal bulamyor. :( .. STd.DEV. 1.5 yapınca sinyal üretiyor... yani demem o ki BB larda STD=3 yapınca sinyal olmuyor.. Ha sinyal üretirse varınızı yogunuzu o poza yatırablirsiniz...

Yorum

• teo
        Demirbaş
        • 03 Mart 2009
        • 3712

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sn.Teo, en son RSI ile ilgili olan sistemde, Bolinger banatlarını STD DEv.'i 3 getiriyorum. ve fiyatın SD1 ve SD2' arasında işlem yapmak için sinyal bekliyorum.. işin ilginci VOB 30 da hiç Bolinger SD3 altına hiç düşmemiş...
        ben kullanmıyorum bunu, ılgılenen olur belkı dıye gonderdım...

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

Aman USDCAD'e dıkkat, para makınesı bu hafta...

Yorum

• bgungor68
            ....................
            • 06 Aralık 2007
            • 809

GBPUSD :LONG, USDCAD :LONG , USDJPY :LONG,USDCHF :SHORT,EURUSD :LONG (Temkinli)..
            Ya Nasip

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

GbpUSD short menzılıne gırdı 1.4932

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                gbpusd short menzılıne gırdı 1.4932

stop

Yorum

• Dantes
                  Bağımlı
                  • 26 Şubat 2009
                  • 836

vobda oynanmamasina dair bir kanit daha 40.450 iken hicbir kotu sey yokken 1000 gap. ama onceki uzlasma 38525 gozukuyor (nasil yaptilarsa) buna gore palavradan artida hala.hadi gel tahmin et pozisyon al. zaten indkator gec kalan duygularin ise karisir. bu daha ote birsey indikator falan en super teknikler hikaye. biz kitabina uydururuz sizi yutariz diyorlar. gectigimiz yollardan gecmeyin ya gunluk oynayin (yapabilirseniz) yada birakin bizim gibi.(yeni baslayan yada bir yol bulmaya calisan arkadaslara) dow arti kapatacagini bugun arti baslayacagini bilseniz dahi 100 tl x kontrat zarar sabah sabah.bu bilmeye dayanmiyor iyi trade etmeye dayanmiyor ta bilmeye dayanmiyor butun bunlara dayanmiyan bir borsa borsa degil SLOT makinesidir.(ustad en yuksek kaybetme yuzdesi onda demisti)

Anket ozelligim olmadigindan asagida bir anket yapiyorum. hangisi sizce dogru ise katilmak anlaminda tesekkur edin sayalim.

vobda hicbir pozisyonum yoktur.
                  Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
                  Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                  Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
                    Bağımlı
                    • 26 Şubat 2009
                    • 836

Anket

vob slot makinesi midir?

Evet
                    Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                    Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• Dantes
                      Bağımlı
                      • 26 Şubat 2009
                      • 836

Anket

vob slot makinesi midir?

Hayir

Yorum

• bgungor68
                        ....................
                        • 06 Aralık 2007
                        • 809

SN.Dantes, Vob ta yukarı gitmek için aşağıdan açtılar.. en düşükte Long poz alablirsiniz.. hedef 44 XXX seviyler olablir...

Yorum

• Dantes
                          Bağımlı
                          • 26 Şubat 2009
                          • 836

bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          SN.Dantes, Vob ta yukarı gitmek için aşağıdan açtılar.. en düşükte Long poz alablirsiniz.. hedef 44 XXX seviyler olablir...
                          ben kolu cekiyorum ne gelirse uc kirazi bulursam kazanirim sanirim. param bitmeden tabi.para atmadan calismiyor bu meret. atincada bizim ptt nin eski ankesorleri gibi jetonu yutuyor.:040:

1000 kusur gapa ragmen distribusyon yok demekki satmadan duruyorlar dogru aldatma olarak gozukuyor her zamanki gibi ama simdilik. bu dansozlerle hic kimse piste cikamaz.

Yorum

• hdioxyde
                            Demirbaş
                            • 04 Mart 2009
                            • 84

hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Arkadaşlar, fikirlerimiz ve sonucunda gelişen sistemler böyle 270 kusür sayfa arasında bazen kaynayıp gidebilir diye düşünüyorum. Özellikle de beyin fırtınası şeklinde bazen konudan konuya atlarken.

Yeni okumaya başlayan bir arkadaşımızın kendisine uygun bir sistem görmesi onun hakkındaki fikirleri yorumları okuyabilmesi için yüzlerce sayfayı hatmetmesi gerekecek.

Mesela burayı komple okumaya kalksak:
                            • Market profile ile ilgili Teo'nun geliştirdiği sistem
                            • Probmeter'la ilgili sistemler
                            • Linreg temelli sistem.
                            • En son bu jübile.
                            • ve arada takip edemediğim bir sürü fikir.

bunları derli toplu bir şekilde görebileceğimiz bir formata geçsek...

Ham fikirlerimiz için burayı gene kullansak ne de olsa bizim ilk göz ağrımız ama buradan arasıra bazı sistemleri üstünde çalışıp mezun etsek ve Yurtdışı forumlar gibi bir stratejiler üst başlığı açılsa ve her farklı sistem için bir başlık olsa... O sistemi live trading'le takip edenler yorumlarını yazsa, güncel örnekler verilse..

Bana sanki daha derli toplu oluruz, bilgiye daha kolay ulaşırız gibi geliyor ne dersiniz?

...
                            Teşekkürlerden anladığım kadarı ile bu öneriye katılıyorsunuz..

Sn. adminlerden ricam, eğer onlar da uygun görürlerse tabii, bir "Stratejiler" üst başlığı açılarak (mesela Keygrafik gibi KeyStrateji ya da KeySistem gibi bir ad da verilebilir) Fikirler ve Sistemler'i o başlığın altına "Sticky Topic" olarak taşıyabilirler mi?

..
                            Illegitimi non carborundum

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

Sayın Gungor,

Anladınız bunların cakallıklarını,

Extreme overshoot uzerınde 50 pıps daha dustuler,Sonra aynen yukarı...

Ikı extreme overshoot uzerınde guzel trade yapılıyor, ama sabırlı olmak lazım...

USDCAD 2 tane extreme arası 160 pıps, dıkkatını cekerım...

Bugun ıyı para verecek bu...Halen bu dusuncemı koruyorum...

Yorum

• Dantes
                                Bağımlı
                                • 26 Şubat 2009
                                • 836

su heart of forex bakin mesela eur/usd m30 kadar mavi acik mavi ama bu parite dusuyor. nasil oluyor o periyotlarda su anda.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information