Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

eURUSD 1.3638 shortlarım...

Yorum

• mozkan
      Aktif
      • 28 Mart 2009
      • 125

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      eURUSD 1.3638 shortlarım...
      1,3738 geçilince bende alır ve haftalık bazda unuturum
      There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
      most importantly unknown unknowns.
      Trader Vic

Yorum

• SEREN I
        KAMYON ŞOFÖRÜ
        • 25 Şubat 2009
        • 0

kartlar yeniden dağıtılıyor........
        izleyenler bilir..hiç bir şey tesadüf değildir...yeryüzünde herşeyin bir

sebebi ve trendi vardır....bizi ilgilendiren ekonomik trendler...

özelliklede Türkiyemizin trendi...ülkemizde kabaca her 7 yılda bir kriz olur.

en yakın vadeden başlarsak..1994-2001-2008.........

bu krizlerin bazıları ülkemizden..bazıları da artık global ekonomi olduğundan

ithaldir...netice değişmez....

krizler fırsattır...ama şayet kriz ise...krizden öte birşey ise buhran..global

resesyon daha farklı yaklaşmak gerekir...

ancak ister kriz olsun ..ister buhran bazı ortak özellikleri vardır...

bizide ilgilendiren bu özelliklerinden bazıları ...varlıkların el değiştirmesi...

ve kartların yeniden dağıtılmasıdır...

kartlar yeniden dağıtılırken büyük çekmeye çalışın...as ..veya en azından

10...lu almaya bakın.....çünkü kartlar 7 yılda bir dağıtılıyor....

bir dahaki kart dağıtımı çok geç olabilir...7 yıl elinizde 2 ...li ile beklemeyin

şans ile alakası yok..bol şans demiyorum....dikkatli olunuz........

bu yazım svg.teo nun topiğine uyar..nede olsa avatarı blackjack.....
        yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• NUNU
          HAS AYU
          • 28 Şubat 2009
          • 130

euro/usd niye bu kadar cok alim firsati veriyor,anlamiyorum.k14.
          Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina

Yorum

• Dantes
            Bağımlı
            • 26 Şubat 2009
            • 836

ustadin grafiklerinde ilk isigi usd/jpy yakti ben yukari gidiyorum diyor acaba eur/usd asagi gelecek mi kavsakta.
            Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
            Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
            Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
              Demirbaş
              • 03 Mart 2009
              • 3712

USDTL artık yukarı gazlamak ıcın tum sartları olusturdu...

Yorum

• rennie
                Seyirci Üye
                • 24 Nisan 2009
                • 63

USDTL artık yukarı gazlamak ıcın tum sartları olusturdu...

bekliyoruz roketlesin; biz de destekleyecegiz.

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

Eurchf 1.5053 short...

Yorum

• ardasu
                    Aktif
                    • 27 Mart 2009
                    • 90

Oto alsat programı mt4 de deneme hesabında çalıştırılabiliyor mu?Yoksa sadece strategy tester la test mi edilebiliyor?Ben deneme hesabında çalıştırmaya uğraştım ama olmuyor.Tecrübe eden arkadaş bilgisini paylaşırsa sevinirim.

Yorum

• Dantes
                      Bağımlı
                      • 26 Şubat 2009
                      • 836

ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Oto alsat programı mt4 de deneme hesabında çalıştırılabiliyor mu?Yoksa sadece strategy tester la test mi edilebiliyor?Ben deneme hesabında çalıştırmaya uğraştım ama olmuyor.Tecrübe eden arkadaş bilgisini paylaşırsa sevinirim.
                      yok calisri mt4 dizini altinda expert klasorunda aciga kopyalayin sonra mt4 acip expert advisor kismindan secip parite grafine surukleyip birakin sonra yukaridan butondan calistirin calistigi zaman sag ust kosede gulen yuz resmi cikacaktir.
                      Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
                      Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• ardasu
                        Aktif
                        • 27 Mart 2009
                        • 90

Dantes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        yok calisri mt4 dizini altinda expert klasorunda aciga kopyalayin sonra mt4 acip expert advisor kismindan secip parite grafine surukleyip birakin sonra yukaridan butondan calistirin calistigi zaman sag ust kosede gulen yuz resmi cikacaktir.
                        sn.dantes dediklerinizi yapmıştım.Gülen yüz de çıkıyor.ama bir süre sonra baktığım zaman hiçbir işlem olmadığını görüyorum.

Yorum

• Dantes
                          Bağımlı
                          • 26 Şubat 2009
                          • 836

ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sn.dantes dediklerinizi yapmıştım.Gülen yüz de çıkıyor.ama bir süre sonra baktığım zaman hiçbir işlem olmadığını görüyorum.
                          dogru yapmissiniz o zaman.
                          cozum bekleyin cunku her ea nin sistematigi farklidir. hemen bismillah ilk dakkada al-sat yapmayabilir. ogrenir bakar durum kollar kodda yazilan durumun olusmasini bekler insan gibi ama sabirli. dusuk perioda alin birde oyle deneyin mesela 1 dk 5 dk gibi. oyle ea lar okudum aralik 2008 den beri islem yapmayanlar varmis ( ne bicim ea ise)

Yorum

• Bear_Bull
                            Spread Trader
                            • 09 Şubat 2009
                            • 773

Sn Vobunsun
                            kazandırmıyor diye birşey demedim zaten beklentilerimi karşılamıyor.
                            Kazanan bir sisteminiz ve bu kazanca bir itirazınız yoksa bol kazançlar demekten başka bir şey diyemem.

Ama siz yıllık % 50 alır bereket versin dersiniz ben % 25 kaldıraçla 4,5 ayda ana paraya % 165 alıp beğenmeyebilirim.
                            Sonuç olarak beklentiler farklı olabilir.;)

sevgiler

vobunsun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Sayın bear bull,

Sistemler hakındaki görüşlerinize katılamıyorum açıkcası..benim oldukça basit iki satırlık koddan ibaret bir sistemim var..sadece 2 kaldıraçla oynuyorum ve son bir yılda oldukça iyi bir getirisi var..ben 60 dklık kullanıyorum ama 15 dkdada kullansam aşağı yukarı aynı getiri olacakmış..sadece bir ay %4 eksi yapmış..gap da yemiş her bişey olmuş yani..ama getirisi istikrarlı.. sisetm olmadan kazanmanın da zor olduğunu düşünüyorum
                            Sn Teo yada tamamı ile katılıyorum.
                            Yazdığınız sistem grafiğin 5 dk.lıkmı haftalıkmı olduğuna bakmaz işlem gören bar sayısına bakar.
                            Kısa periyotlu sistemleri hızlı, Uzun periyotlu sistemleri ise yavaş indikatörlerden yaparsınız.

kullanılan perıyod gercekten hıc onemlı degıl, perıyod arttıkca olay saglamlasırken, tepkı surelerınde kar azalması da mumkun olabılıyor.
                            En ıyı sıstem, para kazandıran sıstemdır.
                            Ne mutlu kı sıze kazanıyorum dıyorsunuz.
                            Bol Kazanclar hep bu sekılde gıtsın...
                            Nacızane tavsıyem, kazanmaya basladı ısenız, kazanclarınıza sıkı sarılın, ınsan kazanmaya baslayınca , hep kazanacagını dusunuyor ve karları ıle hovardalasıyor, ama maalesef bu sekılde her zaman da gıtmıyor.

Sevgıler...
                            Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• teo
                              Demirbaş
                              • 03 Mart 2009
                              • 3712

Yorumsuz

Yorum

• teo
                                Demirbaş
                                • 03 Mart 2009
                                • 3712

Eurusd