eURUSD 1.3638 shortlarım...
Fikirler -> Sistemler
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
1,3738 geçilince bende alır ve haftalık bazda unuturumteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereURUSD 1.3638 shortlarım...There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
most importantly unknown unknowns.
Trader Vic
Yorum
-
kartlar yeniden dağıtılıyor........
izleyenler bilir..hiç bir şey tesadüf değildir...yeryüzünde herşeyin bir
sebebi ve trendi vardır....bizi ilgilendiren ekonomik trendler...
özelliklede Türkiyemizin trendi...ülkemizde kabaca her 7 yılda bir kriz olur.
en yakın vadeden başlarsak..1994-2001-2008.........
bu krizlerin bazıları ülkemizden..bazıları da artık global ekonomi olduğundan
ithaldir...netice değişmez....
krizler fırsattır...ama şayet kriz ise...krizden öte birşey ise buhran..global
resesyon daha farklı yaklaşmak gerekir...
ancak ister kriz olsun ..ister buhran bazı ortak özellikleri vardır...
bizide ilgilendiren bu özelliklerinden bazıları ...varlıkların el değiştirmesi...
ve kartların yeniden dağıtılmasıdır...
kartlar yeniden dağıtılırken büyük çekmeye çalışın...as ..veya en azından
10...lu almaya bakın.....çünkü kartlar 7 yılda bir dağıtılıyor....
bir dahaki kart dağıtımı çok geç olabilir...7 yıl elinizde 2 ...li ile beklemeyin
şans ile alakası yok..bol şans demiyorum....dikkatli olunuz........
bu yazım svg.teo nun topiğine uyar..nede olsa avatarı blackjack.....yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...
Yorum
-
ustadin grafiklerinde ilk isigi usd/jpy yakti ben yukari gidiyorum diyor acaba eur/usd asagi gelecek mi kavsakta.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
-
yok calisri mt4 dizini altinda expert klasorunda aciga kopyalayin sonra mt4 acip expert advisor kismindan secip parite grafine surukleyip birakin sonra yukaridan butondan calistirin calistigi zaman sag ust kosede gulen yuz resmi cikacaktir.ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOto alsat programı mt4 de deneme hesabında çalıştırılabiliyor mu?Yoksa sadece strategy tester la test mi edilebiliyor?Ben deneme hesabında çalıştırmaya uğraştım ama olmuyor.Tecrübe eden arkadaş bilgisini paylaşırsa sevinirim.Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yorum
-
sn.dantes dediklerinizi yapmıştım.Gülen yüz de çıkıyor.ama bir süre sonra baktığım zaman hiçbir işlem olmadığını görüyorum.Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok calisri mt4 dizini altinda expert klasorunda aciga kopyalayin sonra mt4 acip expert advisor kismindan secip parite grafine surukleyip birakin sonra yukaridan butondan calistirin calistigi zaman sag ust kosede gulen yuz resmi cikacaktir.
Yorum
-
dogru yapmissiniz o zaman.ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.dantes dediklerinizi yapmıştım.Gülen yüz de çıkıyor.ama bir süre sonra baktığım zaman hiçbir işlem olmadığını görüyorum.
cozum bekleyin cunku her ea nin sistematigi farklidir. hemen bismillah ilk dakkada al-sat yapmayabilir. ogrenir bakar durum kollar kodda yazilan durumun olusmasini bekler insan gibi ama sabirli. dusuk perioda alin birde oyle deneyin mesela 1 dk 5 dk gibi. oyle ea lar okudum aralik 2008 den beri islem yapmayanlar varmis ( ne bicim ea ise)Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
Yorum
-
Sn Vobunsun
kazandırmıyor diye birşey demedim zaten beklentilerimi karşılamıyor.
Kazanan bir sisteminiz ve bu kazanca bir itirazınız yoksa bol kazançlar demekten başka bir şey diyemem.
Ama siz yıllık % 50 alır bereket versin dersiniz ben % 25 kaldıraçla 4,5 ayda ana paraya % 165 alıp beğenmeyebilirim.
Sonuç olarak beklentiler farklı olabilir.;)
sevgiler
Sn Teo yada tamamı ile katılıyorum.vobunsun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın bear bull,
Sistemler hakındaki görüşlerinize katılamıyorum açıkcası..benim oldukça basit iki satırlık koddan ibaret bir sistemim var..sadece 2 kaldıraçla oynuyorum ve son bir yılda oldukça iyi bir getirisi var..ben 60 dklık kullanıyorum ama 15 dkdada kullansam aşağı yukarı aynı getiri olacakmış..sadece bir ay %4 eksi yapmış..gap da yemiş her bişey olmuş yani..ama getirisi istikrarlı.. sisetm olmadan kazanmanın da zor olduğunu düşünüyorum
Yazdığınız sistem grafiğin 5 dk.lıkmı haftalıkmı olduğuna bakmaz işlem gören bar sayısına bakar.
Kısa periyotlu sistemleri hızlı, Uzun periyotlu sistemleri ise yavaş indikatörlerden yaparsınız.
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkullanılan perıyod gercekten hıc onemlı degıl, perıyod arttıkca olay saglamlasırken, tepkı surelerınde kar azalması da mumkun olabılıyor.
En ıyı sıstem, para kazandıran sıstemdır.
Ne mutlu kı sıze kazanıyorum dıyorsunuz.
Bol Kazanclar hep bu sekılde gıtsın...
Nacızane tavsıyem, kazanmaya basladı ısenız, kazanclarınıza sıkı sarılın, ınsan kazanmaya baslayınca , hep kazanacagını dusunuyor ve karları ıle hovardalasıyor, ama maalesef bu sekılde her zaman da gıtmıyor.
Sevgıler...Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum

Yorum