Fikirler -> Sistemler

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • serdarkus
    Demirbaş
    • 10 Mayıs 2009
    • 0

Yıllar önce bir haber okumuştum.

At yarışı oynayanlar arasında yapılan bir araştırmaya göre..
    Çok bilgi kovalayıp atların anasını, babasını, şuyunu buyunu öğrenip oynayanlara göre olaya yüzeysel bakıp, basit düşünüp oynayanlar çok daha başarılı oluyormuş.

Diğer topikte akşama doğru "has ayu" NUNU, dünya finans mafyasının derinliklerini tartışmaya çalışan arkadaşlara şöyle yazmıştı. o kadar uzun suren trend oldu. kaciniz voleyi vurdunuz. en basit sistem bile gostermistir o trendi. nerdeydi o zaman bu baronlar?

Olay budur. Ama huy da her ne ise odur. Kimi işlem yapmaktan, kimi sistem yapmaktan, kimi kocaman kocaman analiz yapmaktan hoşlanır. Hepsi de doğrudur.

Yorum

• teo
      Demirbaş
      • 03 Mart 2009
      • 3712

Usdchf yı yakaladım heheheh , hareket baslangıcından, ıyı moral oldu,

Yorum

• Dantes
        Bağımlı
        • 26 Şubat 2009
        • 836

serdarkus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Yıllar önce bir haber okumuştum.

At yarışı oynayanlar arasında yapılan bir araştırmaya göre..
        Çok bilgi kovalayıp atların anasını, babasını, şuyunu buyunu öğrenip oynayanlara göre olaya yüzeysel bakıp, basit düşünüp oynayanlar çok daha başarılı oluyormuş.

Diğer topikte akşama doğru "has ayu" NUNU, dünya finans mafyasının derinliklerini tartışmaya çalışan arkadaşlara şöyle yazmıştı. o kadar uzun suren trend oldu. kaciniz voleyi vurdunuz. en basit sistem bile gostermistir o trendi. nerdeydi o zaman bu baronlar?

Olay budur. Ama huy da her ne ise odur. Kimi işlem yapmaktan, kimi sistem yapmaktan, kimi kocaman kocaman analiz yapmaktan hoşlanır. Hepsi de doğrudur.
        iyi demis sn nunu da sadece birkac arac yetmiyor kismet ve sabir gerekli buna psikolojide diyebiliriz. oyle ince calisiyorki bunlar cikan trendde aldiginiz halde kaybedebiliyorsunuz. butun grafikler ve analizler sonradan yapildiginda o kadar dogru gosteriyorlarki (en kotusu bile) ama gun icinde kullaninca hicde oyle olmuyor.(en iyisi bile)
        Bildiğim şeyler, bilemediklerimin yanında sıfırdır.
        Fazla kaybetmeden kazanmak için düşündüğünü, inandığını, inanmak istediğini, okuduğunu,duyduğunu değil;Gördüğünü Al/Sat, terse giderse paniklemeden zararı durdur. Daha iyi görmek için durmadan öğren.Bunu yapamıyorsan, kazanman acemi şansı yada bir tür kumardır.
        Forumda yer alan bilgi,yorum ve tavsiyeler kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Yorum

• teo
          Demirbaş
          • 03 Mart 2009
          • 3712

Dante bunu sen bılırsın beceremedım bır turlu, demo metartrade de bır sey denıyorum , bır suru acılmıs pozısyonu short long , tıck ıle hemen hepsını closeall scrıpt ıle kapatmak ıstıyorum calısımıyor bır turlu bu scrıpt nasıl kurulur...Hepsını tek tek kapatmak cok zor oluyor fıyat hareket edınce..

bılen bırısıde yardım ederse sevınırım

Yorum

• mozkan
            Aktif
            • 28 Mart 2009
            • 125

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            hoşgeldiniz,

Artık buradayız, katılımlarınızı bekleriz.

Bu topiğe de okursanız baştan sona, Teo'nun ruh halini anlarsınız.

Tamamı ile sistem bulma çabasında olup, bulduğunu okuyan deneyen, yılmayan, ama bir türlüde başarılı olamıyan birisini tanırsınız.

Okuduklarımın bana para kazandırması yolunda hiç bir faydasını görmedim.

Ama çok ilginci bazı arkadaşlarımız , biz sizin yazdıklarınızla para kazanıyoruz dediler diğer topikte, sordum nedir dedim ,hatırlamıyorum, o kadar çok şey yazıyorum ki,, sadece ipucu verdiler..

Yani tereciye bile tere satma nezaketini ve lutfunu göstermediler.

Garip bir dünya da yaşıyoruz maalesef...

Yılmadan devam edeceğim.Sonunda bulacağıma eminim....
            there are only three ways to trade an uptrend and three ways to trade a downtrend, no matter who you are and no matter what system or philosophy you favor.

IF YOU BELIEVE THE MARKET IS IN AN UPTREND
            1. You can attempt to pick the top, which requires you sell into new highs.
            2. You can be a trend follower, which means you are buying into new highs.
            3. The last way you can trade an uptrend is by buying market pull-backs AFTER a suspected low has occurred (somewhere in the 33-66% retracement area).

bu yazının arayışlarına faydası olması ümidiyle, bazen 1 bazen 2 bazen 3 yaparsın gibime gelir.
            There are known knowns, unknown knowns, known unknowns, and
            most importantly unknown unknowns.
            Trader Vic

Yorum

• ardasu
              Aktif
              • 27 Mart 2009
              • 90

sn.teo kullanımını açıkladığınız template i ya da tabloyu bizimle paylaşacak mısınız?

Yorum

• teo
                Demirbaş
                • 03 Mart 2009
                • 3712

ardasu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                sn.teo kullanımını açıkladığınız template i ya da tabloyu bizimle paylaşacak mısınız?

paylasacagım ama daha bıtmedı calısıyorum uzerınde, bıtınce , msn den vermeyı dusunuyorum, burda localden degıl...

Bır tane bıle mesaj yazmamıs arkadaslarımız alıp ondan sonra pembe panter gıbı kayboluyorlar..

Isteyenler bana ozelden msn adreslerını versınler lutfen...

Gercek ad soyad ve cep telefonları ıle...Telefonunda kendı ısımlerıne kayıtlı olması gerekır, cunku kontrol edecegım ...

Baskalarına verılmesını engellemek ıcın de , kullandıkları bılgısayarın Emac adresını bıldırmelerını rıca edıyorum. Bu sekılde baska bılgısayarda da calısmıyacak...

Ucret ıstemıyorum sadece kıme verıyorum bu bılgıyı ıstıyorum, cunku gercekten kazandıran bır yontem...

Sevgıler...

Yorum

• teo
                  Demirbaş
                  • 03 Mart 2009
                  • 3712

Usdchf nıyetı bozmus bır bar daha cekecek gıbı

hadı Sayın Ozkan uyduk sana en tepeden aldık, yenı tepe gelecekmı bakalım

1.1245 den malkocoglu gıbı daldım yenıden, ne guzel alıp karı cıkmıstım...

Yorum

• mozkan
                    Aktif
                    • 28 Mart 2009
                    • 125

paylasacagım ama daha bıtmedı calısıyorum uzerınde, bıtınce , msn den vermeyı dusunuyorum, burda localden degıl...

Bır tane bıle mesaj yazmamıs arkadaslarımız alıp ondan sonra pembe panter gıbı kayboluyorlar..

Isteyenler bana ozelden msn adreslerını versınler lutfen...

Gercek ad soyad ve cep telefonları ıle...Telefonunda kendı ısımlerıne kayıtlı olması gerekır, cunku kontrol edecegım ...

Baskalarına verılmesını engellemek ıcın de , kullandıkları bılgısayarın Emac adresını bıldırmelerını rıca edıyorum. Bu sekılde baska bılgısayarda da calısmıyacak...

Ucret ıstemıyorum sadece kıme verıyorum bu bılgıyı ıstıyorum, cunku gercekten kazandıran bır yontem...

Sevgıler...
                    ikametgah da lazım mı usta
                    Trader Vic

Yorum

• teo
                      Demirbaş
                      • 03 Mart 2009
                      • 3712

mozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      ikametgah da lazım mı usta
                      kıme verıyoruz, mal kıymetlı heheheeh

herkese verılmez

Yorum

• mozkan
                        Aktif
                        • 28 Mart 2009
                        • 125

Usdchf nıyetı bozmus bır bar daha cekecek gıbı

hadı Sayın Ozkan uyduk sana en tepeden aldık, yenı tepe gelecekmı bakalım

1.1245 den malkocoglu gıbı daldım yenıden, ne guzel alıp karı cıkmıstım...
                        iyi yapmışın emme bu parite çok sert hareket ediyor, ellerinin ayarı yoktur
                        bizim vob çetenin başı efg oraya da el atmış olmasın
                        Trader Vic

Yorum

• teo
                          Demirbaş
                          • 03 Mart 2009
                          • 3712

Olmadı H1 kapandı stop 10 pıps zarar..

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

Audusd short 0.7503 den

Yorum

• SEREN I
                              KAMYON ŞOFÖRÜ
                              • 25 Şubat 2009
                              • 0

teo dostum işi ilerletmişsin..Allah daha çok versin..gözümüz yok..

arada rakı-balık bize yeter....

ama herkese şapur şupur ..bize yarabbi şükür olmaz...

bende sistem isterim....savcılıktan temiz kağıdı istiyonmu.???
                              yazılarım şahsi görüşlerimdir..yatırım tavsiyesi değildir...genel borsa bilgileri olup sohbet amaçlıdır...

Yorum

• CATEDRAL
                                TATLI CADI
                                • 26 Şubat 2009
                                • 897

Heee bende istiyorum.. Ama VOB için
                                Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..

Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)

Yorum

Working...
                                X

Debug Information