Çooook büyük adamsın sayın kuzu.. bunu senden başka kim bilebilirdi.. kim..
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Longlar şu anda kar yazmaya başladı.Kuzuya güvenmenin dayanılmaz hafifliğini yaşadım.Ancak henüz seans kapanmadı erken sevinmeyelim kelmiker.kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDöndü.. hadi geçmiş olsunYAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
lem....ben yattıgımda...tum AKP liler sattı sanmıstım....meger ekonomi bakanı...donsuzu unutmusum...o gelip kriz yok...ben soyluyorum yaw demesine ragmen....ELİNDE NE VAR NE YOK OKUTMUS....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
NEYSE....elimde iki kademe mal var...biri 88....biri 90....86 yı alamadım...
YAPTIGIMIZ NORMAL...borsa dibe inince mala girersin...tepeye gelince maldan cıkarsın....DİBE İNİYOR...MALA GİRİYORUZ...KENEY le...kademeli...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
tl bazlıda....10 yıllık trend destegi...
xu30....80 000...
xu100...62 000...
dolar bazlıda 10 yıllık trend destegi...30 000 dolar endeksti....BU KIRILDI...23 000 DE....SUAN...
EURO BAZLIDA...10 yıllık trend destegi 20 000 de...bu kırılmadı buna cok yakınız 21 000 de suan...
nereden...euro destek mi...ki geldik....tl bazlı destek mi...ki 7000 puvan kaldı....
bu nedenle....KENE alt iki kademe...biri 80 000 de...digeri...84 000 de...arada CAKIŞ YOK...bu yuzden 86 000 de cakış olmadı...
her an her yerden donebilir....her 2000 puvan karı almalıyız...ki yeniden cakalım...
not...2012 den beri oluşan 3 yıllık trend destegi 70 000 de...oradan sıcradı...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
incik usaglar...destek olmalıyız...millet batıyor...adam buyuk zararına geliyor...abi bokuyu yiyeyim elimdeki malı al...ayagının altını opeyim diyor...cok kardasın...shortlayarak anamızı belledin...paran var al diyor...
haksız degiller...yazıkkk...heta ettiler...gunahtır...almalıyız...iyilik etmeliyiz..BU TALAN sayılmaz....
diyeceksiniz ki...tamam iyilik ediyorsunda fiyat geberik yaw...adamın kanını emiyorsun...sivrisinekmisin...
işine geliyorsa durzu....almam haaaa....şımarık deyyuz...hedef feyza diye boburlenirken iyiydi...GETİR DURZU...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İNCİK USAGLAR....mal-a yerleşme prosesinde....ortalık kızısık olur...butun itler kızandadır....dişi it maldır...malı kovalarız...NİYE...yatırıp ikmek ucun...
bu bakımdan....ikin elinde olmalı ki...kolay kaydırasın...İT BU...DİŞİ İT...allah korusun...bi sünnetsiz daldırmadan biz daldırmalıyız ki....BAKİRELİGİ BİZ BOZDUK DİYELİM...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İNCİK DİYECEKSİNİZ Kİ....dişi itte derinlik analizi yaptıralım...misal leventaslan baskanlıgında bi komisyon kurup...bu komisyona dişi iti teslim edelim....olcsünler...
lem olumm...aklınızı mı yediniz....DİŞİ İT bu komisyondan olu cıkar...levent 15 yıldır padişah macunu...bal...ceviz..yiyor...ceddimiz DELİ İBRAHİM den daha sehvetli...doyumsuzdur...İT OLUR ULA...
buna gerek yok ula...levent gendi gibi yenicerileri komisyona aldımı...SIFTAH YAPAMAYIZ ULEN...İT OLUR....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BU BAKIMDAN....bu it işi...bu kızan...guvensizligi tavan yapar...sehvet gemlenemez...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
heee stefonu...almıs gerarı...7 haziran zabahı almıştı...ancaaa resmi gazataya yetişti...halka...yannıs yaptınız diyor...halkı peşine takılmış toplumun en cahil kesimiyle aynı kefeye koyuyor....ŞİMDİ BU CAHİLLERDE KIZDI...hasstir ulen demezse kasımda...adımı degiştirirecegim...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hahaha. Komisyonu kurdugumu nerden duydun ustad. Hakkaten kuruyorum. Hepside burda seni okuyo.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİNCİK DİYECEKSİNİZ Kİ....dişi itte derinlik analizi yaptıralım...misal leventaslan baskanlıgında bi komisyon kurup...bu komisyona dişi iti teslim edelim....olcsünler...
lem olumm...aklınızı mı yediniz....DİŞİ İT bu komisyondan olu cıkar...levent 15 yıldır padişah macunu...bal...ceviz..yiyor...ceddimiz DELİ İBRAHİM den daha sehvetli...doyumsuzdur...İT OLUR ULA...
buna gerek yok ula...levent gendi gibi yenicerileri komisyona aldımı...SIFTAH YAPAMAYIZ ULEN...İT OLUR....
Sabirla bekliyoruz. Fena altimiza alacaz. Hic acele etmiyoruz.
Iki kere onun altinda kaldim. Acisini komisyonla cikaracam. Hec biyere kacamaz 😃😃
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildihttps://twitter.com/LEVENTASLAN91
Yorum
-
boyle asabi olması iyi....bak geberik yerlerden mala binecegiz...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum