90 ı kırdı...ilk kursunu sapladım...yaglamıştım...ha ha ha
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
gel sana ebenin orekisini gosteriyim durzu....sevkatli kucagıma otur...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
-
ama bence son hamlem yanlıştı çünkü emmi haber falan dinlemiyor gömün dedi ondan short oldum ama sonra long yaptım inşallah doğru yapmışımihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYukarıya gömdük hocamurat istersen pozisyonu düzelt.
Yorum
-
Hocamurat kuzunun aşağıdaki yazısını okumadınmı?hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremmi kafam karıştı tekrar 90600 longa geçtim umarım doğru yaptım
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu vadede....90 000 deyiz...obur vadede 92 000 deyiz...
yukarı yonlu...5000 puvanlık dalga bugun baslar...hafta sonu haberler olumlu ise 2000 puvan artı acar...degilse bugun ki dip bir daha gorulur ve yukseliş yeniden baslar...haber kotu bile olsa....
bu harekette....stop loss var...KENE YOK...cunki ana trend asagı...tepkiye oynuyoruz....
bunu kuzu kuralı nedeniyle yapıyorum....kapanacak vade...bi onceki vadenin en dusugunden 3000 puvan yukarıdan UZLAŞIR....yayılma prosesi nedeniyle...buda 95 000 ediyor...5000 puvan var...YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum
-
-
Zaten ben 91500 den long olmuştum bugün 1000 puan gömdüler banaaltınorta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbende tam anlamadım şort mu long mu üste 5000 tepki dedin gömün deyince kafam karıştı.
Yüküm ağır görüyorsun. Bir el at, Allah yardımcın olsun deyip geçme.
Yorum
-
hadise sudur...onemli olan ımkb de dolar bazlı endekstir...bu endeks bugun ve dun....24 800 oldu...bu rakkam...2009 dan buyana...gorulen en dusuk rakkamdır...2009 dibi ise 12 500 dur...
destek 27 000 de idi...bu 6 yılda...o kırıldı...şimdi ona dogru bi pull back...teknikk nedenlerle sart...cunki bu fiyatla satısa gelen herkes zararda...
BUNA OYNADIK...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
LONG YAW....shorttan indik...notr kalıp tepki tepesinden short olacaktık...emme biz indikten sonra o 2000 puvan daha dustu...bu kuzuyu kışkırtır...OVERSHOOTİNG di...shortcu yaratıyordu...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Yorum