teo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEurJpy taze short...
ben artık 3'u bıle beklemıyorum 2.(Kırmızı) cıkınca karı alıp baska parıteye,
O kadar cok parıte var kı, poz cıkınca mutlaka baska bırısı bulunuyor...vitesi ikiye indir istersen, yoksa daha sonra hurdacilar bile almaz.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster27 dak 60 pıps eurjpy aldım karı cıktım 2 cıkınca,baskasına bakalım...
.
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
tam gittiginiz yerde dusmus kismete bak.teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusdjpy stop... ve uyumaya gıderım, gece poz yok
birinci kural kismet bu cok onemli ama bilinemez birsey indikataoru filan yok aramayin.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
gungor dostum indikatoru ekleyince grafik cizilmiyor derleme ok.birkac paritede denedim cikmiyor ama eur/jpy de h4 den sonra gozukuyor.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
sizin yaptiginiz guncel bir vob30.txt dosyasi gonderirmisiniz birde mt4 nasil disconnect edilir.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
adsl kapat kestirmedenDantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersizin yaptiginiz guncel bir vob30.txt dosyasi gonderirmisiniz birde mt4 nasil disconnect edilir.There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
ustad prob meter ayarlarinda box settings where do you want this box diyor oraya left yaziyorum mesela olmuyor nedir dogrusu.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Hatırlayana Mass Index
Eski "Fikirler-Sistemler" topiğini takip edenler bilir, Teo'nun Mass Index'ini.
Aşağıda gördüğünüz üzere 27 üzerinden dönüp 26.5'i kırmıştı ama bir tur daha uzatma oynamak istemiş ve 26.5 üzerine kendini tekrar atmıştı.
Şu an itibari ile 26.5'i kırmış durumda, 4 saat içinde trend dönüşü beklenmelidir. MFI'in kendi desteğini kırması öncü gösterge olacaktır.
Kısaca Mass Index'e göre uzatmanın uzatmasını oynuyoruz.
Illegitimi non carborundum
Yorum
-
hdioxyde Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEski "Fikirler-Sistemler" topiğini takip edenler bilir, Teo'nun Mass Index'ini.
bırde bu vardı degılmı, en ıyılerınden, orasını burasını kurcalamadıgımız ındıkator kalmamıs zamanında
hatırlattıgın ıcın tesekurler...
Yorum
-
eger bunlara bakacaksak bazilari vob icin asagiyi gostersede bence en onemli gosterge olan acumulation/distributon hep yukari gidiyor. yani akumulasyon var bu ortamda fiat dusmesi yalan gibi kaliyor.birde period farki var bir periodda asagi digerinde yukari bakiyor.28 nisan beri yani 36 binden beri boyle ne kadarda dusse gun icin yada gun basi akumulasyon oluyor. yani almak icin satiyorlar yada tikaninca sizin dediginiz gibi bir git gel yapip devam ediyorlar.
bunda fdow onemli bir etkisi vardir mutlaka. ve imf beklentisi. dun 5 dk da 1000 dusunce imf geldi dedim.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Cok guzel bır template olusturdum artık bundan sonra hıc bır sey kacmaz,
Goruntusu su sekılde...Konustugumuz murrayı de ekledım, gorselıgını degıstırdım.
Bırde en en onemlısı 3 sınyalı gelınce teyıd ıcın cyber ıdentıfıer koydum,
Her zamankı goz agrımız asırı alım satımı da ekledım bu arada...
Tpl dosyası ıcerındedır.Bu arada alarmı sadece 3 ıcın actım...
DSS yonun yataymı yoksa trendmı oldugunu yaznında yazıyor, overbought veya oversold yatay, bearısh ayu, bullısh ıse boga modu, bazende yon bellı degıl uyarısı verıyor.
En alttakı ıse TGUS ta hesapladıgımız excel olarak, atr range degerlerını verıyor 1.5.10.20 gunluk olarak.. Ayrıca ATR ye gore stop loss ların nerede olması gerektıgını yazıyor...
Grafık uzerınde ıse RSI band ( cok net gozukmesede) ve Murray MAth var...
Tum ayarlar 30 dak grafıge gore yapılmıstır...
Indırenler gule gule kullansın...
Yorum
-
atr stoplar m1 den MN ye kadar hep aynıdır teo, halbuki her zaman diliminde farklı olması veya yeniden hesaplaması lazımteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterCok guzel bır template olusturdum artık bundan sonra hıc bır sey kacmaz,
Goruntusu su sekılde...Konustugumuz murrayı de ekledım, gorselıgını degıstırdım.
Bırde en en onemlısı 3 sınyalı gelınce teyıd ıcın cyber ıdentıfıer koydum,
Her zamankı goz agrımız asırı alım satımı da ekledım bu arada...
Tpl dosyası ıcerındedır.Bu arada alarmı sadece 3 ıcın actım...
DSS yonun yataymı yoksa trendmı oldugunu yaznında yazıyor, overbought veya oversold yatay, bearısh ayu, bullısh ıse boga modu, bazende yon bellı degıl uyarısı verıyor.
En alttakı ıse TGUS ta hesapladıgımız excel olarak, atr range degerlerını verıyor 1.5.10.20 gunluk olarak.. Ayrıca ATR ye gore stop loss ların nerede olması gerektıgını yazıyor...
Grafık uzerınde ıse RSI band ( cok net gozukmesede) ve Murray MAth var...
Tum ayarlar 30 dak grafıge gore yapılmıstır...
Indırenler gule gule kullansın...
There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum

Yorum